MonikaC 12.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 buuu ale następną razą to się pracą nie wymiguj Nefi ok? a wycieczka od Myszki ma do mnie skręcić - już się cieszę Aniu mam nadzieję że się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.08.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 miłego dnia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Cięnszko pracujący ronią łzy rzensiste Czemyszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Oooo Barrranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.08.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No co, no co, ledwie na dwa dni się zawieruszyliśmy i już ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.08.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a co, mysleli ze taki ubytek barrankowy to latwo byle czym wypełnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Hej Myszko był u mnie pan z ALPOLU i będziemy mieć ten tynk silikonowo silikatowy ... cena rewelacyjna!!! napisz mi proszę tylko jaki Ty kolor wzięłaś ... ten podstawowy biały - arktyczna biel czy jakiśinny z próbnika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a co, mysleli ze taki ubytek barrankowy to latwo byle czym wypełnic? gipsem. I zamalować potem Albo barrankiem zaciągnąć, nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.08.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Hej Myszko był u mnie pan z ALPOLU i będziemy mieć ten tynk silikonowo silikatowy ... cena rewelacyjna!!! napisz mi proszę tylko jaki Ty kolor wzięłaś ... ten podstawowy biały - arktyczna biel czy jakiśinny z próbnika??? wziełam normalny biały podstawowy, bez arktyczny ani żaden inny. Jak dla mnie ten kolor jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 buuu ale następną razą to się pracą nie wymiguj Nefi ok? a wycieczka od Myszki ma do mnie skręcić - już się cieszę Ja też kiedyś do Ciebie skręcę, wiesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 buuu ale następną razą to się pracą nie wymiguj Nefi ok? a wycieczka od Myszki ma do mnie skręcić - już się cieszę Ja też kiedyś do Ciebie skręcę, wiesz ? :) taaaaaaaaaaaaaaaaa, obiecanki cacanki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.08.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 buuu ale następną razą to się pracą nie wymiguj Nefi ok? a wycieczka od Myszki ma do mnie skręcić - już się cieszę Ja też kiedyś do Ciebie skręcę, wiesz ? :) taaaaaaaaaaaaaaaaa, obiecanki cacanki..... co sie odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 buuu ale następną razą to się pracą nie wymiguj Nefi ok? a wycieczka od Myszki ma do mnie skręcić - już się cieszę Ja też kiedyś do Ciebie skręcę, wiesz ? :) taaaaaaaaaaaaaaaaa, obiecanki cacanki..... co sie odwlecze to nie uciecze nie broń Mysia, nie broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 NIe prowokuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 NIe prowokuj :) a bez tego mam szansę na obiecaną wizytę jesteś jak ta twoja koza - pobeczysz że przyjedziesz i nie przyjezdzasz, chyba cię chmielem przekupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 NIe prowokuj :) a bez tego mam szansę na obiecaną wizytę jesteś jak ta twoja koza - pobeczysz że przyjedziesz i nie przyjezdzasz, chyba cię chmielem przekupie A co mówiła ciocia Neferka ? W ten weekend , prawda ? No. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 NIe prowokuj :) a bez tego mam szansę na obiecaną wizytę jesteś jak ta twoja koza - pobeczysz że przyjedziesz i nie przyjezdzasz, chyba cię chmielem przekupie A co mówiła ciocia Neferka ? W ten weekend , prawda ? No. :) ja teraz to juz tylko jak zobacze to uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 eeeeeeeeee to ja się chyba nie ruszę ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.08.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 eeeeeeeeee to ja się chyba nie ruszę ...:) może ci trzeba pomóc dupsko ruszyć czy nadal noga boli i nie ruszasz pedałami w tak daleką podróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 eeeeeeeeee to ja się chyba nie ruszę ...:) może ci trzeba pomóc dupsko ruszyć czy nadal noga boli i nie ruszasz pedałami w tak daleką podróz Nie żartuj - dłużej od nogi bolało mnie miejsce po szczepieniu p/tężcowym - bo mi praktykantka robiła :) Będę - zdzwonimy się - co CI bardziej pasuje - sobota czy niedziela. NIe chce Ci ruinować planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts