78mysz 14.11.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No bo nie znam wielu mężczyzn, którzy potrafią bawic sie z kobietami w intrygi na wyzszym poziomie niz tylko: kochanie jaka ja jestem biedna (bo ktos tam cos tam), albo "jak mnie boli głowa",albo -(o nowiuskiej bluzce) ale to jest stara bluzka - nie widziales jej?- no przestan, to jeszcze panieńska -, łeeeeeee, to ja dla ciebie sie ubieram ,a ty nawet nie patrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos? MOże to Ci się przyda http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-widzial-taki-stol,t138108.htm No przyda mi sie, dzieki cudna Dobrosiu. Skonczyli u Ciebie tą rurę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.11.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No bo nie znam wielu mężczyzn, którzy potrafią bawic sie z kobietami w intrygi na wyzszym poziomie niz tylko: kochanie jaka ja jestem biedna (bo ktos tam cos tam), albo "jak mnie boli głowa",albo -(o nowiuskiej bluzce) ale to jest stara bluzka - nie widziales jej?- no przestan, to jeszcze panieńska -, łeeeeeee, to ja dla ciebie sie ubieram ,a ty nawet nie patrzysz Hmmm znałam takiego jednego... ale on był żonaty... ja zresztą też... ehhhh rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Oj Dorcia Dorcia, no no. Kurcze, male te okrągłe stoły. Szkoda, bede szukac dalej, a nie ma ich za duzp na rynku. Zebym miala miejsce, to bym w kuchni dala nieduzy okrągły a w jadalni wielki prostokątny i masywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 można na pewno zamówić zrobienie tego czegoś u stolarza..za 15 minutek spadam na chate nareszcie!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.11.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 juz ja znalam pewnego stolarza, ktory kompleksowo mial mi wszystko zrobic: kuchnie, szafy w wypialniach, łózko, lazienke. Za temat "stolarza" zabrałam sie w sierpniu, bo czasy byly gorące o fachowców niezwykle ciezko. Wszystko mialo byc gotowe na grudzien. Wysylalam projekty co i jak ma byc, przyjezdzal z probkami forniru. W grudniu jeszcze do niego dzwonilismy to sie kazal nie martwic, ze on teraz konczy i na świeta napewno bedziemy miec wszystko gotowe. I co? My z malym dzieciakiem przeprowadzalismy sie na golutkie sciany. Pojechalismy tuz przed swietami do ikea i tam kupilismy wszystko, za jednym zamachem, ale to nie koniec "zachodu". Nie bylo ekip do poskręcania tego i sama samiutka złozylam wszystkie meble. Mąz pomagal mi tylko z szafami w sypialni, bo na reszte nie zdazył, tak sie musialam z tym uwijac. Nasz ukochany pan stolarz to sie nawet nie odezwal przeprosic, niech go drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ojej niefajnie.. Taki skurczybyk..jak był zawalony robota to po cholere wam robil nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 o nowiuskiej bluzce- ale to jest stara bluzka - nie widziales jej?- no przestan, to jeszcze panieńska -, łeeeeeee, to ja dla ciebie sie ubieram ,a ty nawet nie patrzysz ja to często stosuję... jak wrócę do domu z nieplanowanym zakupem Myszko, ale trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.11.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos? MOże to Ci się przyda http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-widzial-taki-stol,t138108.htm No przyda mi sie, dzieki cudna Dobrosiu. Skonczyli u Ciebie tą rurę? Bez cukrzenia proszę bo ja na diecie Rury w mieszkaniu skończyli , jeszcze jakieś kosmetyczne sprawy im zostały , mieszkanie odskrobywałam z pyłu i syfu dwa dni i wciąż jeszcze wyłazi.Klatka jeszcze cała rozbabrana , wciąż nie mam ani gazu ani ciepłej wody - wodę to moga dopiero na początku grudnia włączyć Obiecałam sobie-nigdy więcej nie chę mieszkać w remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.11.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos? MOże to Ci się przyda http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-widzial-taki-stol,t138108.htm No przyda mi sie, dzieki cudna Dobrosiu. Skonczyli u Ciebie tą rurę? Bez cukrzenia proszę bo ja na diecie Rury w mieszkaniu skończyli , jeszcze jakieś kosmetyczne sprawy im zostały , mieszkanie odskrobywałam z pyłu i syfu dwa dni i wciąż jeszcze wyłazi.Klatka jeszcze cała rozbabrana , wciąż nie mam ani gazu ani ciepłej wody - wodę to moga dopiero na początku grudnia włączyć Obiecałam sobie-nigdy więcej nie chę mieszkać w remoncie Z remontem jak z kolejną ciązą. Po pierwszej mówisz sobie nigdy więcej, a potem to juz nie wiadomo nawet jak co i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Cóż za celna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.11.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Cóż za celna uwaga a co masz doświadczenia? Moze sie z nami podzielisz? Kurka Duchu ciagle mi te podlogi chodzą po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 sam jezdem w ciaży (ze spaghetti i pizza ) to mój pierwszy raz wiec oczekuje wsparcia i zrozumienia o poradach nie wspomnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 sam jezdem w ciaży (ze spaghetti i pizza ) to mój pierwszy raz wiec oczekuje wsparcia i zrozumienia o poradach nie wspomnę.. Uuu bliźniaki - uważaj - przy ciąży mnogiej często poród występuje przedwcześnie W każdej chwili mogą Ci odejść wody i wystapić parcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.11.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 sam jezdem w ciaży (ze spaghetti i pizza ) to mój pierwszy raz wiec oczekuje wsparcia i zrozumienia o poradach nie wspomnę.. hm, zalecam zacząc ciąze od pierwszego trymestru, spanko i zyganko. zyganko odchudza i usuwa toksyny. Pielegniarki w mojej robocie to robily sobie płukanki. Popijały wode mineralną z solą i cytryną, a potem juz tylko zeby zdązyc do zacisznego "fekalnego" zakątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 jeeeeesssuuu dziewczynki ja mam swą wytrzymałość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.11.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 trza było przed zajściem o tym pomysleć , teraz to już tylko jazda bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.11.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 no lwasnie mysli sie przed, a potem to juz zamykasz oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 ja nie zamykałam , bo cesarke miałam , ale wiem ze część wręcz przeciwnie - wytzreszczu dostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 nie wysiadam nie dom sie..se wymiotnę se rozetne i se bedem jadał bigos z czekoladom o 4 rtej w nocy..a co!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts