barranki2 20.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ona mentalnie we mnie zgrzyta . No dobrze, na razie nie bendem jej dziubał cyrklem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ona mentalnie we mnie zgrzyta . No dobrze, na razie nie bendem jej dziubał cyrklem mentalnie te zgrzyty sobie odpusc i mow do mnie powoli i drukowanymi bo ja dzisiaj na zagrywki sie nie nadaję. W prądzie grzebałam i rozkręcałam wtyczki a potem jeszcze pan mi pomagał, bo ja biedna kobieta to sie do prądu nie nadaje. No moze i nie cierpie takich zabaw ale jak trzeba to trzeba. I pan Marek się mocno zdziwil jak do niego zadzwonilam. Uwielbiam facetów normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Do prądu to się nie nadają humaniści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.07.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Do prądu to się nie nadają humaniści... Skoro tak, to znaczy, ze do prądu nie nadają sie wszyscy co nie mają uprawnien, bo zapewne jest więcej takich wykluczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.07.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Cześć Mysia Ładna biała brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzien dobry, pol nocy myslalam nad domkiem do ogrodu dla mojej Małej na urodziny. I wymyśliłam. Mam w głowie taki nowoczesny projekcik ze zjeżdzalnią na dachu, drabinkami z tyłu domku, panoramicznym oknem.... tylko musze to teraz rozrysować żeby miało ręce i nogi, a własciwie to sciany i dach. No i jak znam życie to metraż ciągle będzie za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ooo to znowu zamiast kupić gotowca idziesz w projekt indywidualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 CzeMyszoto Jednego nie skończyłaś a już o drugim myślisz? Zbuduj osiedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ooo to znowu zamiast kupić gotowca idziesz w projekt indywidualny? Własnie tak. zawsze marzyłam o domu z płaskim dachem . Ma jeden wielki plus- nie ładuje sie milionów w dachówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 CzeMyszoto Jednego nie skończyłaś a już o drugim myślisz? Zbuduj osiedle Wiecie co, ja to mam takiego szwędacza, ze nie wiem jak długo bede mogła mieszkac w "nowym domu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.07.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ooo to znowu zamiast kupić gotowca idziesz w projekt indywidualny? Własnie tak. zawsze marzyłam o domu z płaskim dachem . Ma jeden wielki plus- nie ładuje sie milionów w dachówke I komu to mówisz....mój wymarzony płaski dach odpłynął w siną dal jak przeczytałam nasze WZ A masz kogoś ,kto Ci to zrobi? W razie czego pamiętaj,że szukam kogoś do pergoli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ooo to znowu zamiast kupić gotowca idziesz w projekt indywidualny? Własnie tak. zawsze marzyłam o domu z płaskim dachem . Ma jeden wielki plus- nie ładuje sie milionów w dachówke I komu to mówisz....mój wymarzony płaski dach odpłynął w siną dal jak przeczytałam nasze WZ A masz kogoś ,kto Ci to zrobi? W razie czego pamiętaj,że szukam kogoś do pergoli..... Ja tez szukam kogos do pergoli. Moja nowa działka bedzie na piaseczku pod lasem, gdzies na bocznej ulicy, zdala od trasy katowickiej, a w warunkach nie bedzie zapisu o kącie nachylenia dachu i bedze mogła miec zielony taras na dachu i sciane elewacyjną z drewna. I nie będzie żadnych skosów,a zamiast piętra, będzie połpiętro i wejscie na nie bedzie z antresoli a nie z hallu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 CzeMyszoto Jednego nie skończyłaś a już o drugim myślisz? Zbuduj osiedle Wiecie co, ja to mam takiego szwędacza, ze nie wiem jak długo bede mogła mieszkac w "nowym domu". ja mam to samo i nawet mam juz wybrany projekt nowego domu z plaskim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 CzeMyszoto Jednego nie skończyłaś a już o drugim myślisz? Zbuduj osiedle Wiecie co, ja to mam takiego szwędacza, ze nie wiem jak długo bede mogła mieszkac w "nowym domu". ja mam to samo i nawet mam juz wybrany projekt nowego domu z plaskim dachem a to ciekawe, pokaż. na dachu bedzie basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 wuala http://pprojekt.pl/projekt605-oleander.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 wuala http://pprojekt.pl/projekt605-oleander.html No ladniusi, ale ja bym jednak chciała troche mniejszy o jakies 100 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mnie sie marzyło wybudowac takie cus - głownie chodzi o wygląd zew. http://www.archipelag.pl/projekty-domow/horacy/?Part=3&TypeCategory=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mnie sie marzyło wybudowac takie cus - głownie chodzi o wygląd zew. http://www.archipelag.pl/projekty-domow/horacy/?Part=3&TypeCategory=3 Dobrosiu nam sie podobają dokładnie takie same rzeczy, tylko ty jeszcze lubisz bardziej takie wysmakowane elementy, a ja juz do nich nie mam polotu Byłam wlasnie w map stone i znalazłam bazalt twighlight szlifowany. Czy to jest to co ty masz w domu?To jest piękne i troche nawet betonowe. Mam troche cen nawet Ja chyba wezme go na kominek i na parapety do kuchni (2 szt) np 40x40x2 203zł 50x50-224,48 a metr bieżący ze slabu 500 zeta. Drożyzna, ale cudo Mayur jest dużo tańszy bo 60x40-126 60x14-213 60x7-264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 rozrysowałam sobie kominek od strony kiczenki: bazalt twilight i oriental bazalthttp://images46.fotosik.pl/166/dcc69105b540efd6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts