Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojojoj widzę że nie tylko ja popadam w doła budowlanego

Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę :roll: :roll: :roll: . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety :roll:

no ja sobie wypraszam, nie mam wcale żadnego doła (przynajmniej jeszcze :wink: :lol: :lol: ). Dół to ja będę mieć w przyszłym roku, jeśli będą jakieś obsuwy :lol:

Dół to będziesz miała w przyszłym tygodniu, daj Ci panie boże ;)

Dół to mają ci co startują. A my to popadamy w budowlaną górę :roll: :roll: :roll: . Robi się po prostu wielka góra różnych rzeczy, co do których można mieć coraz większe wątpliwości. I una powiększa się mnożnikowo, niestety :roll:

no ja sobie wypraszam, nie mam wcale żadnego doła (przynajmniej jeszcze :wink: :lol: :lol: ). Dół to ja będę mieć w przyszłym roku, jeśli będą jakieś obsuwy :lol:

Kochana, dół to będziesz miała za dwa tygodnie :D A przynajmniej serię dołków pod fundamenty :D

Kochana, dół to będziesz miała za dwa tygodnie :D A przynajmniej serię dołków pod fundamenty :D

takie dołki to chcę już teraz mieć :lol: :lol: :lol:

Hej Mysza :D

Co u ciebie słychać na budowie?

Coś ostatnio zaniedbałaś dziennik, może zdała byś jakąś fotorelacje? 8)

Coś czuję, że jak będę przejeżdżała obok, to nie poznam domku.. :)

Bo muszę się przyznać, że raz byłam pod nim, jak jeszcze więźbę stawiali, ale jakoś tak wstydziłam się przywitać :oops:

Hej Mysza :D

Co u ciebie słychać na budowie?

Coś ostatnio zaniedbałaś dziennik, może zdała byś jakąś fotorelacje? 8)

Coś czuję, że jak będę przejeżdżała obok, to nie poznam domku.. :)

Bo muszę się przyznać, że raz byłam pod nim, jak jeszcze więźbę stawiali, ale jakoś tak wstydziłam się przywitać :oops:

Duża Dziewczynka z Ciebie, trzeba się uczyć przełamywać.

Ja cały czas zapraszam do siebie na wywlości. Co prawda woda dookoła jak fosa, ale kładke gościom wystawię. Chłopaki zakończyli dzisiaj tyńki. Są piękne, równiutkie i ładnie zatarte. Dostałam masę rad na zaś i mam nadzieję, ze Ekipa wróci do mnie jeszcze stawiać kominek i nie tylko. No bo kominek chyba będzie betonowy- o ile mąż przeżyje tą wiadomość. Była też Pani od ogrodu- projekt za 1200 zeta, chyba oki? Zobaczymy co wymyśli ciekawego. Rozmowa była sensowna i chyba się z Panią "rozumiemy". Była też ekipa od pana M i ponaprawiali, bylo miło, naprawdę, wrócił moj stary dobry majster.

Był pan Tomek Hydrauliszian man . Hydraulicy lubią młoty pneumatyczne- nie ma co, tynki leciały ze ścian ;).

Wysprzątaliśmy kawałek tak zwanego ogrodu, chlopaki popalili troche smiecia

Był krótki grill.

Teraz Chłopaki lecą do Nituśki na dłubaninę, ale im dobrze, bo jak wiadomo u Nituśki nie ma burzy ;) jak twierdzi deweloper, ten deweloper.

Kolejne cele:

hydroizolacja chudziaka

naprawa spadku na tarasie

wylewki

kominek

ocieplanie elewacji

kartony na dachu i poddaszu

wykończeniówka

Gdzieś pomiędzy bedą jeszcze przyłącza

fotorelacja, ach tak, musze cyknąć nowe zdjęcia

Teraz Chłopaki lecą do Nituśki na dłubaninę, ale im dobrze, bo jak wiadomo u Nituśki nie ma burzy ;) jak twierdzi deweloper, ten deweloper.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bardzo się cieszę, że wszystko się pięknie zagłaskało :) jutro mam nadzieje się z panami zobaczyć :p

Mysza znowu Ci upitoliłam stronkę z gazety - tym razem z fotką kominka - bo mówiłas , że jakis jasny chcesz.No ale jak beton zaordynowałas , to ja nie wiem....wyrzucać czy podrzucac Ci tę fotkę.... :)

Swoją drogą to plan działania masz jak się patrzy , tylko pozazdrościć tempa i zaawansowania :) [/b]

Dziewczynki kochane

to ja jeszcze odpowiem zanim padnę na ryjka całkiem. Kominek dwustronny-

z jednej strony bedzie gładziutki i bielutki bez ozdobników, z drugiej strony bedzie prawdopodobnie betonik, albo tez ostatecznie kamien jakowyś.

będzie prosto w każdym razie.

Mario ogrodu będzie jakies 1600 metrów kwadratowych

Dobrosiu inspiracji nigdy dość, drzyj te gazety dla mnie dalej jeśli możesz.Pragnę Ci donieść ze chłopaki sztuk 3 byli dzisiaj u mnie, a tylko dwóch było u Ciebie. Słyszałam, ze więźba miała juz przyjechac do Cię. Super.Ja mam nadzieje nie bede Ci juz zabierać więcej majstra, ma co robić u Ciebie w domku. Dobrosiu Ty juz masz prawie domek! masakra. Jak to leci!

Nie wiem czy u mnie przez te ulewy nie opoznią sie wylewki. Boimy się ze wody są zbyt wysoko i szlag by wszystko trafił. Do 2 lipca jeszcze troche czasu, ale yu newer noł