Nefer 03.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 w szmatce , mam dentyste profesjonała - sam mnie przestrzegł przed odmrożenie więc się szmacę z tym lodem Dooobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobros, ale Ty masz te okna wielkie, jak ja się ciesze że i wszsytko tak idzie do przodu ładnie i ze masz izolacje nie spieprzoną. A M juz wrócił z wczasów? bo mamm mu do zakomunikowania ze komin zle zrobiony i cała wełna zamokła?Do drugiego nie patrzyłam, nawet nie chcę, ale jutro to zrobię.Moze to wina obróbki blacharskiej dekarzy. Narazie nie wyrokuję. Z innych spraw Dostałam lekko złotawe klamki do okien. Boszzzz zeby się dało wymienic. No i mam juz okno-trójkąt, ale piczka z niego mała. Powinien byc ze 30% większy zeby mnie zadowolić M już wrócił, bo z nim dzisiaj gadałam good Wrócił i widział się wczoraj z moim M. A do mnie zadzwonił bo zamiast pełnej klinkierowej przywieźli nam dziurawkę I część będzie do wymiany.Od pieca i ten drugi mogą być z dziurawki , ale kominkowy komin musi być z pełnej.Mam nadzieję,że się uda wymienić jak gdyby nie twoj problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ewidemą nie problem Dobrosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz O to tyż się martwię.Ten typ tak ma.M.jest przesadnym optymistą , to ja równam w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jak dla mnie styka.Wolę jak jest chłodniej , niz jak taki upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entalpia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entalpia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą Entropia to taka znana galeria we Wroclawiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą e to były czasy. a teraz taka posucha jakby jest. ;P Nie podrywałam na to facetów. Wogóle nie podrywałam. Wolałam milczec, gdyż wszyscy ne wiedziec czemu uciekali jak próbowalam z nimi gadać;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą e to były czasy. a teraz taka posucha jakby jest. ;P Nie podrywałam na to facetów. Wogóle nie podrywałam. Wolałam milczec, gdyż wszyscy ne wiedziec czemu uciekali jak próbowalam z nimi gadać;P O Boze i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.07.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą e to były czasy. a teraz taka posucha jakby jest. ;P Nie podrywałam na to facetów. Wogóle nie podrywałam. Wolałam milczec, gdyż wszyscy ne wiedziec czemu uciekali jak próbowalam z nimi gadać;P nie ściemniaj mi tu.To się nazywa zgrywanie niedostepnej Metoda stara jak świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą e to były czasy. a teraz taka posucha jakby jest. ;P Nie podrywałam na to facetów. Wogóle nie podrywałam. Wolałam milczec, gdyż wszyscy ne wiedziec czemu uciekali jak próbowalam z nimi gadać;P O Boze i co? i jajco, musialam przestac myslec, żeby wogole cos hah ahhahahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą e to były czasy. a teraz taka posucha jakby jest. ;P Nie podrywałam na to facetów. Wogóle nie podrywałam. Wolałam milczec, gdyż wszyscy ne wiedziec czemu uciekali jak próbowalam z nimi gadać;P O Boze i co? i jajco, musialam przestac myslec, żeby wogole cos hah ahhahahahaa[/quote:3a80eb7e94] Trzeba bylo target zmienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to , że nie mój problem to wiem , ale co sie pomartwie to moje Pomartw się może o efekt cieplarniany .. jak o coś musisz Ale ten EC jest przereklamowany, a pozatym w jego efekcie ma być zlodowacenie. Kupy się to nie trzyma e no troche siem trzymo bo jak zlodowacenie przyjdzie to i kupa przymarznie Ja wierze tylko w jedno prawo fizyki : entropia rośnie z roku na rok- czyli chaos deterministyczny to jak nowoczesna kuchnia pijesz? e co ty!;P moje naturalne przedpotopowe słownictwo Z czasów ostrego randkowania???? A to taaaak się podrywa facetów..... Na entropię... Wszyscy polecą e to były czasy. a teraz taka posucha jakby jest. ;P Nie podrywałam na to facetów. Wogóle nie podrywałam. Wolałam milczec, gdyż wszyscy ne wiedziec czemu uciekali jak próbowalam z nimi gadać;P O Boze i co? i jajco, musialam przestac myslec, żeby wogole cos hah ahhahahahaa[/quote:f1ceb2b956] Trzeba bylo target zmienic. [/quote:f1ceb2b956] najlepiej zawsze sie sprawował target niższy szczeblem, ten równy zawsze okazywal się szowinistyczną ...jakoś tak, ale teraz jestem juz zwykła blondynką, nauka poszła w lassss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts