Gosiek33 08.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witaj Myszko błyskawica jesteś, pare kresek i już łazienka gotowa Czy kominek podzieli Ci salon na dwie części czy tylko z tego ujęcia tak wygląda Gosiu, kominek podzieli salon o tak: http://images39.fotosik.pl/173/4d1815b4a1105fe2med.jpg Wczoraj po długim dwudniowym oczekiwaniu jak juz bylo ciemno udało się zamontować kominek i ....odpalic. Po raz pierwszy w życiu poczułam ze kominek to naprawde fajna rzecz, znaczy zawsze uwazałam to za zbytek, a od dzisiaj jest to prawie niezbędnik. Mój dom dostał serce, stojące w samym środku częsci dziennej http://images48.fotosik.pl/177/d1ee50d397050cbdmed.jpg Piękny ogień to jest to niby tek kominek nievco dzieli ale i tak masz masę miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 tak Gosiu tam jest masa miejsca Ten wkład stał ze 3 mieszki u mnie pod schodami na drugim mieszkaniu. codziennie zastanawiałam sie co ja z tym bydlakiem zrobię. Wczoraj go przenieśli chłopcy i sobie mysle jaki kordupel z tego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.08.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mogę? Uaaaaaau... No cóż, a my wczoraj powróciliśmy do rozmów z dobrosiowym zdunem i w poniedziałek będzie wiadomo, kiedy będzie murował był czemysza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mogę? Uaaaaaau... No cóż, a my wczoraj powróciliśmy do rozmów z dobrosiowym zdunem i w poniedziałek będzie wiadomo, kiedy będzie murował był czemysza! no wlasnie mnie tak montażysci zwodzili z terminem, ze w koncu nie zadzwonilam do zduna co by mu głowy nie zawracac ciągłym przesuwaniem godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Myszka pieeeeeeeeknie nawet bez obudowy tylko czemu te sliczne dwustronne wklady takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cześć Mysia Łazieneczka zapowiada się bosssko!!! A kominek Dobrze że u mnie nie ma możliwości na dwustronny bo mąż miałby problem z wybiciem mi go z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mysza, kominek boooossskiiiiii Jak ja się cieszę, że mi się udało mojego M też namówić na dwustronny Jak tak patrzę na ten twój, to już sobie mój wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mysza kominek super, a co jest przed i za kominkiem? to calosc salon? masz pomysl jak to urzadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Hejka, pomysłow mam milion na minutę a jak przychodzi co do czego to sie okazuje ze wszystkie wyparowaly. Z dnia dzisiejszego: wyrysowałam w koncu mały kibelek i zaraz szybciutko zeby mi sie nie odmieniło poleciałam do sklepu nabyc doń płytki:na zabudowę pisuaru matowehttp://plytkiceramiczne.waw.pl/images/min/product_min/Afron_grafit_325x985%20copy.jpg i nad umywalke mozajeczkę z pasków szarych z tej samej kolekcji http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/affron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 rozrysowałam wuaśnie mały kibelek. Zeby kto nie myślał ze on taki wielki jezd to dla ułatwienia powiem, ze tu są rozplaszczone trzy sciany:http://images39.fotosik.pl/173/fbf579e693271df0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ale tu cos ma byc pod katem, czy to tylko dlatego, ze rozplaszczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Małgoś Mysza -kominek w dechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Co kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ale tu cos ma byc pod katem, czy to tylko dlatego, ze rozplaszczone? no to są trzy scian od lewej ściana geberitu zabudowana po sufit, potem reprezentatywna ściana kibelka-zarazem najdłuższa-bo całe 2 metry- z umywalką na blacie, na wprost wejscia, po prawej zabudowa geberitu od sikacza płytami 60x30 i wnęki z geberitu mozaiką. Nad geberitem sikacza zwis z liniowym światełkiem, które na krawędzi sciany zmienia nagle kierunek i zwrot o 90 stopni po to żeby oświetlic wesoły pyszczek podczas mycia rączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Co kochana? Tylko dlatego że rozpłaszone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Co kochana? Tylko dlatego że rozpłaszone :) No rozne juz tu pomysly widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ale tu cos ma byc pod katem, czy to tylko dlatego, ze rozplaszczone? ale ze co ze niby wolisz zmienic temat?ze znowu wszystko zle? a moze ty bys tam chciala zebym ci wanne wstawila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No na pewno pisuar mi sie nie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Co kochana? Tylko dlatego że rozpłaszone :) No rozne juz tu pomysly widzialam... A myślałam,że to ja jestem strasznie wredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Co kochana? Tylko dlatego że rozpłaszone :) No rozne juz tu pomysly widzialam... A myślałam,że to ja jestem strasznie wredna Ty jestes przy mnie uosobieniem lagodnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts