78mysz 07.07.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja myslalam, ze sie napisze jednak... nie wierze. to praca z filozofii czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja myslalam, ze sie napisze jednak... nie wierze. to praca z filozofii czy jak? Z filozofii ? Wiesz ile tam wody trzeba wylac ? I żadnego zapełniacza wykresikowo - tabelkowego - tragedia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja myslalam, ze sie napisze jednak... nie wierze. to praca z filozofii czy jak? Nie wiem, zapomnialam z czego miala byc. Przewod 3 lata temu otwieralam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja myslalam, ze sie napisze jednak... nie wierze. to praca z filozofii czy jak? Nie wiem, zapomnialam z czego miala byc. Przewod 3 lata temu otwieralam. oj Małgoś Małgoś dawaj ten temat chociaż, nasyc nas naszą nieiwedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A ja myslalam, ze sie napisze jednak... nie wierze. to praca z filozofii czy jak? Nie wiem, zapomnialam z czego miala byc. Przewod 3 lata temu otwieralam. oj Małgoś Małgoś dawaj ten temat chociaż, nasyc nas naszą nieiwedzą No nie pamietam. Wiem tylko, ze mi sie sekretara ebnela w tytule i mam cos o aryjczykach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No mam "rola kobiet w monastycyzmie aryjskim od V do VIII w." i teraz nie wiem, co mam zrobic z tymi aryjczykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 o aryjczykach? a może o wietnamczykach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a mi dzisiaj odkurzacz spadł z drugiego piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No mam "rola kobiet w monastycyzmie aryjskim od V do VIII w." i teraz nie wiem, co mam zrobic z tymi aryjczykami. ALe z Ciebie gupota noooo PIekny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I co? Warzywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 kurcze tosz z tym tylko do nietshego niooo..i ciekaffe czy miał ło tem pojencie łajza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 wiedziałam ze na hasło odkurzacz objawi się duch jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I co? Warzywo? MOże zamień na "ariański" ? Coś pościemniasz Ale badań do tej pracy nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak sie wypelnia jakakolwiek ankiete w Stanach, to sie zawsze pytaja o rase i kiedys wpisalam "aryan" na karte kredytowa to bylo czy cos - troszke sie dziwnie na mnie patrzyli... Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I co? Warzywo? MOże zamień na "ariański" ? Coś pościemniasz Ale badań do tej pracy nie zrobię Wystarczy, ze zmienie na iryjski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak sie wypelnia jakakolwiek ankiete w Stanach, to sie zawsze pytaja o rase i kiedys wpisalam "aryan" na karte kredytowa to bylo czy cos - troszke sie dziwnie na mnie patrzyli... Ciekawe czemu? no ja myśle ze chcieli poznac bliżej rase doskonałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I co? Warzywo? MOże zamień na "ariański" ? Coś pościemniasz Ale badań do tej pracy nie zrobię Wystarczy, ze zmienie na iryjski... O jakie to pospolite... przemyśl sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.07.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 i co, bedziesz opowiadac o czerwonych nosach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jak sie wypelnia jakakolwiek ankiete w Stanach, to sie zawsze pytaja o rase i kiedys wpisalam "aryan" na karte kredytowa to bylo czy cos - troszke sie dziwnie na mnie patrzyli... Ciekawe czemu? no ja myśle ze chcieli poznac bliżej rase doskonałą A wiecie, ze my jestesmy rasa Caucasian? To najczestszy blad tlumaczy - tlumacza na "kaukaska", a to jest biala po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts