barranki2 31.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzień Dobry - już po urlopie. Zaczyna się trauma O malko boska! Jusz? To boli... Głask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.07.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzień Dobry - już po urlopie. Zaczyna się trauma O malko boska! Jusz? To boli... Głask Nefer welcome to the jungle! cze Li czólko Barranki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.07.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jungle już zaliczyłam na rondzie Babka - powybijałabym tych pojebów .. Chyba się przesiądę na blaszankę małża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nienawidzę ronda babkaBoję się ronda babkaStaram się omijać rondo babkaNie rozumiem o co chodzi na rondzie babka I dlaczego chciał nas tam rozjechać autobus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Neferki by nie rozjechal, balby sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.07.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 chocmy i rozpieprzmy to rondo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 o dżizas , a ta znowu w bojowym rynsztunku i nastroju .Strach się bać normalnie A co do ronda Babka , to siakos nie mam z nim problemów , może dlatego,że potwornie często nim jeżdżę i je sobie troszku oswoiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Problem z rondem babka jest taki ze nie mozna ufac ze inni kierowcy sie stosuja do obowiazujacych tam nieintuicyjnych i nieronodnowych przepisow Zawsze jak mam zjechac zgodnie z przepisami w prawo z lewego pasa to sie rozgladam 15 razy i i tak juz nie raz ktos sie zatrzymywal 5mm od mojego boczku Nie kumam po co tak zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.08.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Nienawidzę ronda babka Boję się ronda babka Staram się omijać rondo babka Nie rozumiem o co chodzi na rondzie babka I dlaczego chciał nas tam rozjechać autobus... Uwielbiam rondo Babka. To jedyne miejsce w W-wie, gdzie jade na klasonie :) Mycha, jak szukasz nieco "infantylnych" wzorów płytek to Pamesa. Ma multum takich kolekcji. Nie zapominaj tylko, że Niunia kiedyś urośnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Nienawidzę ronda babka Boję się ronda babka Staram się omijać rondo babka Nie rozumiem o co chodzi na rondzie babka I dlaczego chciał nas tam rozjechać autobus... Uwielbiam rondo Babka. To jedyne miejsce w W-wie, gdzie jade na klasonie :) Mycha, jak szukasz nieco "infantylnych" wzorów płytek to Pamesa. Ma multum takich kolekcji. Nie zapominaj tylko, że Niunia kiedyś urośnie :) Nie zapominam ze mala urośnie. chce cos względnie neutralnego i fajnego zarówno dla malucha jak i nastolatki. Ma to byc tylko kawałek dekoru w paski, albo kolorowa mozaika, poniewaz zamierzam zostawic duży kawałek niezapłytkowanych ścian i tu chce miec pole do popisu malując je dowolnie, dlatego płytki maja stanowić bazę do ciągłej roszady. Zastanawiałam się tez nad użyciem kawałeczka tapety w jednym suchym miejscu w łazience- to alternatywa dla dekorów z kafli. No i kafle oczywiscie białe i drewienko na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Do łazienki dziecia stawiam na to:http://www.ceramigo.com.pl/img/acq/caribe.jpgalbo na to:http://www.italtrade.com/countries/europe/polonia/cer/main/indeks_firm/foto/Dado-Tavella-Luce-Rosso.jpgw zestawieniu z teakiem i białymi kaflami/mozaiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 czerwień piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Czerwien super. Takie zielono-niebieskie w lazience... Hmmm... Wydawaloby mi sie, ze mam grzyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Czerwien super. Takie zielono-niebieskie w lazience... Hmmm... Wydawaloby mi sie, ze mam grzyba. ale tylko pod prysznicem ten grzyb Widzialam te zielono niebieskie w rzeczywistosci. Są ładne, nasycone i naprawde ciekawe.Z pomarańczowawym drewnem tez byłoby ok. Te czerwone mnie zaś kuszą, ale nie widzialam ich na żywo i bojam się, ze na zdjęciu mogą być ładniejsze niz w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A ja bym juz chciala mojego Grzyba miec w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 piękna ta czerwona mozaika ja będę potrzebować jakąś mozaikę do dolnej łazienki, bo tam mam łuk ciekawe czy mojemu mężowi by się taki kolor spodobał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 a mojemu się średnio podoba ta czerwonaMam tylko problem ze znalezieniem w sieci tych maziajowatych kwadracików co są oprócz czerwonych i fioletowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A mi się bardziej podoba niebieska i nic z grzybem się nie kojarzy... ...raczej z wodą i wodorostami... ... a i drewno lepiej będzie widać przy tej niebieskiej, bo czerwona drewno może zakrzyczeć, zwłaszcza w połączeniu z tymi większymi maziajowo-czerwono-fioletowymi... Cze Mysia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Doberek Myszka dobrze ze wspomnialas kiedys o rurze do kominka bo zobaczylam na sowj projekt i mialam ja 180 mm Wlasnie kazalam zmniejszyc na 160 mm bo po kij mi takie wielkie nawiewy skoro kominek bedzie malej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mysza to siem pewnie już przeprowadza Siema!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts