78mysz 29.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Ale tak do lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Ale tak do lustra? nieeee, do kompa Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Ale tak do lustra? nieeee, do kompa Małgoś No tak. Jasne. Grunt to sie dobrze w zyciu ustawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Ale tak do lustra? nieeee, do kompa Małgoś No tak. Jasne. Grunt to sie dobrze w zyciu ustawic. no i zeby nie śpiewać za darmoche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Ale tak do lustra? nieeee, do kompa Małgoś No tak. Jasne. Grunt to sie dobrze w zyciu ustawic. no i zeby nie śpiewać za darmoche Chyba, ze spiewa sie dary losu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Ale tak do lustra? nieeee, do kompa Małgoś No tak. Jasne. Grunt to sie dobrze w zyciu ustawic. no i zeby nie śpiewać za darmoche Chyba, ze spiewa sie dary losu... [/quote:a1c3e01a7d] no tak: da ry da aaaaa ry lo-su są cool, moge nawet za nie doplacić zeby zaśpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 I zasnac trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 30.06.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 nawet dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Ja też się witam porannie i słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mycha , ale się dawno nie widziałyśmy , normalnie się stęskniłam Jak tam poprawki , skończone? styropian wymieniony ? buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Piwa musisz wiecej pic. moze nawet i bym piła, ale to się gryzie troche z jezdzeniem autem. Małgoś jak tak powiedziałas to mi się kurcze zachciało troszke No widzisz, dlatego albo trzeba taksowkami jezdzic albo drivera miec. no tak, ale to nie takie proste jest i dostępne dla wszystkich jakby się chciało Jeszcze mozna pic i w chalupie siedziec... no i własnie to najlepsza metoda dla mnie. tanio i pewnie Ale tak do lustra? nieeee, do kompa Małgoś No tak. Jasne. Grunt to sie dobrze w zyciu ustawic. no i zeby nie śpiewać za darmoche Chyba, ze spiewa sie dary losu... [/quote:f97d4ec599] no tak: da ry da aaaaa ry lo-su są cool, moge nawet za nie doplacić zeby zaśpiewać[/quote:f97d4ec599] przestańcie z tymi daaaaaaaaarami losu bo kolejny dzień będą mnie męczyć cholibka jak nic wgram to sobie na iPoda i będę słuchać i słuchać i słuchać i......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.06.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dobry dzien, ale kurka gorąco.wróżyliście kiedyś z tynków? patrzcie co ja mam:http://images49.fotosik.pl/154/729480b8696d9e6amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 jak dla mnie to baranek Może to znak , że Cię ten forumowy odwiedzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 jak dla mnie to baranek Może to znak , że Cię ten forumowy odwiedzi..... baranek> ze świnskim ryjem? Dobroś kochana, też tęsknię juz za Tobą, to nienaturalne nie widziec sie tak długo. Mam nadzieje, ze Helenka ma si juz lepiej i lepiej Całuski dla niej od ciotki klotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gdzie masz tam świński ryj??? Ja tam widze pochyloną glówkę - na górze uszko , na dole pyszczek.... Helenka ma się coraz lepiej , jak się nic nie zmieni to jutro podskoczymy na budowę.Może nam się uda o Ciebie zahaczyć , tobyś mi oplotkowała dokładnie Zlot Trzymaj kciuki bo nmnie dziś będa implantowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dobry dzien, ale kurka gorąco. wróżyliście kiedyś z tynków? patrzcie co ja mam: http://images49.fotosik.pl/154/729480b8696d9e6amed.jpg dla mnie to świnka skarbonka!!! Mysza wróży to Tobie duużo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.06.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gdzie masz tam świński ryj??? Ja tam widze pochyloną glówkę - na górze uszko , na dole pyszczek.... Helenka ma się coraz lepiej , jak się nic nie zmieni to jutro podskoczymy na budowę.Może nam się uda o Ciebie zahaczyć , tobyś mi oplotkowała dokładnie Zlot Trzymaj kciuki bo nmnie dziś będa implantowac Trzymam! Ja w obrazku widze dzika i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts