dobroszka 13.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 to tu już coś widzę.Ale w dalszym ciągu dawałabym tu skorupę od jaja , zamiast szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 http://www.stylepark.com/db-images/cms/article/img/v290565_958_480_608-5.jpgjeśli trzeba to namaluje. Małgoś nie dawaj tego żebra. Zapewne jest jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Namalowac to zaden problem (dla mnie i mojego asystenta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 czy mogę Cie Więc zamówic z asystą do kominka i na ściane w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 może niech Ci tyż podłogę namalują , wtedy będziesz mogła mieć na podłogówce wymarzone dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dobrosia, nie prowokuj, bo mam na wierzchu zdjecie namalowanych intarsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 może niech Ci tyż podłogę namalują , wtedy będziesz mogła mieć na podłogówce wymarzone dechy No tak jak juz bedą lecieć to po całości ;)Ino podlogę to czuc pod bosą stopą i ma być ją czuć tak jak się deskę czuje, efekt wizualny to i panele potrafią dać No ale musicie przyznac ze znalazłam fajne coś. oj te moje ciągłe wymysły . Sama juz ze soba nie mogę normalnie. Małgoś to Ty taka chętna do malowideł? faaaaaaaaaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a to nie zaciekina miedzi jak nie to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Małgoś gdzie mi tam do prowokacji , za prosta dziołcha na to jestem Tylko pusciłam lekko wodze wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Mycha ale miałabyś dwa w jednym: optycznie drewno , a pod stopą beton.Genialnie , no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 może niech Ci tyż podłogę namalują , wtedy będziesz mogła mieć na podłogówce wymarzone dechy No tak jak juz bedą lecieć to po całości ;)Ino podlogę to czuc pod bosą stopą i ma być ją czuć tak jak się deskę czuje, efekt wizualny to i panele potrafią dać No ale musicie przyznac ze znalazłam fajne coś. oj te moje ciągłe wymysły . Sama juz ze soba nie mogę normalnie. Małgoś to Ty taka chętna do malowideł? faaaaaaaaaajnie A to Ty nie wiesz mysia jeszcze o tym? A z tym efektem, to nie do konca tak jest... Nie musisz miec drewna na plastiku, mozesz miec drewno na drewnie, tylko zamiast kupowac np. drzwi z litego palisandru, mozesz miec ten palisander namalowany na sosnie albo mdfie. W podlodze jeszcze chodzi o trwalosc, ale sa elementy, z ktorymi sie mozna pobawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ... czyliiiiiiiiii jakby kupiła bezsęczne drzwi sosnowe... zrobiła byś mnie z tego dęba bielonego lub palisander? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 może niech Ci tyż podłogę namalują , wtedy będziesz mogła mieć na podłogówce wymarzone dechy No tak jak juz bedą lecieć to po całości ;)Ino podlogę to czuc pod bosą stopą i ma być ją czuć tak jak się deskę czuje, efekt wizualny to i panele potrafią dać No ale musicie przyznac ze znalazłam fajne coś. oj te moje ciągłe wymysły . Sama juz ze soba nie mogę normalnie. Małgoś to Ty taka chętna do malowideł? faaaaaaaaaajnie A to Ty nie wiesz mysia jeszcze o tym? A z tym efektem, to nie do konca tak jest... Nie musisz miec drewna na plastiku, mozesz miec drewno na drewnie, tylko zamiast kupowac np. drzwi z litego palisandru, mozesz miec ten palisander namalowany na sosnie albo mdfie. W podlodze jeszcze chodzi o trwalosc, ale sa elementy, z ktorymi sie mozna pobawic. tak tak mówi mi jeszcze ide sie polozyc do łóźia i przemyślec, bo normalnie znowu sie jakies wizje rodzą i czuje ze jutro mnie głowa od tego rozboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ... czyliiiiiiiiii jakby kupiła bezsęczne drzwi sosnowe... zrobiła byś mnie z tego dęba bielonego lub palisander? hę? Eureka... No jasne, ze tak. To jest baaardzo niskiej jakosci intarsja, bez slojow, ale cos widac. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_3398.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a na czym to robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ... czyliiiiiiiiii jakby kupiła bezsęczne drzwi sosnowe... zrobiła byś mnie z tego dęba bielonego lub palisander? hę? Eureka... No jasne, ze tak. To jest baaardzo niskiej jakosci intarsja, bez slojow, ale cos widac. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_3398.jpg ale rozumiem ze swiatło i tak zdradzi co to jest naprawde?czy tez nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No to jest na deskach akurat. Jejku, Nitus... Tu masz troche drzwi... http://faux.pginterarts.com/Wood/Small.html Tu masz koa na aluminium... http://faux.pginterarts.com/Projects/Koa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ... czyliiiiiiiiii jakby kupiła bezsęczne drzwi sosnowe... zrobiła byś mnie z tego dęba bielonego lub palisander? hę? Eureka... No jasne, ze tak. To jest baaardzo niskiej jakosci intarsja, bez slojow, ale cos widac. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_3398.jpg ale rozumiem ze swiatło i tak zdradzi co to jest naprawde?czy tez nie? Hmmmmm... Nie. Jedyne, co Cie zdradzi, jesli na k-g namalujesz np. marmur to temperatura sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.08.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ... czyliiiiiiiiii jakby kupiła bezsęczne drzwi sosnowe... zrobiła byś mnie z tego dęba bielonego lub palisander? hę? Eureka... No jasne, ze tak. To jest baaardzo niskiej jakosci intarsja, bez slojow, ale cos widac. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/IMG_3398.jpg ale rozumiem ze swiatło i tak zdradzi co to jest naprawde?czy tez nie? Hmmmmm... Nie. Jedyne, co Cie zdradzi, jesli na k-g namalujesz np. marmur to temperatura sciany. to sie robi coraz ciekawsze.......ideeeeeeee s..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts