dobroszka 03.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A może od strony jadalni jakimś czarrrrrnym szkłem , jakby fronty czarne były...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 metalizowany HPL :) http://s.meble.pl/gfx/uzytkownicy/12152/wizytowki/7499/produkty/1_3262_lamianty_1.jpg fajnie by wyglądał w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobroś, zgubiłam w głowie twojego numera do gale-ryi, a napewno jest tam juz wieniec, pliz daj mi go znów. Przez ten Twój myk go zgubiłam. A jak lepiej sie juz czujesz? nie ma zdjęć , bo dopiero coś dziś cyknęłam , a aparat siadł i bateria się ładuje.Hasło zaraz Ci wyslę.I mamy już trzy pierwsze bele więźbowe ustawione Łyknęłam procha , obłożyłam się lodem i jakoś ciągnę Ale troszkę lepiej jest. to straszne, ze ciągle tak zle. Rozumiem, ze to nie jest jakos bardziej inwazyjne niźli wydarcie zęba? Długo się zasklepia i ze boli? Moze to przez wprowadzenie obcego ciała, tak zwanego biomateriału? Pisałam o tym w pracy inżynierskiej, ale to było daaaawno, a ja dzisiaj juz taka nijaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A może od strony jadalni jakimś czarrrrrnym szkłem , jakby fronty czarne były...? albo czarnym marmurem jak u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 albo takie : http://www.wooddigest.com/images/article/1201210601419_surfacingSolutions3.jpg Dobra już nie truję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobrosia - mam nadzieję, że już jutro będzie lepiej... upał nie pomaga... może zadekuj sie u mnie na budowie , w klimie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A może od strony jadalni jakimś czarrrrrnym szkłem , jakby fronty czarne były...? albo czarnym marmurem jak u Rasi Rasia ma chyba granit czarny, ale i tu by mógł pasować w tej wersji Nefcia, te kółka mi się nie widzą, znaczy moze i widzą, ale nie widzialabym zastosowania u mnie,tamto było lepsiejsze for me. a wiesz tak sobie myślałam o tym jak ty masz spójnie w chałupie. Niby inaczej, niby dużo się dzieje, ale jest spójnie i juz. No i taq sobie pomyśłałam o kilku różnych osobach, ze bym umiała ogarnąć ich styl i ze jest jednoznaczny i konsekwentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobroś, zgubiłam w głowie twojego numera do gale-ryi, a napewno jest tam juz wieniec, pliz daj mi go znów. Przez ten Twój myk go zgubiłam. A jak lepiej sie juz czujesz? nie ma zdjęć , bo dopiero coś dziś cyknęłam , a aparat siadł i bateria się ładuje.Hasło zaraz Ci wyslę.I mamy już trzy pierwsze bele więźbowe ustawione Łyknęłam procha , obłożyłam się lodem i jakoś ciągnę Ale troszkę lepiej jest. to straszne, ze ciągle tak zle. Rozumiem, ze to nie jest jakos bardziej inwazyjne niźli wydarcie zęba? Długo się zasklepia i ze boli? Moze to przez wprowadzenie obcego ciała, tak zwanego biomateriału? Pisałam o tym w pracy inżynierskiej, ale to było daaaawno, a ja dzisiaj juz taka nijaka Wiesz , to w sumie trochę dłużej schodzi niż po wyrwaniu , bo ci rozcinają dziąsło , wiercą w kości , potem wkręcają to badziewie , a na końu szycie.Taka mini operejszyn. Jakby sobie jeden machnęła pewnie poszłoby szybciej.A tu w trzech miejscach , to cała szczena pokiereszowana.We wtorek mam zdjęcie szwów. Nefcia dzięki kochana , ale zalegnę chyba w domu , a M. mi przytarga wiatrak z piwnicy.No i ogarnąć chałupę muszę bo juz powoli nam przejście zarasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mycha, marmur, czy granic wsio rawno, byle czarny Dobroś, współczuję bólu A robisz sobie jakieś zimne okłady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 taaaak , mam takie żelowe woreczki do zamrażania i sobie nimi przykładam raz jednej raz z drugiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobros, ale Ty masz te okna wielkie, jak ja się ciesze że i wszsytko tak idzie do przodu ładnie i ze masz izolacje nie spieprzoną. A M juz wrócił z wczasów? bo mamm mu do zakomunikowania ze komin zle zrobiony i cała wełna zamokła?Do drugiego nie patrzyłam, nawet nie chcę, ale jutro to zrobię.Moze to wina obróbki blacharskiej dekarzy. Narazie nie wyrokuję. Z innych spraw Dostałam lekko złotawe klamki do okien. Boszzzz zeby się dało wymienic. No i mam juz okno-trójkąt, ale piczka z niego mała. Powinien byc ze 30% większy zeby mnie zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A może od strony jadalni jakimś czarrrrrnym szkłem , jakby fronty czarne były...? albo czarnym marmurem jak u Rasi Rasia ma chyba granit czarny, ale i tu by mógł pasować w tej wersji Nefcia, te kółka mi się nie widzą, znaczy moze i widzą, ale nie widzialabym zastosowania u mnie,tamto było lepsiejsze for me. a wiesz tak sobie myślałam o tym jak ty masz spójnie w chałupie. Niby inaczej, niby dużo się dzieje, ale jest spójnie i juz. No i taq sobie pomyśłałam o kilku różnych osobach, ze bym umiała ogarnąć ich styl i ze jest jednoznaczny i konsekwentny. Mam wrażenie że tam jest burdel na kompanii ... ale może i nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 taaaak , mam takie żelowe woreczki do zamrażania i sobie nimi przykładam raz jednej raz z drugiej.... właśnie miałam ci je zaproponować, bo mój M sobie takie przykładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 taaaak , mam takie żelowe woreczki do zamrażania i sobie nimi przykładam raz jednej raz z drugiej.... ALe w szmatce ? Bo sobie dzióbek odmrozisz - serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobros, ale Ty masz te okna wielkie, jak ja się ciesze że i wszsytko tak idzie do przodu ładnie i ze masz izolacje nie spieprzoną. A M juz wrócił z wczasów? bo mamm mu do zakomunikowania ze komin zle zrobiony i cała wełna zamokła?Do drugiego nie patrzyłam, nawet nie chcę, ale jutro to zrobię.Moze to wina obróbki blacharskiej dekarzy. Narazie nie wyrokuję. Z innych spraw Dostałam lekko złotawe klamki do okien. Boszzzz zeby się dało wymienic. No i mam juz okno-trójkąt, ale piczka z niego mała. Powinien byc ze 30% większy zeby mnie zadowolić M już wrócił, bo z nim dzisiaj gadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobros, ale Ty masz te okna wielkie, jak ja się ciesze że i wszsytko tak idzie do przodu ładnie i ze masz izolacje nie spieprzoną. A M juz wrócił z wczasów? bo mamm mu do zakomunikowania ze komin zle zrobiony i cała wełna zamokła?Do drugiego nie patrzyłam, nawet nie chcę, ale jutro to zrobię.Moze to wina obróbki blacharskiej dekarzy. Narazie nie wyrokuję. Z innych spraw Dostałam lekko złotawe klamki do okien. Boszzzz zeby się dało wymienic. No i mam juz okno-trójkąt, ale piczka z niego mała. Powinien byc ze 30% większy zeby mnie zadowolić M już wrócił, bo z nim dzisiaj gadałam good faktycznie czytałam u Ciebie ze zaczynacie za 10 dni.Cos sie pokiełbasiło we łbie blondynowatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 taaaak , mam takie żelowe woreczki do zamrażania i sobie nimi przykładam raz jednej raz z drugiej.... ALe w szmatce ? Bo sobie dzióbek odmrozisz - serio, serio w szmatce , mam dentyste profesjonała - sam mnie przestrzegł przed odmrożenie więc się szmacę z tym lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 taaaak , mam takie żelowe woreczki do zamrażania i sobie nimi przykładam raz jednej raz z drugiej.... ALe w szmatce ? Bo sobie dzióbek odmrozisz - serio, serio mój miał takie specjalne etui do tych woreczków, w które się je wkładało i przykładało do buzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobros, ale Ty masz te okna wielkie, jak ja się ciesze że i wszsytko tak idzie do przodu ładnie i ze masz izolacje nie spieprzoną. A M juz wrócił z wczasów? bo mamm mu do zakomunikowania ze komin zle zrobiony i cała wełna zamokła?Do drugiego nie patrzyłam, nawet nie chcę, ale jutro to zrobię.Moze to wina obróbki blacharskiej dekarzy. Narazie nie wyrokuję. Z innych spraw Dostałam lekko złotawe klamki do okien. Boszzzz zeby się dało wymienic. No i mam juz okno-trójkąt, ale piczka z niego mała. Powinien byc ze 30% większy zeby mnie zadowolić M już wrócił, bo z nim dzisiaj gadałam good dla niego to chyba nie za bardzo good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobros, ale Ty masz te okna wielkie, jak ja się ciesze że i wszsytko tak idzie do przodu ładnie i ze masz izolacje nie spieprzoną. A M juz wrócił z wczasów? bo mamm mu do zakomunikowania ze komin zle zrobiony i cała wełna zamokła?Do drugiego nie patrzyłam, nawet nie chcę, ale jutro to zrobię.Moze to wina obróbki blacharskiej dekarzy. Narazie nie wyrokuję. Z innych spraw Dostałam lekko złotawe klamki do okien. Boszzzz zeby się dało wymienic. No i mam juz okno-trójkąt, ale piczka z niego mała. Powinien byc ze 30% większy zeby mnie zadowolić M już wrócił, bo z nim dzisiaj gadałam good Wrócił i widział się wczoraj z moim M. A do mnie zadzwonił bo zamiast pełnej klinkierowej przywieźli nam dziurawkę I część będzie do wymiany.Od pieca i ten drugi mogą być z dziurawki , ale kominkowy komin musi być z pełnej.Mam nadzieję,że się uda wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts