Nefer 10.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ciekawa jestem bardzo nowego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale sie dzieje Dooobrze - ja też mam nadzieję znowu zebrać siły i ruszyć W Polskę? Mysza, ty się jeszcze wprowadzisz szybciej od nas, kurcze. No ale ty wyścigowa jesteś No, niech będzie, życzymy sobie na ten nowy rok żeby tak na równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale sie dzieje Dooobrze - ja też mam nadzieję znowu zebrać siły i ruszyć W Polskę? Mysza, ty się jeszcze wprowadzisz szybciej od nas, kurcze. No ale ty wyścigowa jesteś No, niech będzie, życzymy sobie na ten nowy rok żeby tak na równo helloł, nie przesadzajcie, nie wprowadzę sie przed Wami. Oszzzzzaleli? Toz sami zadylacie, a pozatym macie juz prawie dobre wylewki, a ja nie mam wcale. Toz jest duza przeszkoda jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 No to wzieła i ominała mnie osiemnastka Myszy no niech to Ale tyż pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Myszko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO http://media6.mojageneracja.pl/oipyoqyeie/mediumjwy2lh5547c68da5e58bd47765.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.07.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dzięki Gosiek, dzięki Kamyk A jest jeszcze jeden case. We wtorek wchodzi hydraulika, aaaaaaaaa. Własnie tak się jakoś przyspieszyło.A ja:nie mam wybranych grzejników do łazienek(rozstaw rurek, ale spoko jest firma), podziele się, mają ładne modele, ceny nie zabijająhttp://www.luxrad.com/kat.phpcos wybiore nie do końca jestem pewna gdzie ta podłogówka, aaaadobrze, ze zwymiarowałam łazienki, zaraz bede rysować wszystkotemat dalszy, ale juz bliższy- odpływy liniowe. Czy warto przepłacać za odpływ?Te tańsze to niby co? skorodują? dam rade, dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Spóźnione ale szczere:) http://img268.imageshack.us/img268/138/2kwia65.gif http://img268.imageshack.us/img268/2kwia65.gif/1/w360.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.07.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dzięki Gosiek, dzięki Kamyk A jest jeszcze jeden case. We wtorek wchodzi hydraulika, aaaaaaaaa. Własnie tak się jakoś przyspieszyło. A ja: nie mam wybranych grzejników do łazienek(rozstaw rurek, ale spoko jest firma), podziele się, mają ładne modele, ceny nie zabijają http://www.luxrad.com/kat.phpcos wybiore nie do końca jestem pewna gdzie ta podłogówka, aaaa dobrze, ze zwymiarowałam łazienki, zaraz bede rysować wszystko temat dalszy, ale juz bliższy- odpływy liniowe. Czy warto przepłacać za odpływ?Te tańsze to niby co? skorodują? dam rade, dam rade dzień doberek, Myszko liniowe to tylko gdy nie chcesz brodzika tylko terrakotę i wtedy spadek jest w jedna stronę równo na całej szerokości. Jeśli robisz bez brodzika kratkę odpływową na środku musisz mieć spadek ze wszystkich stron tyle wiem w sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Mysza, jak się spotkamy, to pogadamy. Bo my właśnie po riserczu o liniowych I dzieńdoberek tak wogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 12.07.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Mysza - spóźnione serdeczne :0) Odpływy liniowe są fajne jak nie planujesz brodzika. JW moim domu takie odpływy planuje w górnych łazienkach, stąd na moim projekcie w łazience jest podest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Mysza - spóźnione serdeczne :0) Odpływy liniowe są fajne jak nie planujesz brodzika. JW moim domu takie odpływy planuje w górnych łazienkach, stąd na moim projekcie w łazience jest podest. przeciez smiało mozna umiescic odpływ w wylewce, nie potrzeba do tego podestu, no chyba ze pragniesz go miec . Ja nie planowałam brodzików, wolę czuć kafle pod stopami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A ja platki roz... Albo piasek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 12.07.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Cały czas jeszcze nad tym myślę czy w wylewce czy robi podest..na szczęście jeszcze trochę czasu mam, ale cho to wiem na pewno będzie odpływ liniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A ja platki roz... Albo piasek... szczęściara, mi to płatków nikt pod nogi jeszcze nie sypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Cały czas jeszcze nad tym myślę czy w wylewce czy robi podest..na szczęście jeszcze trochę czasu mam, ale cho to wiem na pewno będzie odpływ liniowy myśl myśl, mi tez sie zdawało, ze mam kope czasu na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A ja platki roz... Albo piasek... szczęściara, mi to płatków nikt pod nogi jeszcze nie sypał Mi tez nie, ale potencjalnie bym wolala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.07.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A ja platki roz... Albo piasek... szczęściara, mi to płatków nikt pod nogi jeszcze nie sypał Mi tez nie, ale potencjalnie bym wolala. a potencjalnie, potencjalnie to mnie teraz w gór ciągnie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 czeeeeśc Dziewczynki , a ja się wcale niepotencjalnie napchałam czeresniami Rzeźbie elektryke i nadstawiam ucha na liniowe odpływy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A ja platki roz... Albo piasek... szczęściara, mi to płatków nikt pod nogi jeszcze nie sypał Mi tez nie, ale potencjalnie bym wolala. a potencjalnie, potencjalnie to mnie teraz w gór ciągnie jak cholera E, to mnie nie, nie lubie sie przemeczac. Nad morze to bym sobie pojechala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.07.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 góry sa cacy , ale tylko zimą , jak mozna na nartach po nich szszszusssssowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts