78mysz 18.07.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Zrobiłam Jedno stygnie na stole , drugie się chłodzi w lodówce.Mam u siostry duże piffko za to , bo skończyłam tuż przed północą Matko jesli chodzilo o piwko to ja sie z Tobą mogłam napic i bez tych ciast A tak na serio to dzielna jestes Dobrosiu, zeby sobie robić jeszcze zgryzote w kuchni po takim ciężkim dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No piffko nam się należało po takim dniu , ale w tym pędzie nie zdążyłam.Może jutro sobie strzelę A ciasta nie pieczone , więc spoko.W taką pogodę piekarnik odpalają jedynie skrajni masochiści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Aaaaaaaaa, to rzuc jakims przepisem prostym w miare bez pieczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Już rzucałam i karpatką i tiramisu.Gdzieś w odmętach Warszawskiej Babskiej się poniewierają Dziś mi już daruj , ale jutro postaram się je odkopać , a jak nie to spiszę jeszcze raz i Ci podeslę privem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No piffko nam się należało po takim dniu , ale w tym pędzie nie zdążyłam.Może jutro sobie strzelę A ciasta nie pieczone , więc spoko.W taką pogodę piekarnik odpalają jedynie skrajni masochiści dzisiaj strzeliłam sobie piweczko za ciebie i za siebie..podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Już rzucałam i karpatką i tiramisu.Gdzieś w odmętach Warszawskiej Babskiej się poniewierają Dziś mi już daruj , ale jutro postaram się je odkopać , a jak nie to spiszę jeszcze raz i Ci podeslę privem Bardzo bede Ci wdzieczna kochana dobrosiu. Trufle mam schowane, ale gdybys odnalazla jeszcze te 2 to byloby suuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No piffko nam się należało po takim dniu , ale w tym pędzie nie zdążyłam.Może jutro sobie strzelę A ciasta nie pieczone , więc spoko.W taką pogodę piekarnik odpalają jedynie skrajni masochiści dzisiaj strzeliłam sobie piweczko za ciebie i za siebie..podwójnie oooo , no to przynajmniej Ty sobie chlapnęłas... Ja zostałam wymęczona masażem barku , potem pichcenie ,a teraz Helenka mi się co chwila budzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 No piffko nam się należało po takim dniu , ale w tym pędzie nie zdążyłam.Może jutro sobie strzelę A ciasta nie pieczone , więc spoko.W taką pogodę piekarnik odpalają jedynie skrajni masochiści Mój Księciunio dzisiaj upiekł sernik, bo wyjeżdża i się martwił, że się serek zmarnuje... ... skrajny masochista do kwadratu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ale za to jaki gospodarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 mój mi ostatnio zrobił jedzenie z tygodniowym chlebkiem.Chyba nie zauważył forestowej zieleni na nim , a swieży chleb czekał na poźniejszy posiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Małgoś odgruzowałam i poszło Mnie mój M. zaserwował wczoraj śniadanie, chlebek , ser plesniowy i pomidorki.Włożył wsio razem na tallerz i z triumfalną miną postawił przede mną .Rozczulająca miał minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Myszka tak mi jeszcze chodzi po głowie ten Twój kominek i pomyślałam,że może zrobienie dużych kafli na zamówienie jest pomysłem - przecież teraz są miejsca gdzie na piece wypalają.One nie muszą być rustiko , moga być przecież nowoczesne....Może od tej strony dałoby się ugryźć temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Myszka tak mi jeszcze chodzi po głowie ten Twój kominek i pomyślałam,że może zrobienie dużych kafli na zamówienie jest pomysłem - przecież teraz są miejsca gdzie na piece wypalają.One nie muszą być rustiko , moga być przecież nowoczesne....Może od tej strony dałoby się ugryźć temat ... myśle jednak ze taniej bedzie uderzyc w jakis lupek albo marmur jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Jeszcze mozna cus namalowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Tylko dobrosiu bez wzgledu na to czy wypalany na zamówienie czy do sklepu to samo sie z nim może stac jesli jest w dużym kawałku. Trzeba sie trzymac standardów i tak juz mam problem z bialymi olbrzymimi matowymi pod prysznic. nie chce osiwiec przez dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Podpytam Zduna jak się z nim będę kontaktować. Tylko w kamieniu znowu sie będziesz bujała z dobraniem jednocześnie koloru i faktury , a na kaflach zrobiliby Ci tak jakbys chciała....eee Tak sobie głośno myslę tylko Zmykam , dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.07.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/czerw2.jpgtu jest ta lampa co ją widziałyśmy dzisiaj. opalizuje skubana ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.07.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 A może kamień plus nierdzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.07.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Tylko dobrosiu bez wzgledu na to czy wypalany na zamówienie czy do sklepu to samo sie z nim może stac jesli jest w dużym kawałku. Trzeba sie trzymac standardów i tak juz mam problem z bialymi olbrzymimi matowymi pod prysznic. nie chce osiwiec przez dom tlumacze to samo przy drewnie ale kazdemu za malo szerokie badz za krotkie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts