malgos2 03.07.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szczerze, to ten fornir na scianie nie lezy mi wcale. Zeby to bylo chociaz prawdziwe drewno to rozumiem... Taka ciemna plama bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szczerze, to ten fornir na scianie nie lezy mi wcale. Zeby to bylo chociaz prawdziwe drewno to rozumiem... Taka ciemna plama bez sensu... a dąb to ciemny jest? toz jasniejszy niz beton. No to co ja mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 obiema rekami podpisuje sie pod tym co Malgos napisala fornir na scianie mi nie lezy. moze biale kafle? albo szklo a wersja mebli biale i nie rob tej zaluzji metalowej bo to wiesniactwo jest. zwykle drzwiczki se walnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 obiema rekami podpisuje sie pod tym co Malgos napisala fornir na scianie mi nie lezy. moze biale kafle? albo szklo a wersja mebli biale i nie rob tej zaluzji metalowej bo to wiesniactwo jest. zwykle drzwiczki se walnij pozodba mi się ta odpowiedz...jak każda inna zresztą. Na wszystko jest za i przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szczerze, to ten fornir na scianie nie lezy mi wcale. Zeby to bylo chociaz prawdziwe drewno to rozumiem... Taka ciemna plama bez sensu... a dąb to ciemny jest? toz jasniejszy niz beton. No to co ja mam zrobic? Ja nie mam betonu na scianie. Sama chce tylko miedzy okapem a plyta cos dac, jakies zdjecie pod szyba najpewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szkło? Nie byłoby złe... Zwłaszcza że to nie jest przy płycie, więc nie powinno nic pryskać na ścianę. I zdecydowanie się zgadzam z Anją - żadnej kratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no, żaluzji nie bedzie za chiny ludowe. To wiadomo. O szkle juz tez myślałam i nawet przez chwile byłam prawie pewna, ale jakoś przestałam je sobie tam wyobrażać - no chyba że czarne jak juz mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 cyli żaluzji... A generalnie dzisiaj w ramach zadumy nad tym, jak być oryginalnym wymyśliliśmy cudowną koncepcję ściany klatki schodowej, o którą mniej więcej trzy razy mieliśmy się pozagryzać Będą na niej płyty grubej pleksy mocowane na kotwach przemysłowych, a na nich będą naniesione ploterem różne rzeczy, to się uzgodni. Bo na pleksie można robić nadruk bezpośrednio z plotera (odkrycie dnia), nie trzeba się bawić w żadne sitodruki ani tamponodruki, że się tak wyrażę... Mysza, szukaj niebanalnych materiałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Szczerze, to ten fornir na scianie nie lezy mi wcale. Zeby to bylo chociaz prawdziwe drewno to rozumiem... Taka ciemna plama bez sensu... a dąb to ciemny jest? toz jasniejszy niz beton. No to co ja mam zrobic? Ja nie mam betonu na scianie. Sama chce tylko miedzy okapem a plyta cos dac, jakies zdjecie pod szyba najpewniej. mi się podobają zdejcia z szybą, ale jakoś nie przychodzi mi do głowy żaden konkretny motyw, no chyba że radioactive http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b5/Radioactive.svg/600px-Radioactive.svg.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 cyli żaluzji... A generalnie dzisiaj w ramach zadumy nad tym, jak być oryginalnym wymyśliliśmy cudowną koncepcję ściany klatki schodowej, o którą mniej więcej trzy razy mieliśmy się pozagryzać Będą na niej płyty grubej pleksy mocowane na kotwach przemysłowych, a na nich będą naniesione ploterem różne rzeczy, to się uzgodni. Bo na pleksie można robić nadruk bezpośrednio z plotera (odkrycie dnia), nie trzeba się bawić w żadne sitodruki ani tamponodruki, że się tak wyrażę... Mysza, szukaj niebanalnych materiałów... Barranku dla myszy niebanalny materiał to ser. widziales kiedy u kogo na scianie ser?Cała dupiasta sciana na klatce schodowej wysoka na 6 metrów w ser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No, właśnie 6 metrów. W ser? Niezłe. Frida byłaby zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 No, właśnie 6 metrów. W ser? Niezłe. Frida byłaby zachwycona dobrze, ze chociaz pies byłby zachwycony radosną twórczościa myszy. Ja sie zastanawialam przez chwile czy nie zrobić tej sciany w strukturze poziomej dechy, wiecie taki zaszalowany deskami beton, ale mąż na mnie popatrzył dziwnie, no. Ale ze szklanych balustrad nie zrezygnuje jakem jest mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 obawiam sie znak radioaktywny odstarszalby osoby ktorym bys gotowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 obawiam sie znak radioaktywny odstarszalby osoby ktorym bys gotowala spoko, codziennie odchodziłoby radiacyjne utwardzanie rozgotowanego jedzonka . Jadalnia na drugim koncu pomieszczenia, kto by tam widział taką małą koniczynke No i co?No i co? Znowu nic mi się nie podoba. Pupka z tą wykończeniówką-to przereklamowane jest strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jesli Ci sie tak formiry podobaja to odgap od Anji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jesli Ci sie tak formiry podobaja to odgap od Anji. mnie się najbardziej lite podoba, ale nie wiem co na sciane.Kiedyś podobały mi się strasznie te paryskie cegiełki i kuchnie troszke rustykalne, troche kolonialne, ale zawsze białe, a teraz nie wiem co mi sie podoba.Znak, ze powinnam sobie odpuścic, a tu nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jesli Ci sie tak formiry podobaja to odgap od Anji. mnie się najbardziej lite podoba, ale nie wiem co na sciane.Kiedyś podobały mi się strasznie te paryskie cegiełki i kuchnie troszke rustykalne, troche kolonialne, ale zawsze białe, a teraz nie wiem co mi sie podoba.Znak, ze powinnam sobie odpuścic, a tu nie ma jak ale taka to chyba do całości nie za bardzo by pasowała, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jesli Ci sie tak formiry podobaja to odgap od Anji. mnie się najbardziej lite podoba, ale nie wiem co na sciane.Kiedyś podobały mi się strasznie te paryskie cegiełki i kuchnie troszke rustykalne, troche kolonialne, ale zawsze białe, a teraz nie wiem co mi sie podoba.Znak, ze powinnam sobie odpuścic, a tu nie ma jak ale taka to chyba do całości nie za bardzo by pasowała, co ? Bo ja wiem, taki lekko trącący kolonialnym klimatem dom to nawet by i pasował, ale to by musiał byc bardzo rozwaznie pomyślany mix tego i prostoty, co by nie przedobrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 o mamusiu , ale wizualek natrzaskałaś.....widzę,że brzoza juz odpłynęła w niebyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobrosia, cudny awatar. Skąd ta zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts