malgos2 07.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no to juz nie ma rady, trzeba się narąbać. Jak mus to mus: zdrówko: http://www.gottahavearts.com/LB%20Images/Chardonay.jpg http://www.icecreamireland.com/images/Photos/DomPerignon3-sm.jpg http://www.jadedcompass.com/ocular_helmsman/spirits/tokaj1.jpg http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-15858/Malibu-Caribbean-rum-coconut-21-700ml-Full.jpg http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/drinki_na_sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Dawaj te pracę - zara ja podrasujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Dawaj te pracę - zara ja podrasujemy Ale ja jej nie mam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Mysza ci spis treści napisze trzeba się od doktoratu trochę odstresować, bo będziesz mieć niedługo kwadratową głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Mysza ci spis treści napisze trzeba się od doktoratu trochę odstresować, bo będziesz mieć niedługo kwadratową głowę Ja myśle, ze najlepszy relaks to by Małgoś miała w mojej szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja wiem co rasia robila i gdzie byyyyyla, a Wy nieeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja wiem co rasia robila i gdzie byyyyyla, a Wy nieeeee. i będziesz się teraz na nas odgrywać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja wiem co rasia robila i gdzie byyyyyla, a Wy nieeeee. ty nie zmieniaj tematu ino muffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Rasia byla w wietnamskiej knajpie i zrobila obchod po Chinatown i Little Italy i piwko walnela iiiii... will be back. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Dawaj te pracę - zara ja podrasujemy Ale ja jej nie mam jeszcze... ] Ale wizję masz nie ? Ja piszę bezwzrokowo - przyślij rękopis - będzie good. Jak się rozpędzę to Ci nawet tezę udowodnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Rasia byla w wietnamskiej knajpie i zrobila obchod po Chinatown i Little Italy i piwko walnela iiiii... will be back. faaaajnie, może ona bedzie chcial zostać twoją chinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Rasia byla w wietnamskiej knajpie i zrobila obchod po Chinatown i Little Italy i piwko walnela iiiii... will be back. Ojej ... ale fajowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Dawaj te pracę - zara ja podrasujemy Ale ja jej nie mam jeszcze... ] Ale wizję masz nie ? Ja piszę bezwzrokowo - przyślij rękopis - będzie good. Jak się rozpędzę to Ci nawet tezę udowodnię Wlasnie z tymi tezami jest kicha, tezy trzeba dopiero sformulowac. O jesssuuu, jak mi sie tego nie chce pisac. Ostatni rozdzial najgorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Rasia byla w wietnamskiej knajpie i zrobila obchod po Chinatown i Little Italy i piwko walnela iiiii... will be back. faaaajnie, może ona bedzie chcial zostać twoją chinką? Taaa, nie mow tego glosno przy Wietnamczykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Dawaj te pracę - zara ja podrasujemy Ale ja jej nie mam jeszcze... ] Ale wizję masz nie ? Ja piszę bezwzrokowo - przyślij rękopis - będzie good. Jak się rozpędzę to Ci nawet tezę udowodnię Wlasnie z tymi tezami jest kicha, tezy trzeba dopiero sformulowac. O jesssuuu, jak mi sie tego nie chce pisac. Ostatni rozdzial najgorszy. dobra gadaj co chcesz powiedziec, a tezy sforumujemy czy jakos tak ;P Moge dorzucic jakies ciekawe równanie zeby było troche ciekawej grafiki w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wiecej sobie jaj robcie to na pewno nie przyjade, bo to mi uswiadamia, ze nawet spisu tresci nie mam. Dawaj te pracę - zara ja podrasujemy Ale ja jej nie mam jeszcze... ] Ale wizję masz nie ? Ja piszę bezwzrokowo - przyślij rękopis - będzie good. Jak się rozpędzę to Ci nawet tezę udowodnię Wlasnie z tymi tezami jest kicha, tezy trzeba dopiero sformulowac. O jesssuuu, jak mi sie tego nie chce pisac. Ostatni rozdzial najgorszy. dobra gadaj co chcesz powiedziec, a tezy sforumujemy czy jakos tak ;P Moge dorzucic jakies ciekawe równanie zeby było troche ciekawej grafiki w środku Dobra, juz sie nie pastwcie nade mna, bo mi humor calkiem skwasnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nooooooooo ja Ci jakies ładne wykresiki w ppt zrobię i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No, sama się praca nie napisze, a jak kcemy pomóc to jeszcze marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja myslalam, ze sie napisze jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts