78mysz 16.07.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Nastał czas na relację z "dziś"1. Elewacja robi się ładnie, dobrze i sprawnie. 20stka styropianu nie spełniła czarnego scenariusza, ze okna są gdzies heeeeeen, tam gdzieś, głeboko w ścianie, ufff2. Izolacje przeciwwilgociową dokończył wczoraj Pan Krzyś. Szacuneczek. Jest super.3. Pan Marek od Nefer położył zgrzewaną papę na izolacji cokołu. Teraz juz mam nadzieje nie będzie żadnych podcieków4. A w środku domu ciąg dalszy dłubania w styropianie, czyli o tym jak Panowie Hydraulicy układali sobie podłoże pod podłogówke. Rozprowadzenia pod grzejniki wykonane, rura z doprowadzeniem powietrza do kominka znalazła się wreszcie na swoim miejscu, czyli wychodzi na zewnątrz chałupy.5. Zamówiłam mozaikę z foresta. Długo by opowiadać. Dorwana w super cenie. Jutro przyjeżdza Barrankowy Pan od wieszania haków na żaluzje zewnętrzne, przyjeżdza też inny Pan żeby wytynkować ścianke pod bramę, bo ta z kolei przyjeżdza lada dzien i wreszcie będe miała stan surowy zamknięty!Choc moze to juz troche nie tak, no bo przeciez jest juz stan prawie deweloperski!Niedługo wylewki. Jak cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Normalnie Mysz Wyścigowa się z Ciebie zrobila moja droga Nie wiem czy Cię na tej Bartyckiej dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 i chyba znalazłam umywalkę do tejże łazienki:http://allegro.pl/item670411332_nowosc_11fox_umywalka_akme_60x40_nablatowa_lux.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 e tam wyscigowa. Wazne jak się konczy .Ja się boje kiedy to wszystko pierdyknie ujmując popularnie. Boszzz, dziecko mi wyje ciągle tak gorąco w domu jak cholera. Sypialnie na poddaszu bez klimy to masakra latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 No i super.Coraz mniej pytań , coraz więcej odpowiedzi. Umywalka mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 My dzis naszego szkraba zajechaliśmy.Jak wracaliśmy z działki to tylko cichutko miauczała: Mamooooo , do łóżkaaaaaa , podusiaaaaaaaaaa. Śpi jak zabita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 My dzis naszego szkraba zajechaliśmy.Jak wracaliśmy z działki to tylko cichutko miauczała: Mamooooo , do łóżkaaaaaa , podusiaaaaaaaaaa. Śpi jak zabita no miodzio. Ja tez juz ide do podusi. Jutro znowu multitask robot sie musi obudzić dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Mysza - jest nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no to jeszcze Ci powiem dobranoc , bo sie nie powstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no to jeszcze Ci powiem dobranoc , bo sie nie powstrzymam Buziaczki dobranocne - ja się jeszcze musze spakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no to jeszcze Ci powiem dobranoc , bo sie nie powstrzymam Buziaczki dobranocne - ja się jeszcze musze spakowac no to standardowo, szerokiej drogi Nefcia i udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 no to jeszcze Ci powiem dobranoc , bo sie nie powstrzymam Buziaczki dobranocne - ja się jeszcze musze spakowac no to standardowo, szerokiej drogi Nefcia i udanego wypoczynku Dzięki Kochana. Będę w kontakcie Czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.07.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja zawsze dodaje, "może"Dzien dobry ludki, lece daleeeeej. Miłego dnia wszystkim zycze, powracającym i wyjeżdzającym udanej podróży, a budującym zeby pogoda była własnie taka jakiej sobie życzą.Ja sobie życze zeby nie było dzisiaj znowu skwaru, no bo jak długo panowie mogą obkładać styropianem północną elewacje? hę?Az strach wychodzić na słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.07.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja chce deszczu jeśli mogę sobie życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 jestem za brakiem skwaru. przez ten upał panom klej do wełny zastyga w wiaderku a umywalka śliczna ale ja bym nie wzięła takiej z płaskim dnem bo potem jest kicha ze spływem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.07.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja chce deszczu jeśli mogę sobie życzyć nie możesz. zawsze sobie można prysznic zrobić a ja panom klimatyzatora na elewacji nie zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.07.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja chce deszczu jeśli mogę sobie życzyć nie możesz. zawsze sobie można prysznic zrobić a ja panom klimatyzatora na elewacji nie zamontuje Spoko, niech u Efilo w takim zarize i u mnie i u Dobrosi bedzie cieplo bezdeszczowo i bezskwarnie, a u Kamyka niech leje, ale ale tez nie za mozco co by betonu mu nie wypłukało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mysz Sprawiedliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cześć Mycha Fajna lodóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.07.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cze Myszonku Boska ta łazienka z forestem. Boska. Ja wczoraj wieczorem nawet też na to wpadłam, żeby zjechać tą mozaiką z kibla na podłogę i podciągnąć ją aż pod przeciwległą ścianę przez prysznic (rozumiesz?) Ale ona skubana jest grubsza niż płytka na podłodze, która już leży i doopa. Poza tym kurczę ta łazienka co jest w tych linkach to ma z 15 m a moja ma 3 z ogonkiem... Miłego okładania się styropianem barranka ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts