Nefer 03.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie podoba mi sie czarna ściana zdecydowanie. To będzie lacobel czy płyta czy co ? I mix tego drewna/czarny/biały jest nieco zakręcony jak dla mnie - nie jest spójny... Wersja szafki żaluzjowej mi się też nie podoba. Jednak pas wpleciony w drewno za wiszącymi szafkami nadaje lekkości kuchni. I to jest fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ta jasna wersja mi sie podoba bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie podoba mi sie czarna ściana zdecydowanie. To będzie lacobel czy płyta czy co ? I mix tego drewna/czarny/biały jest nieco zakręcony jak dla mnie - nie jest spójny... Wersja szafki żaluzjowej mi się też nie podoba. Jednak pas wpleciony w drewno za wiszącymi szafkami nadaje lekkości kuchni. I to jest fajne. no dobra dobra, ale co w takim razie dać na dól pod ten pas drewna, ja chcialam czarną szybę. wiem ze to jest ciężkie, ale ma też troche pazura, nie jest totalnie mdła. Jak dam białe coś to znowu będzie pasiak, jak dam drewno to tez bedzie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zdecydowanie to jasne połączenie. Faktycznie bez żaluzji. A może zrobić na tej ścianie gdzie lodówka do końca wysoką zabudowę a na przylegającej ścianie zrobić przerwę i zacząć od dolnych szafek i później zrobić górne. Rozumiesz? W tą dziurę która powstanie można wstawić wolnostojący kubeł na śmieci lub kwiatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no dobra dobra, ale co w takim razie dać na dól pod ten pas drewna, ja chcialam czarną szybę. wiem ze to jest ciężkie, ale ma też troche pazura, nie jest totalnie mdła. Jak dam białe coś to znowu będzie pasiak, jak dam drewno to tez bedzie za dużo. Ja bym wszędzie dała drewnianą płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zdecydowanie to jasne połączenie. Faktycznie bez żaluzji. A może zrobić na tej ścianie gdzie lodówka do końca wysoką zabudowę a na przylegającej ścianie zrobić przerwę i zacząć od dolnych szafek i później zrobić górne. Rozumiesz? W tą dziurę która powstanie można wstawić wolnostojący kubeł na śmieci lub kwiatek rozumiem Betko, ale specjalnie wywaliłam drzwi do spiżarki zeby własnie tej dziury nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mycha a jakbyś połączyła obie wersje w jedną w tej drugiej wersji po prostu czarne zastąpić białymwtedy blat się ładnie będzie odcinał od białego tła a białe szafeczki na tle dębu też pięknie wyglądają i nie będzie pasiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zdecydowanie to jasne połączenie. Faktycznie bez żaluzji. A może zrobić na tej ścianie gdzie lodówka do końca wysoką zabudowę a na przylegającej ścianie zrobić przerwę i zacząć od dolnych szafek i później zrobić górne. Rozumiesz? W tą dziurę która powstanie można wstawić wolnostojący kubeł na śmieci lub kwiatek rozumiem Betko, ale specjalnie wywaliłam drzwi do spiżarki zeby własnie tej dziury nie mieć To może tylko na jednej ścianie zabudowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jak mogę coś od siebie dodać Osobiście jakoś ta jasna do mnie bardziej przemawia. Ta ściana czarna mi sie po prostu nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 tak o?a nie zlewa się z kolei za bardzo?http://images50.fotosik.pl/156/d5936c0eb8dfa7a7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mi też za dużo tego dobrego w trzykolorowej wersji. Ja bym zrobiła już tylko dąb i czarny, ew. dąb i jasny, ale to takie opatrzone... Żaluzja faktycznie - też nie lubię - ale nie wiem, czy Ci wygodnie będzie w rogu obłsługiwać tę mikrofalę... Można zamiast żaluzji dać normalną szafkę, przecież się spokojnie otworzy, bo na sąsiedniej ścianie nic nie ma. Fakt, że musiałoby tam w rogu nic nie stać, żeby otwierać, ale to jest chyba poświęcenie warte wywalenia żaluzji Sama mam taki sam problem z żaluzją i chcę zrobić drzwiczki, mimo że ja tam mam okno i otwarte mi je przysłonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 tak o? a nie zlewa się z kolei za bardzo? http://images50.fotosik.pl/156/d5936c0eb8dfa7a7med.jpg IMHO zlewa się i traci na lekkości i oryginalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 To moze wywalic to drewno a zostawic tylko bialy lacobel do ochrony sciany??, tylko np podniesc do wysokosci szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zdecydowanie to jasne połączenie. Faktycznie bez żaluzji. A może zrobić na tej ścianie gdzie lodówka do końca wysoką zabudowę a na przylegającej ścianie zrobić przerwę i zacząć od dolnych szafek i później zrobić górne. Rozumiesz? W tą dziurę która powstanie można wstawić wolnostojący kubeł na śmieci lub kwiatek rozumiem Betko, ale specjalnie wywaliłam drzwi do spiżarki zeby własnie tej dziury nie mieć To może tylko na jednej ścianie zabudowa? Nie, to nie wchodzi w grę. Od początku chciałam mieć rozdzielone wysokie od niskiego. Mi teraz tego czarnego brakuje normalnie jak jest tylko z białym ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 To moze wywalic to drewno a zostawic tylko bialy lacobel do ochrony sciany??, tylko np podniesc do wysokosci szafek zaraz robi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 mnie się ta ostatnia podoba tylko to na ścianie dębowe skończyłabym na wysokości zabudowy na sąsiedniej ściane bo na tej wizualce wygląda wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja mam teraz takie połączenie:http://images46.fotosik.pl/156/026787650cb4505dm.jpg http://images38.fotosik.pl/151/facc42b74b9cd798m.jpg U mnie te płyty są przesuwane bo mam pochowane za nimi różne szpargały. Ale w poprzednim mieszkaniu miałam pod szafkami na całości płytę drewnianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 włala, bez forniru na ścianie:http://images45.fotosik.pl/156/317811f3dcb91a97med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja to jednak obstawiam 3 wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wersja black mi się nie widzi. ten trójkolor to imho zły kierunek. już bym bardziej widziała czarne fronty. wersja z pasiakiem z daleka wygląda... strasznie pasiato za to jestem obrońcą żaluzji - może niekoniecznie 'wygląda' ale kuchnia nie tylko służy do oglądania. a taka szafka jest bardzo wygodna bo można w niej pół małego agd podpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts