Nefer 08.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nafcia a co to za katalog?Ja z checia bym sie w taki zaopatrzyla bo wszelkie wybory dopiero przede mna Mozna to jakos przez neta zamowic? Kakusku, weszłam wczoraj do In-Medio i tam zanabyłam. Gruby jak cholera - cena 14 pln Tytułu nie podam, bo został na budowie Dziś leżałam pod lipką na materacu, jarałam fajki, piłam lemoniadę i oglądałam te cuda . A u mnie dzisiaj była wycinka klonów, a raczej klonidełek co sobie kolonie u mnie uczyniły i siedzialam w sralonie jarałam fajki, jarałam w kominku na full i pot ze mnie leciał z tej radości podwójnego jarania Chwała Bogu, że mi kominek przywieźli "prawie" na jesieni, bo tak głupio jarać jak jest 30 stopni na zewnątrz - troszkę ciepło w środku :) A wiem, że nie opanowałabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nafcia a co to za katalog?Ja z checia bym sie w taki zaopatrzyla bo wszelkie wybory dopiero przede mna Mozna to jakos przez neta zamowic? Kakusku, weszłam wczoraj do In-Medio i tam zanabyłam. Gruby jak cholera - cena 14 pln Tytułu nie podam, bo został na budowie Dziś leżałam pod lipką na materacu, jarałam fajki, piłam lemoniadę i oglądałam te cuda . A u mnie dzisiaj była wycinka klonów, a raczej klonidełek co sobie kolonie u mnie uczyniły i siedzialam w sralonie jarałam fajki, jarałam w kominku na full i pot ze mnie leciał z tej radości podwójnego jarania Chwała Bogu, że mi kominek przywieźli "prawie" na jesieni, bo tak głupio jarać jak jest 30 stopni na zewnątrz - troszkę ciepło w środku :) A wiem, że nie opanowałabym się nic to jakby był mus to bym jeszcze kufajke ubrała. zęby mi wyschły od głupiego uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 A w tej pierwszej jest lustro nad pisuarem? no wlasnie jest, ale prosilo sie zeby je pociągnąc wizualnie na tamtą sciane, a kolejne wizualki były próbą wyzbycia się go stamtąd, no bo jak to sikac gapiąc sie w lustro, choc niby na facetów to by niby budująco mogło działac, no nie? oni tak lubią z tymi lustrami różne rzeczy No ale to by musialo byc znacznie nizej, zeby dzialalo... I wcale nie wiem, ktora mi sie bardziej podoba - jedna i druga ma cos w sobie... W dodatku co innego wizualka, co innego rzeczywistosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 jak znam siebie to zebym miala projekt nawet to i tak bede przykładac, improwizowac debatowac sama ze sobą co lepiej a co gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a znacznie nizej to jest mucha w pisuarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Lustro to sobie lepiej powies w sypialni na suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.08.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Lustro to sobie lepiej powies w sypialni na suficie. nie powiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Lustro to sobie lepiej powies w sypialni na suficie. nie powiem po co Podniecajace jest bardzo. W Vegas spalismy w takim pokoju, w ktorym bylo lustro na suficie, za nami i po obu stronach lozka. Niezla jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Chętnie - ale nie wiem czy produkują odchudzające lustra . Inaczej nie będzie to podniecające ale antykoncepcyjny widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Alez oczywiscie, ze produkuja, w Stanach wisza we wszystkich przymierzalniach i zdaje sie, ze w tym pokoju tez tak bylo... Inaczej nie mialabym takiego dobrego samopoczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Alez oczywiscie, ze produkuja, w Stanach wisza we wszystkich przymierzalniach i zdaje sie, ze w tym pokoju tez tak bylo... Inaczej nie mialabym takiego dobrego samopoczucia. Ok poszukam .........ale ja mam skos nad łóżkiem - ale czad :) Opuszczę lustro na łańcuchach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Alez oczywiscie, ze produkuja, w Stanach wisza we wszystkich przymierzalniach i zdaje sie, ze w tym pokoju tez tak bylo... Inaczej nie mialabym takiego dobrego samopoczucia. Ok poszukam .........ale ja mam skos nad łóżkiem - ale czad :) Opuszczę lustro na łańcuchach :) Jaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 08.08.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Chętnie - ale nie wiem czy produkują odchudzające lustra . Inaczej nie będzie to podniecające ale antykoncepcyjny widok... Nie martw się na zaś, spróbuj i ewentualnie potem dopracuj szczegóły - liczy się przygoda - newet jeśli miałaby być z tym samym kolesiem (mężem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale numery. Wy na serio z tymi lustrami, no nieee.Czesc Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.08.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nienioooooooooooo.. Na serio to raczej z urozmaiceniami w naszym monotonnym życiu tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.08.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Doberek Myszko mam jeszcze pytanie odnosnie tych grzejnikow kanalowych.Rozumiem ze najlepiej byloby juz przed wylaniem chudziaka wiedziec dokladnie rozmiar (szerokosc i wysokosc kanalu) i przygotowac odpowiednie korytko z rezerwa na jakas grubosc styropianu .W praktyce jednak wiele osob dopiero przy robieniu instalacji co decyzudje sie na konkretny model kanalowki jej rozmieszczenie itd.Czy w takim wypadku (rowniez i twoim) nie ma mozliwosci pozadnego zaizolowania tego grzejnika?O ile dobrze zrozumialam mozna wtedy pojsc w wieksza szerokosc (zamiast glebokosc) i rowniez bedzie dobrze? Ja co prawda nie mam jeszcze chudziaka ale boje sie ze moja ekipa sterowana przeze mnie na odleglosc nie bedzie umiala sobie z tym poradzic i odpowiednio przygotowac zwlaszcza ze nie maja tego pokazane w projekcie.Na jaka odleglsoc od okien tarasowych montuje sie kanal?Pomyslalam wczoraj ze moze kazac im wybrac glebiej pospolke na calej dlugosci okna tarasowego i zalac chudziak wlasnie tworzac juz korytko a ewentualne roznice wymiaroweo poznniej "zatykac" styropianem.Czy mozna to tak wykonywac? Gdyby sie okazalo ze zrezygnuje z grzejnikow kanalowych moge taka "dziure" pozatykac styro i nic sie nie bedzie dzialo?U mnie chudziak ma miec tylko 5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Bardziej martwiłabym się mostali przy oknach niż w grzejniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale numery. Wy na serio z tymi lustrami, no nieee. Czesc Daro cześć cześć - lustra to świetna sprawa, można dojrzeć coś czego normalnie nie widać , i skierować tam jeszcze światło - rewelacyjne możliwości odkrywa przed nami lustrzane odbicie - plecam eksperymenty. JA właśne zabieram się do wycen wszystkich moch luster szyb i witraży - będzie fajno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts