Nefer 28.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A ja dziś widziałam przez ogrodzenie Myszowy Domek. Bardzo jest ładniuni :) Baaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mysia a jakie te tynki robisz? Cena za projekt jest IMHO zarąbista, jak się okaże że gość (?) jeszcze jest sensowny, to się zacznę uśmiechać... Właściwie to już na zaś się uśmiecham o namiar A co jest nie tak ze spadkiem na tarasie? Dorcia, a gdzies Ty była jak Cie nie było. Tynki robie białe silikatowe, albo silikatowo-silikonowe, ale generalnie rodzaj tynku powinno sie dobierac do okładziny styropian/wełna. Ja daje styro. Namiar na projektantkę dam, jak mi się oczy otworzą i dokopie się do wizytówki. Spadek jest zły i woda zacieka do srodka chaupy. Ciekawe czy Małgoś widziała moj domek swoim okiem ciemieniowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Małgoś w tym momencie modliła się, żeby przetrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No brywiieczór, myszowate i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Małgoś w tym momencie modliła się, żeby przetrwać To prawda, bylam wyjatkowo religijna w tym momecie. Ale nieeeeeee, mam Twoj domek myszko przed oczami, pamietam go dokladnie, wszystko pod kontrola. Baaardzo milo mi bylo Cie poznac - mam nadzieje, ze jeszcze kiedys w kameralnym gronie jakims pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Mówiłam, że w takich chwilach oko ciemieniowe jest niezastąpione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Hej Myszko Było przemiło znowu się spotkać i czekam z niecierpliwością na następne spotkanie Chciałabym w końcu zobaczyć twój osławiony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 jaki tam osławiony? Przyjechac i pogadać zawsze można. W sumie to mam dobry termin na 10go- to dobry dzien na imprezke. I akurat piątek.co Wy na to?A jak nie to później, bo mam ważną datę do opicia solidnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dzień dobry Myszko to po kolei masz śliczną córcię widziałam że przypadła Piotrusiowi do gustu ciut starsza ale to nic no a mama córci to już całkiem i jako łabuziak w bejsbolówce i jako piękna kobieta bez czapeczki cieszę się bardzo ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Myszko - było mi jak zwykle miło znowu się z Tobą spoktać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Matyńko, teraz tutaj przyszły słodzić. Wusia i Maluszku, oczywiście również dziękuję za spotkanie. Wu, gratuluję cierpliwego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Mysia sama w szoku jestem ale miał dzień dobroci dla mnie a jak usłyszłam że On się zajmował bo "tak rzadko masz okazje się z kimś spotkać" to mi prawie kierownica z rąk wypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 bdb facio i grzeczny strasznie snacy wu mo patynt na szulenie cy łoon jush taki s nathury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Obstawiam, ze z natury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 w mordę jeża Duszku jak bym wiedziała na co mam miec patent to może bym sie i jakoś ustosunkowała do Twojej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Myszko znów się spotkałysmy i to było fajne dla mnie szczególnie, że poznałam też pieknooką córcię. Rzęsiska ma do pozazdroszczenia. Buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie, nie nie, u faceta z natury to są tylko dwie rzeczy, o których nie mówi się na trzeźwo, a to oznacza tylko jedno: Wusia twój małż ma coś na sumieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Mycha rozwaliłas mnie to raczej wynika z tego że po trzech latach małżeństwa mój mąż wreszcie przeszedł z trybu JA na MY co nie powiem strasznie mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Mycha rozwaliłas mnie to raczej wynika z tego że po trzech latach małżeństwa mój mąż wreszcie przeszedł z trybu JA na MY co nie powiem strasznie mnie się podoba no i tego się trzymajmy. Mój po 6ciu ciągle sie jeszcze zapomina i wogóle, ale tez juz jest troche lepiej jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts