Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

No bo nie znam wielu mężczyzn, którzy potrafią bawic sie z kobietami w intrygi na wyzszym poziomie niz tylko: kochanie jaka ja jestem biedna (bo ktos tam cos tam), albo "jak mnie boli głowa",albo -(o nowiuskiej bluzce) ale to jest stara bluzka - nie widziales jej?- no przestan, to jeszcze panieńska -, łeeeeeee, to ja dla ciebie sie ubieram ,a ty nawet nie patrzysz

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos?

MOże to Ci się przyda

http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-widzial-taki-stol,t138108.htm

No przyda mi sie, dzieki cudna Dobrosiu. Skonczyli u Ciebie tą rurę?

No bo nie znam wielu mężczyzn, którzy potrafią bawic sie z kobietami w intrygi na wyzszym poziomie niz tylko: kochanie jaka ja jestem biedna (bo ktos tam cos tam), albo "jak mnie boli głowa",albo -(o nowiuskiej bluzce) ale to jest stara bluzka - nie widziales jej?- no przestan, to jeszcze panieńska -, łeeeeeee, to ja dla ciebie sie ubieram ,a ty nawet nie patrzysz

Hmmm znałam takiego jednego... ale on był żonaty... ja zresztą też... ehhhh rozmarzyłam się... :roll:

juz ja znalam pewnego stolarza, ktory kompleksowo mial mi wszystko zrobic: kuchnie, szafy w wypialniach, łózko, lazienke. Za temat "stolarza" zabrałam sie w sierpniu, bo czasy byly gorące o fachowców niezwykle ciezko. Wszystko mialo byc gotowe na grudzien. Wysylalam projekty co i jak ma byc, przyjezdzal z probkami forniru. W grudniu jeszcze do niego dzwonilismy to sie kazal nie martwic, ze on teraz konczy i na świeta napewno bedziemy miec wszystko gotowe. I co? My z malym dzieciakiem przeprowadzalismy sie na golutkie sciany. Pojechalismy tuz przed swietami do ikea i tam kupilismy wszystko, za jednym zamachem, ale to nie koniec "zachodu". Nie bylo ekip do poskręcania tego i sama samiutka złozylam wszystkie meble. Mąz pomagal mi tylko z szafami w sypialni, bo na reszte nie zdazył, tak sie musialam z tym uwijac. Nasz ukochany pan stolarz to sie nawet nie odezwal przeprosic, niech go drzwi.

o nowiuskiej bluzce- ale to jest stara bluzka - nie widziales jej?- no przestan, to jeszcze panieńska -, łeeeeeee, to ja dla ciebie sie ubieram ,a ty nawet nie patrzysz

ja to często stosuję...

jak wrócę do domu z nieplanowanym zakupem :oops: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Myszko, ale trafiłaś :lol: :lol:

A tak z innej beczki to wymarzylam sobie do jadalni duuuzy drewniany stół. Zeby byl okrągły i rozkladany do owalu . Widzial ktos, albo ktos wie, czy ktos moze zrobic dla mnie takie cos?

MOże to Ci się przyda

Bez cukrzenia proszę bo ja na diecie :wink: :oops: :lol:

Rury w mieszkaniu skończyli , jeszcze jakieś kosmetyczne sprawy im zostały , mieszkanie odskrobywałam z pyłu i syfu dwa dni i wciąż jeszcze wyłazi.Klatka jeszcze cała rozbabrana , wciąż nie mam ani gazu ani ciepłej wody - wodę to moga dopiero na początku grudnia włączyć :evil: :evil: :evil:

Obiecałam sobie-nigdy więcej nie chę mieszkać w remoncie :-?

MOże to Ci się przyda

Bez cukrzenia proszę bo ja na diecie :wink: :oops: :lol:

Rury w mieszkaniu skończyli , jeszcze jakieś kosmetyczne sprawy im zostały , mieszkanie odskrobywałam z pyłu i syfu dwa dni i wciąż jeszcze wyłazi.Klatka jeszcze cała rozbabrana , wciąż nie mam ani gazu ani ciepłej wody - wodę to moga dopiero na początku grudnia włączyć :evil: :evil: :evil:

Obiecałam sobie-nigdy więcej nie chę mieszkać w remoncie :-?

Z remontem jak z kolejną ciązą. Po pierwszej mówisz sobie nigdy więcej, a potem to juz nie wiadomo nawet jak co i kiedy

sam jezdem w ciaży (ze spaghetti i pizza ) to mój pierwszy raz wiec oczekuje wsparcia i zrozumienia :oops: :oops: :oops:

o poradach nie wspomnę..

hm, zalecam zacząc ciąze od pierwszego trymestru, spanko i zyganko. zyganko odchudza i usuwa toksyny. Pielegniarki w mojej robocie to robily sobie płukanki. Popijały wode mineralną z solą i cytryną, a potem juz tylko zeby zdązyc do zacisznego "fekalnego" zakątka.