lidszu 10.08.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Berek podoba mi się ta wersja, którą tu wstawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kurcze Liduś, spóźniłam się do ciebie bo widze, ze styrodur juz pięknie ci pokrył fundamenty na niebiesko.Ktos potrzebuje styrodur 10tke?Zostało mi go całkiem sporo po izolacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Rob mysza ta lazienke, a jak juz bedzie zrobiona to najwyzej skrytykujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kurcze Liduś, spóźniłam się do ciebie bo widze, ze styrodur juz pięknie ci pokrył fundamenty na niebiesko. Ktos potrzebuje styrodur 10tke?Zostało mi go całkiem sporo po izolacjach? To jako fanka izolacji jeszcze coś zaizolujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Rob mysza ta lazienke, a jak juz bedzie zrobiona to najwyzej skrytykujemy. no bardzo zabawne... bardzo... czkaj czekaj... ty tyz będziesz miała dylematy.... juz niedługo... tyż Ci tak powiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kurcze Liduś, spóźniłam się do ciebie bo widze, ze styrodur juz pięknie ci pokrył fundamenty na niebiesko. Ktos potrzebuje styrodur 10tke?Zostało mi go całkiem sporo po izolacjach? A pan M nie może od ciebie go zabrać na inną budowę i zwrócić ci pieniądze ? My się z nim umawialiśmy, że jak nam jakieś materiały zostaną, to on je zabiera i zwraca kasę. Kruelci jak zostały pręty do zbrojenia, to przywiózł je do mnie i będziemy jej kasę zwracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 ła matko - masło maślane mi wyszło Mam dzisiaj ciężki tok myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Rob mysza ta lazienke, a jak juz bedzie zrobiona to najwyzej skrytykujemy. no bardzo zabawne... bardzo... czkaj czekaj... ty tyz będziesz miała dylematy.... juz niedługo... tyż Ci tak powiemy Ale ja mam plytki tylko na podlodze w jednej lazience i juz leza, wiec nie ma odwrotu. Szczerze, to mi sie w ogole myslec o tym nie chce - zrobie tak, zeby bylo jak najprosciej i najtaniej, wole ksiazke poczytac niz sobie glowe zawracac, ten etap mam juz za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dobra, dobraaa... jeszcze kuchnia przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dobra, dobraaa... jeszcze kuchnia przed Tobą Kuchnie mam juz 100 lat temu rozplanowana, wiadomo, ze bedzie biala, szary blat z konglomeratu, sprzet mam wybrany jak najtanszy, zlew tez... Zero myslenia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 A ja obstawiam szarą tę na poprzedniej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dobra, dobraaa... jeszcze kuchnia przed Tobą Kuchnie mam juz 100 lat temu rozplanowana, wiadomo, ze bedzie biala, szary blat z konglomeratu, sprzet mam wybrany jak najtanszy, zlew tez... Zero myslenia na ten temat. a ja jestem pewna, że o coś 'zahaczysz' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dobra, dobraaa... jeszcze kuchnia przed Tobą Kuchnie mam juz 100 lat temu rozplanowana, wiadomo, ze bedzie biala, szary blat z konglomeratu, sprzet mam wybrany jak najtanszy, zlew tez... Zero myslenia na ten temat. a ja jestem pewna, że o coś 'zahaczysz' Do tego czasu to juz wszystkie bedziecie powykanczane i bedziecie mialy forum w glebokim powazaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dobra, dobraaa... jeszcze kuchnia przed Tobą Kuchnie mam juz 100 lat temu rozplanowana, wiadomo, ze bedzie biala, szary blat z konglomeratu, sprzet mam wybrany jak najtanszy, zlew tez... Zero myslenia na ten temat. A jesteś pewna, że nic ci się nie zmieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 dobra, dobraaa... jeszcze kuchnia przed Tobą Kuchnie mam juz 100 lat temu rozplanowana, wiadomo, ze bedzie biala, szary blat z konglomeratu, sprzet mam wybrany jak najtanszy, zlew tez... Zero myslenia na ten temat. A jesteś pewna, że nic ci się nie zmieni ? Jestem. Tak jak tego, ze do 2037 roku nie bede miala kasy, zeby ta kuchnie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Doberek Mysia ale ty masz tempo - czy jest cos czego jeszcze nie zaplanowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wieeele rzeczy jeszcze nie jest rozplanowanych, znaczy wiem juz dawno czego chce, ale to teraz trzeba jeszcze zgrac ze sobą to raz, a dwa dostosować wydatki do zasobów portfela.Ostatnio tempo mi troche siadło, bo coś juz by sie mogło dziać w środku,a jakoś nikogo nie popędzam.Za to mogę uchylić rąbka tajemnicy elewacyjnej.Barranki ja juz mam wszystko poizolowane, starczy, nawet jak na fankę izolacji.Zuzanko muszę uderzyć do ciebie z tą swoją kuchnią. A moze Ty się wybierasz w moje strony?kawałek domu:http://images40.fotosik.pl/173/14e8b17a8082faaemed.jpgwytynkowana podbitka:http://images37.fotosik.pl/173/1108422c22c139e8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.08.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Mysia, ja codziennie przejeżdzam przez N. bo w wakacje mieszkam w Raju a zresztą daj znać kiedy bo bardzo bardzo bardzo chetnie wpadnę i oblukam chałupę i kitchen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.08.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Mysza masz tempo Mąż się pyta czy już mieszkasz A łazienka to nie wiem która Może ta: http://images41.fotosik.pl/172/c475ceabf0c49e37med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.08.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I podbitka wytynkowana i kominek zamontowany i łazienki rozrysowane....cuda panie dzieju , cuuudaaaaaa..... Się chyba kopnę w tym tygodniu i przemknę koło Twojej działki,żeby zobaczyc choć w przelocie te tynki i podbitki. P.S. Ekipa wróciła i działa.Chłopaków jest chyba podwójna dawka bo tylko mi migali w oczach .Pracują na czterech frontach na raz Chyba naprawdę to będzie ostatni tydzień naszej współpracy Pewnie jak sobie pójdą to zatęsknię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts