kakusek 25.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Myszko moze temperature ma z wrazenia.Tyle dzis miala atrakcji.... To musialas duzy ten domek kupic skoro Was tam zdoolala pozamykac Mi podobaja sie takie zestawy z domkeim ,zjezdzalnia i kilkoma hustawkami ale nie wiem czy nie wyjdzie taniej zamowic to u jakiegos lokalnego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.07.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Spoznione zyczenia imieninowe http://blog.craftzine.com/QuilledFlowers.jpg A pokazesz ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.07.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Aaaa Mysia, bo tak czytam o tych plytkach na kominek co podobno beda pekac - po pierwsze nie rozumiem dlaczego mialyby pekac, przeciez to idzie na gk, ktora powinna byc odizolowana welna od wkladu i nie powinna sie nagrzewac do czerwonosci... Po drugie nie wiem czy widzialas, sa takie ceramiczne plyty jak gk, tylko do stosowania zamiast i wykonczone we wszystkich kolorach teczy. Widzialam takie na bartyckiej. Moga byc szare i w duzych rozmiarach Ale bazalt super, sama chyba zrobie bazalt, nie wiem czego sie tak zafiksowalam na granicie Mial niby pasowac do blatu w kuchni, ale blat chyba bedzie jednak satynowany, coby tych kropek tak nie bylo widac i coby sie nie swiecil jak psu jaja - w koncu i tak mdf bedzie swiecacy Ehhh im dalej w las (a jeszcze jestem w rzadkim zagajniku) tym mniej mam przekonania czy to mi sie podoba w ogole co robie Chyba powinnam przestac czytac forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Cześć Mysia! Jak Aniołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.07.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam, jak po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cześć wszystkim Myszka , wypuścili Cię , czy dalej siedzisz? Może powinnaś wyposazyc ten domek w media - przyda się jak Cię córa zamknie na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Czesc DziewczynkiMaja ma ciagle temperature podniesioną i leci na nurofenie. nosze oczy na zapałkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Oj to buuuuu Biedne Myszki dwie - i ta chora i ta niedospana.Trzymajcie się , ściskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 a jeszcze jak na złość Panowie od elewacji zapomnieli zabrac sobie kluczyki w piątek i dzisiaj dzwoniili rano co by im domek otworzyc. Zawsze tak jest, wiatr w oczy , znaczy nie ze oni zawsze zapominają, bo to pierwszy raz im sie zdarzylo,powiedzmy -raz a dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.07.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej Myszko Zdrówka dla córci życzę Ja też dzisiaj niedospana dzisiaj jestem, więc rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Mysia zdrówka!!! Kurcze mały wyzdrowiał a ja od wczoraj mam mega ból zatok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hej wdałam zobaczyć co się dzieje, a tu pod górkę zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cały domek oblepiony jest juz kołderką ze styropianu. Teraz chłopaki przygotowują się do podbitki, glifow i kończą opaskę ze styroduru. Dzisiaj zostały tez pomontowane haki pod żaluzje zewnętrzne. Wylewki schną sobie. Czekam na projekt ogrodu i bedzie rozgarnianie ziemi juz za momencik. I tak to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Taaa, nasz ślusarz powiedział że wasz ślusarz montował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cały domek oblepiony jest juz kołderką ze styropianu. Teraz chłopaki przygotowują się do podbitki, glifow i kończą opaskę ze styroduru. Dzisiaj zostały tez pomontowane haki pod żaluzje zewnętrzne. Wylewki schną sobie. Czekam na projekt ogrodu i bedzie rozgarnianie ziemi juz za momencik. I tak to o mój boszeeeeeeeeeee to już ? a ja u Cię jeszcze nie byłam.... wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 jestem..... ale będę demonstracyjnie milczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.07.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Taaa, nasz ślusarz powiedział że wasz ślusarz montował... tak montował montowal, ale chyba troche za mało bo pergola nie ma sie na czym oprzec. oj oj, musze dzwonic i wyjasnic. Nie za dobrze, bo na te haki trza czekac, a u mnie z elewacją nie moga dłużej... dzwonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mnie tez u Ciebie nie bylo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.07.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 czas najwyższy bedzie sie pojawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mysza odzywał się do Ciebie elektryk? wiesz , o której ewentualnie by u Ciebie był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts