MonikaC 25.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hejka Ehhh u mnie dół nadal się kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety no ja sobie wypraszam, nie mam wcale żadnego doła (przynajmniej jeszcze ). Dół to ja będę mieć w przyszłym roku, jeśli będą jakieś obsuwy Dół to będziesz miała w przyszłym tygodniu, daj Ci panie boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety no ja sobie wypraszam, nie mam wcale żadnego doła (przynajmniej jeszcze ). Dół to ja będę mieć w przyszłym roku, jeśli będą jakieś obsuwy Kochana, dół to będziesz miała za dwa tygodnie A przynajmniej serię dołków pod fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety no ja sobie wypraszam, nie mam wcale żadnego doła (przynajmniej jeszcze ). Dół to ja będę mieć w przyszłym roku, jeśli będą jakieś obsuwy Kochana, dół to będziesz miała za dwa tygodnie A przynajmniej serię dołków pod fundamenty takie dołki to chcę już teraz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Lidszu jeszcze chwilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Lidszu jeszcze chwilka nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 25.06.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Mysza Co u ciebie słychać na budowie? Coś ostatnio zaniedbałaś dziennik, może zdała byś jakąś fotorelacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 25.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Mysza Co u ciebie słychać na budowie? Coś ostatnio zaniedbałaś dziennik, może zdała byś jakąś fotorelacje? Coś czuję, że jak będę przejeżdżała obok, to nie poznam domku.. Bo muszę się przyznać, że raz byłam pod nim, jak jeszcze więźbę stawiali, ale jakoś tak wstydziłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.06.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Mysza Co u ciebie słychać na budowie? Coś ostatnio zaniedbałaś dziennik, może zdała byś jakąś fotorelacje? Coś czuję, że jak będę przejeżdżała obok, to nie poznam domku.. Bo muszę się przyznać, że raz byłam pod nim, jak jeszcze więźbę stawiali, ale jakoś tak wstydziłam się przywitać Duża Dziewczynka z Ciebie, trzeba się uczyć przełamywać. Ja cały czas zapraszam do siebie na wywlości. Co prawda woda dookoła jak fosa, ale kładke gościom wystawię. Chłopaki zakończyli dzisiaj tyńki. Są piękne, równiutkie i ładnie zatarte. Dostałam masę rad na zaś i mam nadzieję, ze Ekipa wróci do mnie jeszcze stawiać kominek i nie tylko. No bo kominek chyba będzie betonowy- o ile mąż przeżyje tą wiadomość. Była też Pani od ogrodu- projekt za 1200 zeta, chyba oki? Zobaczymy co wymyśli ciekawego. Rozmowa była sensowna i chyba się z Panią "rozumiemy". Była też ekipa od pana M i ponaprawiali, bylo miło, naprawdę, wrócił moj stary dobry majster. Był pan Tomek Hydrauliszian man . Hydraulicy lubią młoty pneumatyczne- nie ma co, tynki leciały ze ścian . Wysprzątaliśmy kawałek tak zwanego ogrodu, chlopaki popalili troche smiecia Był krótki grill. Teraz Chłopaki lecą do Nituśki na dłubaninę, ale im dobrze, bo jak wiadomo u Nituśki nie ma burzy jak twierdzi deweloper, ten deweloper. Kolejne cele: hydroizolacja chudziaka naprawa spadku na tarasie wylewki kominek ocieplanie elewacji kartony na dachu i poddaszu wykończeniówka Gdzieś pomiędzy bedą jeszcze przyłącza fotorelacja, ach tak, musze cyknąć nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Teraz Chłopaki lecą do Nituśki na dłubaninę, ale im dobrze, bo jak wiadomo u Nituśki nie ma burzy jak twierdzi deweloper, ten deweloper. bardzo się cieszę, że wszystko się pięknie zagłaskało jutro mam nadzieje się z panami zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Jakie super wieści widzę tynki są i to gładkie, a to najważniejsze. Myszka, czy ty robisz dwustronny kominek ? Ja chcę u siebie taki zrobić, ale mąż coś kręci nosem i muszę go jakoś przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wpadłam ostatkiem dziesiejszych sił i czytam o jakis dołach ale i o tynkach gładkich jak dupcia niemowlaka Dobry Wieczór gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Mysza znowu Ci upitoliłam stronkę z gazety - tym razem z fotką kominka - bo mówiłas , że jakis jasny chcesz.No ale jak beton zaordynowałas , to ja nie wiem....wyrzucać czy podrzucac Ci tę fotkę.... Swoją drogą to plan działania masz jak się patrzy , tylko pozazdrościć tempa i zaawansowania [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Cześć Myszko! Gratuluję tynków - idziesz jak burza...!!! A cena za projekt ogrodowy bardzo oki! A ile masz dokładnie m2 do zagospodarowania? Lidszu to musisz do mnie wpaść żeby zobaczyć kominek, a potem możemy popędzić na zakupy do Home&You....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.06.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dziewczynki kochaneto ja jeszcze odpowiem zanim padnę na ryjka całkiem. Kominek dwustronny-z jednej strony bedzie gładziutki i bielutki bez ozdobników, z drugiej strony bedzie prawdopodobnie betonik, albo tez ostatecznie kamien jakowyś.będzie prosto w każdym razie.Mario ogrodu będzie jakies 1600 metrów kwadratowychDobrosiu inspiracji nigdy dość, drzyj te gazety dla mnie dalej jeśli możesz.Pragnę Ci donieść ze chłopaki sztuk 3 byli dzisiaj u mnie, a tylko dwóch było u Ciebie. Słyszałam, ze więźba miała juz przyjechac do Cię. Super.Ja mam nadzieje nie bede Ci juz zabierać więcej majstra, ma co robić u Ciebie w domku. Dobrosiu Ty juz masz prawie domek! masakra. Jak to leci!Nie wiem czy u mnie przez te ulewy nie opoznią sie wylewki. Boimy się ze wody są zbyt wysoko i szlag by wszystko trafił. Do 2 lipca jeszcze troche czasu, ale yu newer noł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Berek Lidszu to musisz do mnie wpaść żeby zobaczyć kominek, a potem możemy popędzić na zakupy do Home&You....! na pewno się jakoś umówimy bo nie tylko kominek chciałabym zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Myszko przestałam już zazdrościć ... widziałam Twój domek na żywca i jest bardzo faajny ... teraz tylko może być coraz faaaaajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dsien dobhry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mysia a jakie te tynki robisz? Cena za projekt jest IMHO zarąbista, jak się okaże że gość (?) jeszcze jest sensowny, to się zacznę uśmiechać... Właściwie to już na zaś się uśmiecham o namiar A co jest nie tak ze spadkiem na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts