dobroszka 01.07.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jeszcze tylko 5 stron do setki. Na której stronie przeprowadzka , bo jakoś bym kogoś przeprowadziła znowu....Raśka juz prawie , może i na Ciebie kolej Paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jeszcze tylko 5 stron do setki. Na której stronie przeprowadzka , bo jakoś bym kogoś przeprowadziła znowu....Raśka juz prawie , może i na Ciebie kolej Paaaaa bo ja wiem na której, jeszcze pewnie sete zdąże strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ja na szczescie przy pierwszej setce powiedzialam, ze najwczesniej na 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.07.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza Szkoda, ze sie nie poznalysmy tym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza o tak na pewno to powiesz :)Juz ja Cie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.07.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza Szkoda, ze sie nie poznalysmy tym razem... Ano szkoda Ale złego diabli nie biorą podobno , więc jest szansa,że dotrwam do jakiejś następnej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza Szkoda, ze sie nie poznalysmy tym razem... Ano szkoda Ale złego diabli nie biorą podobno , więc jest szansa,że dotrwam do jakiejś następnej okazji Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza o tak na pewno to powiesz :)Juz ja Cie znam że zacytuję mojego męża: " nie panikuj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.07.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza Szkoda, ze sie nie poznalysmy tym razem... Ano szkoda Ale złego diabli nie biorą podobno , więc jest szansa,że dotrwam do jakiejś następnej okazji Zapraszam. Zapamiętam. Tak się zbieramy z mężem do Krk , to i może się w te wakacje dowleczemy.Jakby co się odezwe wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Sluchaj dobroszki, dobrze gada, chociaz cicho. Dzięki kochana...jak już będe mogła paszczę otworzyć , to powiem tak głośno jak trza Szkoda, ze sie nie poznalysmy tym razem... Ano szkoda Ale złego diabli nie biorą podobno , więc jest szansa,że dotrwam do jakiejś następnej okazji Zapraszam. Zapamiętam. Tak się zbieramy z mężem do Krk , to i może się w te wakacje dowleczemy.Jakby co się odezwe wczesniej Oooooooo, i to mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Uciekam póki mi jeszcze prochy działają. Branoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a nie sztachniesz sie jeszcze przed snem Dobros? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jesooo, dziewczyny wy to macie zdrowie o takiej porze gadać nadrobiła i się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jesooo, dziewczyny wy to macie zdrowie o takiej porze gadać nadrobiła i się przywitam To młoda godzina jeszcze była... Zabiła mnie ta 4.11 kiedyś, to już trochę hardkorowe... Ale 2? Się zmierzcha dopiero czemysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 4.11 to loozik. 5:30 to dopiero zaczyna byc hardcore, chociaz zdarzylo mi sie do 10 rano siedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 02.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 wiecz bryjeszcze jeden taki ciepły dzionek i chyba przeprowadzę się do lodówkiacha zrobiłem wczoraj to co tak przeciągałem, jest druknięte do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.07.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 4.11 to loozik. 5:30 to dopiero zaczyna byc hardcore, chociaz zdarzylo mi sie do 10 rano siedziec. za młodych lat potrafiłam wysiedziec przed kompem i całą noc nie raz i nie dwa i w jakąs gierkę pykać. Szłam spać koło 7 rano. To szło seriami po kilka nocy, a potem odwyk ;)Rzadko, ale się zdarzało. Kurcze to juz bylo jakby dośc dawno i jakoś samej ciężko mi w to uwierzyc, ze sama dobrowolnie pozbawiałam się snu nocnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.07.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 wiecz bry jeszcze jeden taki ciepły dzionek i chyba przeprowadzę się do lodówki acha zrobiłem wczoraj to co tak przeciągałem, jest druknięte do odbioru bry wieczór jeśli to coś dla mnie to rysuneczek proszę i mailik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Sluchajcie dostałam kuchnie do zastanowienia. Bardzo proszę o uwagi.Trochę ją przerobiłam, bo nie podobała mi się szafka żaluzjowa i tan pasiak na ścianie, ale ani jedna ani druga wersja nie przemawia do mnie całkowiciePodaruję sobie juz chyba tą czarną lodówke i zrobię zabudowę z dębu, ale żaluzje też odpuszcze i rozdzielę sprzęt mikro i piekarnik na jeden poziom a nad nimi szafki dębowe. http://images41.fotosik.pl/151/599796bd5c88b09cmed.jpghttp://images46.fotosik.pl/156/45371306228c2b67med.jpg http://images48.fotosik.pl/156/5a603b9a2036937amed.jpg http://images47.fotosik.pl/156/2ee9dc7556aa66b3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts