DorciaIQ 12.11.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Duchu nie przepraszaj - nie wiesz za co kobiety kochają mężczyzn? Myszka no a nie blondina? Żarciłam z tą sosenką, ale granit to jednak jest granit i tylko na takim blacie można tłuc kotlety bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Duchu nie przepraszaj - nie wiesz za co kobiety kochają mężczyzn? kurcze no nie wiem..wiem ze to zalezy od wiele wielu wielu wielu wielu składników i zawsze za coś innego czy mi sie jak zwykle zdaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Duchu nie przepraszaj - nie wiesz za co kobiety kochają mężczyzn? kurcze no nie wiem..wiem ze to zalezy od wiele wielu wielu wielu wielu składników i zawsze za coś innego czy mi sie jak zwykle zdaje?? i znowu masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Duchu nie przepraszaj - nie wiesz za co kobiety kochają mężczyzn? Myszka no a nie blondina? Żarciłam z tą sosenką, ale granit to jednak jest granit i tylko na takim blacie można tłuc kotlety bezpośrednio Dorcia a ile razy do roku tłuczesz kotlety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Duchu nie przepraszaj - nie wiesz za co kobiety kochają mężczyzn? Myszka no a nie blondina? Żarciłam z tą sosenką, ale granit to jednak jest granit i tylko na takim blacie można tłuc kotlety bezpośrednio Dorcia a ile razy do roku tłuczesz kotlety? NEVER! Nie no szczerze mówiąc to całkiem często: i karkówkę na grilla (a w domu będzie nie tylko ten elektryczny przeca ) i polędwiczki piekarnikowe i kotlety jak się czasem trafią jakieś ptasie albo i schabowe Zresztą ja pierdołka jestem - ciągle mi coś spada - dziś upuściłam rano w stołówce soczek bo łapałam wyślizgującego mi się rogalika no i na coś trzeba było postawić.... I się zbił.... I musiałam wydać kolejne 2,70 Duchu różne rzeczy może i się podobają, ale i tak wiadomo że najważniejszym ogranem seksualnym jest... mózg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.11.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 u kobiet z pewnościa..u facetów oczy..z tego co sie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.11.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Duchu nie przepraszaj - nie wiesz za co kobiety kochają mężczyzn? kurcze no nie wiem..wiem ze to zalezy od wiele wielu wielu wielu wielu składników i zawsze za coś innego czy mi sie jak zwykle zdaje?? i znowu masz racje a nie mówiłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No mowilas, mowilas. A wiesz, ze on wczoraj babeczkom jajka przyprawial u Nefer?No i jak Dario zlicytowałas juz sukienusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 kapuś..hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 kapuś..hehehe O nie, tutaj nie masz racji. Jak tylko uprzejmie zrelacjonowałam co sie wczoraj działo ciekawego. Przeciez trzeba dbać o Dario, ktora jest teraz pochlonieta opieką nad newbornem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 żarcik był... sorry..czy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 żarcik był... sorry..czy cóś.. Duszku, nie bierz mnie tak na serio. Przeciez wiem, ze zarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.11.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 żarcik był... sorry..czy cóś.. Duszku, nie bierz mnie tak na serio. Przeciez wiem, ze zarcik Myszka uważaj, bo stwierdzi że kobiety nie chcą żeby je brać na serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 och..dam se rade ..wkretka za wkretke..lubie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No mowilas, mowilas. A wiesz, ze on wczoraj babeczkom jajka przyprawial u Nefer? No i jak Dario zlicytowałas juz sukienusie? ostatnie godzinki.. ale raczej będzie moja Idę do Neferci sprawę obadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 kapuś..hehehe O nie, tutaj nie masz racji. Jak tylko uprzejmie zrelacjonowałam co sie wczoraj działo ciekawego. Przeciez trzeba dbać o Dario, ktora jest teraz pochlonieta opieką nad newbornem. no.. ktoś musi dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ej to nie fair, ze kobiety musza sie zachowywac pokrętnie, jak ja tego nie cierpie. Nie lepiej kawe na ławe, bez zadnych domysłow pomysłow i przemyślen? A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ej to nie fair, ze kobiety musza sie zachowywac pokrętnie, ?????? Why?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ej to nie fair, ze kobiety musza sie zachowywac pokrętnie, ?????? Why?? because Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.11.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos? MOże to Ci się przyda http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-widzial-taki-stol,t138108.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts