78mysz 30.06.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Bułeczki i chleb można upiec samemu - bezcenny zapach w całym domu A czy masz blisko przedszkole lub szkołę ? w mieście na P. mam przeszkole, a co do szkoły to jest w N. ale jak siebie znam to bede wozic małą do miasta, do ludzi. Nie lubie malomiasteczkowej wszystkowiedzowości. A kto gdzie i tak dalej. Tak sie cieszyłam, ze sie przeprowadzam do osrodka w którym jestem anonimowa, a teraz znowu dup do dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 W mieście na P tez w niektórych miejscach człek przestaje byc anonimowy.A Twoje dziecię ( chyba córeczka ?) chodzi już do przedszkola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.06.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 W mieście na P tez w niektórych miejscach człek przestaje byc anonimowy. A Twoje dziecię ( chyba córeczka ?) chodzi już do przedszkola ? tak jest. No wiem o tym, ale i tak imtymność jest większa niż w mieście na N. Ja to sobie ciągle wyobrazam chyba ze buduje domek letniskowy, a nie siedzibe cora w psiećkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mój starszy synek ( ten na jednym ze zdjęć )tez w przedszkolu a od jutra ma wakacje pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.06.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Mój starszy synek ( ten na jednym ze zdjęć )tez w przedszkolu a od jutra ma wakacje pozdr Kasia moja miała wakacje całą zime, teraz niech chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Przedszkole w mieście na P? Mój Karol chodzi do przedszkola nr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja pinkole te klimaty, biore spiwór i przeprowadzam się na Alaskę Miłego dnia i bez burzy prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Na Alasce to trochę za zimno ...brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 myszko co Ty na to, żeby jutro się do Raju wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 myszko co Ty na to, żeby jutro się do Raju wybrać? niestety nie mogem jutro, ani pojutrze. Chciałabym w przyszłym tygodniu, jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wróciłam z budowy. Byli spece od podcieków i innych takich problemów związanych z izolacją. Taras spiprany, do naprawy, folia nie trzyma się masy bitumicznej(a to mi dopiero nowość) komin przecieka, cała wełna kominowa zamokła, zamokła, nie zawilgotniała, ino zamokła, kałuża w sralonie leje się woda przez ten dupny taras. Akcja wylewki odwołana do odwołania . Nowość? nieeee, tego się własnie spodziewałam. rege rege rege, kocia muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobry wróciłam z budowy. Byli spece od podcieków i innych takich problemów związanych z izolacją. Taras spiprany, do naprawy, folia nie trzyma się masy bitumicznej(a to mi dopiero nowość) komin przecieka, cała wełna kominowa zamokła, zamokła, nie zawilgotniała, ino zamokła, kałuża w sralonie leje się woda przez ten dupny taras. Akcja wylewki odwołana do odwołania . Nowość? nieeee, tego się własnie spodziewałam. rege rege rege, kocia muzyka o ja pitolę i co teraz ? M będzie robił poprawki ? Wrócił już z wczasów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobry wróciłam z budowy. Byli spece od podcieków i innych takich problemów związanych z izolacją. Taras spiprany, do naprawy, folia nie trzyma się masy bitumicznej(a to mi dopiero nowość) komin przecieka, cała wełna kominowa zamokła, zamokła, nie zawilgotniała, ino zamokła, kałuża w sralonie leje się woda przez ten dupny taras. Akcja wylewki odwołana do odwołania . Nowość? nieeee, tego się własnie spodziewałam. rege rege rege, kocia muzyka o ja pitolę i co teraz ? M będzie robił poprawki ? Wrócił już z wczasów ? a pimkole, zrobie to po swojemu, miał sie szanse juz wykazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.07.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wróciłam z budowy. Byli spece od podcieków i innych takich problemów związanych z izolacją. Taras spiprany, do naprawy, folia nie trzyma się masy bitumicznej(a to mi dopiero nowość) komin przecieka, cała wełna kominowa zamokła, zamokła, nie zawilgotniała, ino zamokła, kałuża w sralonie leje się woda przez ten dupny taras. Akcja wylewki odwołana do odwołania . Nowość? nieeee, tego się własnie spodziewałam. rege rege rege, kocia muzyka A ja słyszałam że ten Mariusz to taki gieniusz... Dobrze że mu nie chciałam zapłacić 2x tyle co mojemu Panu Kaziowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.07.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wróciłam z budowy. Byli spece od podcieków i innych takich problemów związanych z izolacją. Taras spiprany, do naprawy, folia nie trzyma się masy bitumicznej(a to mi dopiero nowość) komin przecieka, cała wełna kominowa zamokła, zamokła, nie zawilgotniała, ino zamokła, kałuża w sralonie leje się woda przez ten dupny taras. Akcja wylewki odwołana do odwołania . Nowość? nieeee, tego się własnie spodziewałam. rege rege rege, kocia muzyka O w mordu... Za wszarz i morda w kałużę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dobry wróciłam z budowy. Byli spece od podcieków i innych takich problemów związanych z izolacją. Taras spiprany, do naprawy, folia nie trzyma się masy bitumicznej(a to mi dopiero nowość) komin przecieka, cała wełna kominowa zamokła, zamokła, nie zawilgotniała, ino zamokła, kałuża w sralonie leje się woda przez ten dupny taras. Akcja wylewki odwołana do odwołania . Nowość? nieeee, tego się własnie spodziewałam. rege rege rege, kocia muzyka o ja pitolę i co teraz ? M będzie robił poprawki ? Wrócił już z wczasów ? a pimkole, zrobie to po swojemu, miał sie szanse juz wykazac weź mnie nie załamuj, bo on u mnie nawet jeszcze nie zaczął i teraz zaczynam się bać Będę chłopakom na ręce patrzeć, a mój kierbud, to chyba często będzie musiał nas odwiedzać Dobrze, że mam jeszcze trochę czasu na podszkolenie się z budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 01.07.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mysz - przecież jesteś z miasta na P. zawołaj kolegów A swoją drogą to straszne!!! Walcz!!! Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ej spokojnie tragedii nie ma, ale gdybym wiedziala, a nie wiedziałam, to na pare rzeczy bym sie nie zgodziła wczesniej. nie chce nikogo załamywać, bo generalnie zawsze mogło byc gorzej no nie? Chciałabym również nadmienic, ze jestem cholernie dociekliwa i wymagająca jak jasna cholera więc nikt ze mną łatwo nie ma. Ponoc dzisiaj nawałnice zapowiadają w warszawie. Sasiad kazał wygrzebać wszystko z piwnicy. Normalnie dlaczego ja jeszcze nie mam odgromówki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ej spokojnie tragedii nie ma, ale gdybym wiedziala, a nie wiedziałam, to na pare rzeczy bym sie nie zgodziła wczesniej. nie chce nikogo załamywać, bo generalnie zawsze mogło byc gorzej no nie? Chciałabym również nadmienic, ze jestem cholernie dociekliwa i wymagająca jak jasna cholera więc nikt ze mną łatwo nie ma. Ponoc dzisiaj nawałnice zapowiadają w warszawie. Sasiad kazał wygrzebać wszystko z piwnicy. Normalnie dlaczego ja jeszcze nie mam odgromówki co? Ja też jestem bardzo dociekliwa i teraz wiem, że będę chłopakom patrzeć na ręce jeszcze bardziej niż zamierzałam. Mysz, a powiedz mi na co powinnam zwrócić szczególną uwagę ? A u mnie to chyba wszystko Wisła zatrzymuje, bo nie padało u mnie przedwczoraj jak była nawałnica nad centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts