Gosiek33 15.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 lampy i zielenie bardzo w moim guście przepiękne Po ile te lampy, bo widziałam podobne, ale monstrualnie długie ,,tykwy" włoskiej produkcji i kosztowały coś ponad 2 tysiące jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 nie pomogę, bo w kwestii wnętrz to "zielony" nie występuje w moim słowniku no faktycznie, bo forest green to wcale zielony nie jest. Robią z niego za to zieloną mozaike, chcesz zobaczyc? http://www.esklep.jabo-marmi.com.pl/images/kratki/2x2/rainforest_green.jpg Dlatego mam Browna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.07.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 nie pomogę, bo w kwestii wnętrz to "zielony" nie występuje w moim słowniku no faktycznie, bo forest green to wcale zielony nie jest. Robią z niego za to zieloną mozaike, chcesz zobaczyc? http://www.esklep.jabo-marmi.com.pl/images/kratki/2x2/rainforest_green.jpg Dlatego mam Browna a jakos tak zielonkawo wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 .... ja gdzieś taką mozaikę widziałam..... kurde nie wiem czy nie w jabo marmi czy coś takiego... siedzą na Bartyckiej właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 O rany, nowa Dobroszka Ładna ta mozaika z foresta kurcze, ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 eeee , wciąż ta sama starucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.07.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 .... ja gdzieś taką mozaikę widziałam..... kurde nie wiem czy nie w jabo marmi czy coś takiego... siedzą na Bartyckiej właśnie bingo pani inspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Kamyczki... mraaauuu, zielone... mraaauuu Cze Mysza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Kamyczki... mraaauuu, zielone... mraaauuu Cze Mysza! czesc Koteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.07.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mysia a jaka decyzja (czy w ogóle już jakaś) zapadła z tą Twoją kuchnią? Bo jeśli czarna, to wiadomo, ale jeśli biała to wczoraj czytałam że Bosch wprowadza linię Arctic White z białą szybą do agd pod zabudowę I będzie sbs z białą szybą - fajnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mysia a jaka decyzja (czy w ogóle już jakaś) zapadła z tą Twoją kuchnią? Bo jeśli czarna, to wiadomo, ale jeśli biała to wczoraj czytałam że Bosch wprowadza linię Arctic White z białą szybą do agd pod zabudowę I będzie sbs z białą szybą - fajnie co? Hmmmmm, to trzeba zobaczyć czy u Niemców na stronie cosik juz jest;) Co do kuchni to jeszcze się nie przesądzilo, ale skłaniam się natenczas przy białej, praktyczniejsza w uzyciu niż czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mysia a jaka decyzja (czy w ogóle już jakaś) zapadła z tą Twoją kuchnią? Bo jeśli czarna, to wiadomo, ale jeśli biała to wczoraj czytałam że Bosch wprowadza linię Arctic White z białą szybą do agd pod zabudowę I będzie sbs z białą szybą - fajnie co? że tak powiem Oooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Myyyszoto, opowiedz coś bliżej o tej mozaice z Foresta Greena? Po czemu plaster/metr/kilogram? Bo pani barrankowa zastrzygła oczkami na ten widok, a za nami ten akurat Forest w kolorze którego nie zna Nefcia akurat chodził, tylko nie w slabie. A to... hmmmmmm. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.07.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 czy to oooo to to?: http://img338.imageshack.us/img338/5647/lodwkabosch.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Myyyszoto, opowiedz coś bliżej o tej mozaice z Foresta Greena? Po czemu plaster/metr/kilogram? Bo pani barrankowa zastrzygła oczkami na ten widok, a za nami ten akurat Forest w kolorze którego nie zna Nefcia akurat chodził, tylko nie w slabie. A to... hmmmmmm. Dzień doberek! Barranki kochane, jest cała strona z mozaikami z kamienia i wreszcie moge powiedziec ze no jakby zakochałam sie w kamieniu. Patrzcie tu: http://www.esklep.jabo-marmi.com.pl/mozaika-rainforest-brown-p-154.html są ceny. Marmi ma wystawke na Bartyckiej. W sobotę bieżemy tam z Dobroszką, bo jak juz mówiłam wymyśliłam coś takiego: http://images48.fotosik.pl/163/81265b7e28a72a6amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 O Myszo, dzięki dzięki, onii przecenili te mozaiki na 29 per sztuk a to jest cudownie mniej niż to cholerne drewno, gdzie wychodziło ponad 500 za metr. Bosko bosko, ja jestem zakochana w tym kamieniu i paru innych od jakiegoś roku, wcześniej tego nie mialam, wyydawało mi się nawet że takie kamienie to są takie jakieś bizantyjsko-bazarowe przepyszne takie i zupełnie nie dla mnie. Aż zobaczyłam forest green i umarlam. Myślalam o prysznicu tak jak ty, ale ta łazienka na dole to jest taka maciupa że człowiek by padał rażony gromem w progu gdyby tam powiesić takiego slaba. Ale mozaika to zupełnie co insze. To jest całkowicie co insze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 W sobotę bieżemy tam z Dobroszką, bo jak juz mówiłam wymyśliłam coś takiego: OOooo to juz wiadomo,że w sobote? Czekam na dalsze wytyczne....Ale grzmiało na Żolu w nocy , aż nie mogłam spać zieeeeeeeeeeeeeew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 O Myszo, dzięki dzięki, onii przecenili te mozaiki na 29 per sztuk a to jest cudownie mniej niż to cholerne drewno, gdzie wychodziło ponad 500 za metr. Bosko bosko, ja jestem zakochana w tym kamieniu i paru innych od jakiegoś roku, wcześniej tego nie mialam, wyydawało mi się nawet że takie kamienie to są takie jakieś bizantyjsko-bazarowe przepyszne takie i zupełnie nie dla mnie. Aż zobaczyłam forest green i umarlam. Myślalam o prysznicu tak jak ty, ale ta łazienka na dole to jest taka maciupa że człowiek by padał rażony gromem w progu gdyby tam powiesić takiego slaba. Ale mozaika to zupełnie co insze. To jest całkowicie co insze. no, mozaika to inna inszosc, zdecydowanie. sam slab jest dobry na duze wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 W sobotę bieżemy tam z Dobroszką, bo jak juz mówiłam wymyśliłam coś takiego: OOooo to juz wiadomo,że w sobote? Czekam na dalsze wytyczne....Ale grzmiało na Żolu w nocy , aż nie mogłam spać zieeeeeeeeeeeeeew u nas tez rypało i ciskało piorunami, a rano sroczysko przyleciało na balkon i darło wredne japę dwa metry odemnie Zaraz bede dzwonic Dobros, to Ci dam cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Spoko , mówiłam , że mogę i w sobotę i w niedzielę.SIę dopasuję.Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts