78mysz 16.11.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 kurka, ale u nas wicher pirdziucha. Mam nadzieje, ze dachów nie pozrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 tez zywie taka nadzieje ..ale ja w bloku na 9 p mieszkam takze mam looozzziiikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 U nas też witer fuka , i na dodatek descysko zacino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 tez zywie taka nadzieje ..ale ja w bloku na 9 p mieszkam takze mam looozzziiikk No to sie martw o tych co budują Dziabek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 myszko sotrki jus zaczynam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2008 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jestem, jestem , jestem..... wsio nadrobiłam i już wiem.... bo tak u Neferci se czytam... chomik, nie chomik, ale pójde, zobaczę.... no i się dowiedziałam, że Ty co prawda z drugiej strony Stolicy jesteś, ale i tak zawsze to bliżej niż taka Wusia dla przykładu.... mam zatem nadzieję, że kiedyś odwiedzanko uskutecznimy... bo ja to jestem dokładniusio po drugiej stronie Warszawy - Marki się kłaniają... no dokładnie to ich bliskie okolice... Dobrego systemu nerwowego - winszuję i mam nadzieję, że to nie padnie Ci nigdy.... komenty dodaję do śledzonych i już mi nie uciekniesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzień dobry wszystkim a ja w weekend pierwszy raz się przymierzyłam do drewna i mój faworyt merbau odpadł w przedbiegach. nie podoba mi się Duszku wiem ze pisałeś już tysiąc razy ale możesz napisać jakie gatunki się nadają na podłogówkę? Facet mi wymienił jakieś cztery ale widzę że piszesz o klonie który mi się podoba a gościu ani słowem o nim nie wspomniał... Szukałabym w Twoich postach ale... no sam rozumiesz... ciąże, kobiety i te sprawy... nie jestem w stanie się dogrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A Ty Efilciu nie mówiłaś o Kahrsie? To nie każdy Kahrs się nadaje na podłogówkę?? Czy można tu na tym forum nie zwariować??? Dzięki Duszku za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 na ogrzewanie jak już jasny gatuneczek to raczej mozaika sztorcowa..klon,jawor (praktycznie to samo drewno..botaniczniejawor to tez klonowiec) ..własnie montuje od jutra w poznaniu 120m/kw...dam znac co i jak elfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzięki Duszku. będę grzecznie czekać Dorciu mówiłam ale one cholernie drogie. Wyjdą pewnie więcej niż drewno. Więc po co panele jak można miec drewno. Tak sobie dumam na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jestem, jestem , jestem..... wsio nadrobiłam i już wiem.... bo tak u Neferci se czytam... chomik, nie chomik, ale pójde, zobaczę.... no i się dowiedziałam, że Ty co prawda z drugiej strony Stolicy jesteś, ale i tak zawsze to bliżej niż taka Wusia dla przykładu.... mam zatem nadzieję, że kiedyś odwiedzanko uskutecznimy... bo ja to jestem dokładniusio po drugiej stronie Warszawy - Marki się kłaniają... no dokładnie to ich bliskie okolice... Dobrego systemu nerwowego - winszuję i mam nadzieję, że to nie padnie Ci nigdy.... komenty dodaję do śledzonych i już mi nie uciekniesz.... No no Nitus, jak milutko. Nadarzyn pozdrawia Marki Az sloneczko zaswiecilo i odrazu cieplej jakos w ten poniedzialek Mamy do siebie 30 kilosów a mapa w google mówi ze to tylko 34 minutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no i co to jest takie 34 minutki.... nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 tez juz sprawdzalam Kahrsa, ale drozyzna. Duszku Ty powinienes nam tutaj zrobic maly wykladzik o desce - jaka ona jest. Wszystkoo kawa na ławe. Juuz wiemy ze nie grubsza niz 2.2 cm, ze jaworowate to mozaika lepsza niz duza decha, ze dąb i merbau twarde, sosna słaba. Ze thermo-deska trudniej sie wypacza pod wilgocią niz zwykla deska. Wiemy w którym momencie budowy układac deche..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no i co to jest takie 34 minutki.... nie? Szkoda, ze trzeba dodac jeszcze 1 przed tym 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 tez juz sprawdzalam Kahrsa, ale drozyzna. Duszku Ty powinienes nam tutaj zrobic maly wykladzik o desce - jaka ona jest. Wszystkoo kawa na ławe. Juuz wiemy ze nie grubsza niz 2.2 cm, ze jaworowate to mozaika lepsza niz duza decha, ze dąb i merbau twarde, sosna słaba. Ze thermo-deska trudniej sie wypacza pod wilgocią niz zwykla deska. Wiemy w którym momencie budowy układac deche..... Wiemy? To napiszemy, ok? Bo niektórzy nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 to nie jest tak..z jaworem pisałem..na ogrzewanie podłogowe..posadzki jasne raczej w małych elementach a na dodatek jawor jest dosyć miekki..więc lepiej sztorcówka..ponieważ cięta w poprzek słoja (są pionowo) więc trudniej uszkodzić taka posadzkę tylko dlatego poleciłem jawora w małym elemencie..na ogrzewanie..abysmy sie dobrze zrozumieli.. Każde drewno , panel, wszystko co ma wspólnego cokolwiek z drewnem układamy po zakończeniu prac mokrych..w domostwie (g ładzie kafelki i takie tam) ściany przygotowane do malowania.nie pomalawone na gotowo.. Drzwi zadkładamy albo w okresie utwardzania się kleju (około 3-4 tyg) albo na skończonej posadzce..uff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 no i co to jest takie 34 minutki.... nie? hmmm 34 akurat wam wyszło heheheheheh.. Destiny czy cóś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Duszku a do mnie to masz za daleko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 nie nie mam zdaje sie..termopile to porównanie homeryckie dotyczace żyźni mej..ja mam jakieś 30-50km nie wiecej do ciebie..na priv info posłał ja Tiebia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No Dobry Duszek juz odpowiedział. Tylko dalej nie rozumiem czego nie zrozumialam niby z tym jaworem, ale to szczegół. Pokaze Wam za to jakie kolory dechy mi sie podobają bardzo: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ph/pe/fgpe/1xZfdPkBoahuHqbfFX.jpghttp://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSFHeOXU0yI/AAAAAAAAA7s/sLnAUltLvXo/s400/akacja%20parzona.jpgAkacja parzona świezo lakierowana troche za zielone ale mogło by byc:http://lh6.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSFHtz91vFI/AAAAAAAAA70/Tj3nx5Hpihw/s512/3oSmNx3Qu3vYS88AvB.jpg wyglada troche jak panel, ale kolor mi sie podoba:http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSFH-1OE8vI/AAAAAAAAA8U/911nvwT6AoA/s320/6582-pod-B3ogi-i-okna-drewniane-5.jpg znow kolor:http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSFIXSZ8q5I/AAAAAAAAA80/BpW-6QAc3Mc/s400/56a983ea07ee684emed.jpg Tu chyba dąbhttp://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSFIuncoq5I/AAAAAAAAA9U/VntL61G8QeM/s320/7rb1vLx159fDF6aNhX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts