lidszu 21.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Berek Mysza, gratuluję pięknej bramy garażowej I w ogóle wszystkich zakupów A kominek będzie wyglądał super z tym bazaltem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mysza kominek zapowiada się rewelacyjnie. Jeju następna budowa Ja dzięuję, ja ajlawju swój domek i drugiego nie chcem chyba że dla Kondzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Tiaaaa, na drugim sobie poszalejemy... Tyle że drugi będzie stał w górach, będzie gdzieś na hali, z widokiem na inkse góry i w ogóle... I wszystko będziemy mieć gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a my będziemy mieć widok na... barranków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a my będziemy mieć widok na... barranków ilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.07.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mysza co Ty znowu ściemniasz Gdzie ja mam bardziej wysmakowane te elementy , pokaż palcem , chętnie popatrzę ..... Co do bazaltu , to musiałabym zobaczyć na żywo , żeby Ci powiedzieć czy to ten czy nie ten...Ja go mam wciąż przed oczami , aż żałuję,że nie zabrałam próbki pani architekt , spałabym z nim normalnie..... Ten mój jest grafitowy , matowy i ma nierówną powierzchnię. A kominek wygląda fantastycznie.Będzie Pani zadowolooona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mysza Ja go mam wciąż przed oczami Ten mój jest grafitowy , matowy i ma nierówną powierzchnię. A kominek wygląda fantastycznie.Będzie Pani zadowolooona Taaa, taki bazalt ma nasz kumpel. Ma jedną wadę - po kilku wizytach strasznie się opatrzył. Ale może to akurat barranek ja jestem maruda A dlaczego projekty tych ładnych płaskich domków kosztują po 30 tysi? I dlaczego w dużych, ładnych domkach bezradny architekt proponuje pokoje po 10 mkw, co nawet już w bloku zaczyna być porażką? Kurcze, nie wstałem dobrom nogom. Wstałem złom chiba. Muszę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.07.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja bazalt miłuję już ponad rok i trwam w tym uczuciu. Więc nastepne kilka lat też pewnie potrwam i dotrwam A ten dom z płaskim został wklejony jako przykład bryły i typu elewacji , który mi się marzył....Na rozplanowanie środka spuszczam zasłonę milczenia A tę złą nogę to może odczynić jakoś się da...prze lewe ramię spluń albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ale wogle to bazalt ok jest. Tak generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ..... dzień dobry ciut poczytałam, ale więcej nie nadrobię streści mi ktoś coś? wiem, że była Bartycka, a co potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A potem myszota urządziła dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.07.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A potem myszota urządziła dom ...aaaaaaaaaaaaa no to luzik a kaj ta chałupina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 w mysinorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 w mysinorce aleś wymyślił Z dnia dzisiejszego: prace elewacyjne postępują, odpływ w garazu, który był za wysoko udało się mi z pomocą silnej męskiej ręki opuścic w dół i jest dobrze. Jutro bedzie zamieszanie jak jasny gwint. Poznam pana krecika. Eimund był dzisiaj na budowie i popatrzył raz jeszcze na stan podłóg.Dobrze będzie, mam być zadowolona Z tej wielkiej okazji mąż nabiera urlop co by niczego nie przegapić Czuje ze chwilowo nabieram sił, powoli klarują się pewne rzeczy, zaczyna brakować kasy to i fanaberie sie kończą i wymysły. Juz wiem gdzie wcisnę tą wielką lampę dmuchawca z ikei. Będzie wyglądać super. No i moze uda mi się jutro odebrac mozaikę z foresta, do której ciągle nie mam dobranych kafli. A mam tez udręke, bo w garażu są małe ptaszki a ja mam bramę. Mam nadzieje, ze sobie poradzą z przelotem pod podbitką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.07.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mysia czyli masz pierwszych lokatorow Znaczy domek przyjazny dla srodowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.07.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 taaak, dla tych lokatorów musialam własnie jechac na działe zeby zamknąc bramę na noc. Jutro pobudka o 6 rano . Wylewki zaczynają 6.45. Ja normalnie nie mogę. Czy nie mogli zacząć o północy?To bardziej ludzka pora;) Dobroszka chyba na tą noc przed swoimi wylewkami bedziesz spać u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 taaak, dla tych lokatorów musialam własnie jechac na działe zeby zamknąc bramę na noc. Jutro pobudka o 6 rano . Wylewki zaczynają 6.45. Ja normalnie nie mogę. Czy nie mogli zacząć o północy?To bardziej ludzka pora;) Dobroszka chyba na tą noc przed swoimi wylewkami bedziesz spać u mnie Myszko jak ja bym spała u Ciebie , tobyśmy gadały całą noc i nic bym nie spała Lepiej się prześpię na włanej budowie , wszak do wylewek będę już zadaszona , zaokniona i zadrzwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wielki uklon dla tych co juz mysla o budowie kolejnego domu Ja to nie wiem jak dam rade wybudowac ten pierwszy wiec o nastepnych nawet mi przez glowe nie przelecialo Myszko ten domek do ogrodu to bedzie wspanialy prezent dla mlodej.Moje chlopaki tez marza o domku na drzewie tylko co poradzic jak u mnie drzewa na dzielace nie uswiadczysz Dobrosia czy tylko wtajemniczeni moga ogladac Twoje fotki z budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.07.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Kakusku jak nie masz drzewa zrób domek na palach Galeria jest dostępna na hasło , żebym miała choć namiastkę kontroli , kto to ogląda JUż Ci wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.07.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Na razie musze uporac sie z tym "normalnym" domem.Zreszta domek na palach/drzewie czy czym kolwiek innym moglby zorbic tatus chlopakom skoro budowa zwyczajnego jak na razie totalnie go nie pociaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts