barranki2 13.08.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Przeca napisałem - w fabryce. Ślipu nie mos? no mos mos, ale coś widzem szwankujom troszku To je pszetszyj szmatkom normalnie czy razy abo pińć a faktycznie dziwnie mi sie dzisiaj jeździło ałtem. teraz lepiej juz mi A ile raza pszetarłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.08.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mynia - a ja zapraszam w sobote do Raju i super że pod twoim dachem mogłam się spotkać z dziewczynami i pogadać o tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylu rzeczach takie spotkania są ccccuuuuuuuuuuuuddddddddddnnnnnnnnneeeeeee !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 heloł w końu i ja widziałam tę mysinorkę jest super - duża, przestronna, jasna.... mmm Mysia pięknie dziękuje za spotkanie - dziewczynki i Wam równiez.... takie spotkania są bardzo potrzebne miło i wesoło płynie czas.... ... teraz zapraszamy na naszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No wreszcie i ja podpiełam się do laptopa Dzieki Mysiu za spotkanko śliczny tynk a w następnym domu to sobie podbitkę wytynkuję jak u Ciebie - superto wygląda dom Mysi trochę w stylu loftu - świetny ............................... i ma mysią norkę Dziewczyny dzięki i Wam za spotkanie cieszę się ogromnie że mogłam poznać nowe forumki i spotkać już wcześniej znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no musze sobie to wkleic tutaj, strasznie mi sie podobają kolory(choc nie jestem fanką brązowego niby, to te brązy i rudości mnie kuszą jak chorera)Musze o tym pomyślec dłużej. http://www.fashionmedia.pl/wp-content/uploads/2009/06/fm-dornbracht_elemental_spa-590x389.jpg http://www.meireundmeire.de/uploads/tx_mum/petit00208.JPG http://www.apartmenttherapy.com/uimages/ny/03.06.elemental.jpg to nic ze rozwaliło strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 w połączeniu z bielą i szarością piękne a u Ciebie bardzo by takie zestawienie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 bo to są zardzewiałe brązy , a zardzewiałe brązy są mniam Aloha Lejdis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 aloha aloha.... czy Ty czasem nie miałaś być u Mysi dzisiaj? hę? rudzielce są oki jak tam wciąz mam rezerwę do szarości... no jakoś nie mogę się do końca przełamać... choć nie powiem że niektóre aranżacje sa fajne, albo i bardzo fajne... to jednak chyba nie do realizacji u mnie w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 niezłe te rudości rdzawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nie miałam być - uprzedzałam Mychę dzień wcześniej ,że czwartek jest u mnie ałt of de kłeszczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 achaaaaaaaaaaaaa no to oki a wiesz że fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 gospodyni fajna , goście fajni , chałupa fajna , to jak mogłoby być niefajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 gospodyni fajna , goście fajni , chałupa fajna , to jak mogłoby być niefajnie... mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no ale co tam jest na tych pozostałych ścianach, bo ja kafli nie widze tylko farbę i tez tak chcę. Lateksowa biel to wyglądać będzie należycie? No chyba nie ma wyjscia.Rozwaliłam w koncu (chyba )swoją łazienkę, a przynajmniej jestem bliżej ideału. Obraziłam się całkowice na białe kafle, których nie mogę znaleźć i stwierdziłam co następuje:na umywalkę blat biały sztuczny kamieńobudowa wanny: w pionie drewno w poziomie ten sam sztuczny kamień. W wannie bedzie ukryta szafeczka. Geberit z wc bedzie zabudowany od dołu do góry bez półeczki , z boku będzie poswietlenie wnęki prysznicowej, prysznic w foreściaku i finito. Ściany wymalowane za jaśniśki szary kolorek, ewentualnie karmel- w zależności jaki kamień przyjdzie. A jak nie przyjdzie forest to zrobię sobie takie turkusowe rudości jak pokazałam. Swoją drogą ciekawe co to to jest? Moze się na kominek nada? To spatynowana blacha miedziana?Dobra, nie bede tu więcej truła, biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Daje sobie zebro ubic, ze ta rdza jest namalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pewnikiem kafle takie....Ale jakbys dawała rudą rdzę na kominek , to zostawiałabyś szarości w sralonokuchni , czy tam też zmiana koncepcji kolorystycznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 mysle ze z jaśniutkim szarym to by się nie pogryzło, zwłaszcza ze tam jest też mniamusny-namalowany turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 gdzie ten turkus..na tym pierwszym zdjęciu? dla mnie tam jakoś ta rdza opalizuje , mieni się.Ale nie na turkusowo....Chyba,że ślepa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ja już okularyprzetarłam i tak jak dobrosia turkusu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 jest jest, ten turkus to jest tak umieszczony na zdjeciach jak woda płynie, ale ja mam cały katalog tej łazienki w domu, na zdjęciach moze nie widachttp://www.qualifiedremodeler.com/images/article/1184095847683_04.jpghttp://www.meireundmeire.de/uploads/tx_mum/002_01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts