ghost34 18.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 do barlinka widziszm desen ..nadaje sie na ogrzewanie zero klopotow na dzien dobry masz to co widzisz..i ekonomiczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 do barlinka widziszm desen ..nadaje sie na ogrzewanie zero klopotow na dzien dobry masz to co widzisz..i ekonomiczne.. wez nie szalej. juz barlinka mialam raz to starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 alez nie musisz dopytywac masz co widzisz i tanio nie masz stresow jak wyjdzie..przecie..nie jusisz dopytywac 7 dmiu innych..bo nie masz o co..nie trzeba rozstrzygac cy dobreze czy zle przed skonczeniem od razu jest skonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 alez nie musisz dopytywac masz co widzisz i tanio nie masz stresow jak wyjdzie..przecie..nie jusisz dopytywac 7 dmiu innych..bo nie masz o co..nie trzeba rozstrzygac cy dobreze czy zle przed skonczeniem od razu jest skonczone dobrze skoro doradzasz to udam sie po podłogi do barlinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. no co ty wszyscy sa drodzy i doskonali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. mysle ze u mnie 5 cm to bedzie akurat ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. no co ty wszyscy sa drodzy i doskonali Ty uwazaj sobie, bo prawdecipowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 ej jakos bojowo sie zrobiło. moze pogadamy o np no o czym? o różowych firaneczkach? nieeeeNabłyam dzisiaj dwie lampy w znanym wszysstkim sklepie na I i są cudne. jedną złożyłam zeby zademonstrowac domownikom i jest 2:3. Jedno członko się wyłamało i to to do którego rzeczone lampy nabyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. no co ty wszyscy sa drodzy i doskonali Ty uwazaj sobie, bo prawdecipowiem. dawaj ale licz sie z konsekwencjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. no co ty wszyscy sa drodzy i doskonali Ty uwazaj sobie, bo prawdecipowiem. dawaj ale licz sie z konsekwencjami A co mi zrobisz jak mnie zlapiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. no co ty wszyscy sa drodzy i doskonali Ty uwazaj sobie, bo prawdecipowiem. dawaj ale licz sie z konsekwencjami A co mi zrobisz jak mnie zlapiesz? no jak to co? ułoży cie i wycyklinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Poszłam robić te ciasta , a tu mnie takie brewerie podłogowe ominęły proszę mi tu nie robić podśmiechujek z wdeptywania do barlinka Dzis była taka masakra pogodowa , że weszłybyśmy wszędzie gdzie by była choć namiastka klimy , nawet do klatki z ludożercami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Pod warunkiem, ze jakis ciul nie zostawi Ci dylatacji 5 cm. no co ty wszyscy sa drodzy i doskonali Ty uwazaj sobie, bo prawdecipowiem. dawaj ale licz sie z konsekwencjami A co mi zrobisz jak mnie zlapiesz? no jak to co? ułoży cie i wycyklinuje Znaczy sie szlifierka przeleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 wchodzcie i do salonu doku babci z piernioczka nic mi do tego..pełne wsparcie mata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 no dobra , poddaję się Upał mnie wykańcza , pierniczków nie lubię , a Barlinka mam w nosie.Chcę dębową mozaike przemysłową czy jak to zwał. I ju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 ej a ja z tego wsparcia to chętnie skorzystam. Bede miała jeszcze więcej opcji do przemyśliwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 no dobra , poddaję się Upał mnie wykańcza , pierniczków nie lubię , a Barlinka mam w nosie.Chcę dębową mozaike przemysłową czy jak to zwał. I ju. Zrobiłas te pyszne ciasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Zrobiłam Jedno stygnie na stole , drugie się chłodzi w lodówce.Mam u siostry duże piffko za to , bo skończyłam tuż przed północą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ozesz, ale Ci sie chce w taki upal piec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts