pasie 07.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Doberek jak w piątek będzie spotkanko to może się załapię przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 doberek Monika ogłaszam wszem i wobec ze robię ankietę dotyczącą terminu spotkania u mnie na budowie. No bo, że się spotykamy to jasne Terminy: piątek lub sobota po południu. Proszę się określać. Zapraszam a mnie wszystko jedno - Mysia daj znac na PW kiedy bo wiesz jak ja z netem mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.07.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja mam w piątek albo w sobotę opijanie dachu ale nie wiem jeszcze kiedy A pić i tak nie będę A Wy tu tylko o winkach i o innych zbereźnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A jaka okazja tak wogle? Macanko mokrej wełenki? No wiem - świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A w piątek to o której miałby być to spotkanie ? bo jeśli po południu, to mi będzie trudno się przebić przez całą W-wę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 W piątek opdada Siedzem w fabrycem i robiem gazetem. Na całego etata. Sobota do dyskursji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 mnie ta we piatnicu passuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja też wolałabym bardziej sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hejka. Ja myslałam o jakimś wieczorku w piątek, względnie ogldnie popołudniową porą w sobote.Myślta dalej W planie z pewnością macanie mokrej wełenki i opijanie(mam nadzieje) nowego, lepszego tarasu, a dla ambitnych układanie papy na wylewce No możnaby grilla zrobić no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja jestem za piątkiem - nawet jakby mi się miały szwy rozejść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 o matko to ja juz nie wiem, trzeba mi było odrazu powiedziec jeden dzien. Mam nałuuuczkę na zaś Ja kcem Was wszystkich widziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie lubie Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie lubie Was. No co ty. pakuj sie i przyjezdzaj Lady Margaret. Kimniesz sie u mnie, w moim pokoju z dużą szafą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nefcia, a w sobotę nie możesz ? W piątek pewnie przyjechałabym sama (tzn sama z dziewczynkami ), a chcę coby mąż też się trochę zintegrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja przepraszam , ze optuję za piątkiem, ale w sobote mi moje chłopy wracają to będę miała co robić A w piątek ostatni dzień wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie lubie Was. No co ty. pakuj sie i przyjezdzaj Lady Margaret. Kimniesz sie u mnie, w moim pokoju z dużą szafą Eeee, szafa bedzie zajeta z tego co widze. Nic tam po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie lubie Was. No co ty. pakuj sie i przyjezdzaj Lady Margaret. Kimniesz sie u mnie, w moim pokoju z dużą szafą Eeee, szafa bedzie zajeta z tego co widze. Nic tam po mnie. NIe rób kuźwa scen i mnie nie fatyguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie lubie Was. No co ty. pakuj sie i przyjezdzaj Lady Margaret. Kimniesz sie u mnie, w moim pokoju z dużą szafą Eeee, szafa bedzie zajeta z tego co widze. Nic tam po mnie. Małgos, ty bedziesz spała na łóżku no coś tą szafe sobie tak upodobała?Jak zechcesz to zamontuje drzwi do niej zeby cie nic nie straszyło, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no i co ja mam powiedzieć ? a o której to spotkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no i co ja mam powiedzieć ? a o której to spotkanie ? Liduś - wyluzuj Kochana. Ja byłam u Mychy dopiero co więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts