malgos2 03.07.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Eeeeeeeee, za krotko szukalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.07.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 nie cyytalem tegho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 noi wiem ze nie czytałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzię doberek Kurde to Rasia ma kuchnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Doberek z kuchniami sie zapoznałam ale swoje zdanie ci powiem jak sie spotkamy Miłego Weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Mysia, zapomnialam dodac ze zielone szklo z towojego dziennika pochodzi ze sklepu mojego znajomego wiec jak bedziesz chciala kupic daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Czecześć myszy, siostrze bliźniaczce też przekaż pozdrowienia A w ogóle to ty strasna gówniara jesteś, czym ty sie w ogóle przejmujesz? Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 potfierdsam straszna i do tegoz..strasznie mloda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A Ty Duchu skad to wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 04.07.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 no, żaluzji nie bedzie za chiny ludowe. To wiadomo. O szkle juz tez myślałam i nawet przez chwile byłam prawie pewna, ale jakoś przestałam je sobie tam wyobrażać - no chyba że czarne jak juz mówiłam szkło -lakomat lub lakobel a może stal nierdzewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Marek W końcu się pojawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 04.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Marek W końcu się pojawiłeś Witam witam przeserdecznie wczoraj Duszek robił mi szkolonko jak bawić się "nową zabawką" ale nie wiele pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Taaaaaaa, w zabawkach to on dobry jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 hejka wróciłam z łowów. Mam jakąś dziwnie spokojną głowę i opuchniete nogi. To nienaturalne wręcz- z tą glową. Widziałam drewna, drewna różne. Wybrałam bardzo jasno czekoladową deskę. Do tego znajszłam fajny blat.Pozniej wynalazłam fajny gres grespanii i odkryłam fantastyczne płytki M. Zienia dla Tubądzina. Nazywają się hyde park2. Widzialam tez na żywo kibelek starck3 i zawiodłam się deską. Jakies rowki i zakamarki do mycia. Starck chyba na spiąco ją projektował. Najlepsze deski jakie widzialam ma roca, a potem to ta firma na V.widzialam też Nitkowe Doussie czy jak mu tam. tyż jest ładne, wcale nie takie wciekle żółte jak na fotachZuzanko ja poczekam z tą kuchnią az się spotkamy, widzialam co wkleiłaś do Anji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Marek W końcu się pojawiłeś powiedziałabym ze pojawił sie jak ten duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekipa MARkA 04.07.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Marek W końcu się pojawiłeś powiedziałabym ze pojawił sie jak ten duch to nie tak, to Duch pojawił się jako ja a ja nie jako duch i było nas dwóch czy jakoś tam, łep mnie napie.....dla, rura mnie pali szkoda , że nie umarłem wczoraj. ściany w kuchni szkło lakomat lub lakobel praktycznie w dowolnym kolorze, arkusze stali nierdzewnej (przykład NEFER: ryflowana) wzorów jest sporo jeden i drugi materiał dobrze zamontowany praktycznie jest nie zniszczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Marek W końcu się pojawiłeś powiedziałabym ze pojawił sie jak ten duch to nie tak, to Duch pojawił się jako ja a ja nie jako duch i było nas dwóch czy jakoś tam, łep mnie napie.....dla, rura mnie pali szkoda , że nie umarłem wczoraj. ściany w kuchni szkło lakomat lub lakobel praktycznie w dowolnym kolorze, arkusze stali nierdzewnej (przykład NEFER: ryflowana) wzorów jest sporo jeden i drugi materiał dobrze zamontowany praktycznie jest nie zniszczalny Taaaaaak, było was dwóch, a teraz są dwa zdechlaki ;P. Było wabić Ducha k'sobie? Nie mogę sie zabrać za to odkurzanie chudziaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.07.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 kto tu kogo zwabił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Cześć Marek W końcu się pojawiłeś Witam witam przeserdecznie wczoraj Duszek robił mi szkolonko jak bawić się "nową zabawką" ale nie wiele pamiętam A bo z nim tak zawsze :) Coś słyszałam o wczorajszym spotkaniu zanim do niego doszło, ale wiedziałam , że będzie rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Duchaty, a ty jesteś tu jeszcze czy już cie nie ma? I skoro masz tę deskę, to może coś byś z nią zrobił jak jesteś, na przykład jutrem? No chyba że na razie jest tylko twoje alterego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts