Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu nie przepraszaj - nie wiesz za co kobiety kochają mężczyzn? :lol:

Myszka no a nie blondina? :lol: Żarciłam z tą sosenką, ale granit to jednak jest granit i tylko na takim blacie można tłuc kotlety bezpośrednio 8)

Dorcia a ile razy do roku tłuczesz kotlety?

NEVER! :lol:

Nie no szczerze mówiąc to całkiem często: i karkówkę na grilla (a w domu będzie nie tylko ten elektryczny przeca 8) ) i polędwiczki piekarnikowe i kotlety jak się czasem trafią jakieś ptasie albo i schabowe :wink:

Zresztą ja pierdołka jestem - ciągle mi coś spada - dziś upuściłam rano w stołówce soczek bo łapałam wyślizgującego mi się rogalika no i na coś trzeba było postawić.... I się zbił.... I musiałam wydać kolejne 2,70 :-?

Duchu różne rzeczy może i się podobają, ale i tak wiadomo że najważniejszym ogranem seksualnym jest... mózg :D

ej to nie fair, ze kobiety musza sie zachowywac pokrętnie, jak ja tego nie cierpie. Nie lepiej kawe na ławe, bez zadnych domysłow pomysłow i przemyślen?

A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos?