kakusek 13.08.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Myszko ale wyszukujesz piekne rzeczy.Jeszcze tylko znajdz artyste ktory Ci to tak pieknie wykona i bedzie git Widzialam fotki podbiteczki-sliczna.Czy ona jest jakos specjalnie robiona?Chyba powinna tam byc jakas wentylacja albo cos Ja to przy was z wiedza jestem calkowicie w lesie Myszko a pamietasz ze mialas poszukac "tanich" grzejnikow kanalowych? Tak sie tylko przypominam chociaz to nie musi byc na juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Myszko ale wyszukujesz piekne rzeczy.Jeszcze tylko znajdz artyste ktory Ci to tak pieknie wykona i bedzie git Widzialam fotki podbiteczki-sliczna.Czy ona jest jakos specjalnie robiona?Chyba powinna tam byc jakas wentylacja albo cos Ja to przy was z wiedza jestem calkowicie w lesie Myszko a pamietasz ze mialas poszukac "tanich" grzejnikow kanalowych? Tak sie tylko przypominam chociaz to nie musi byc na juz pamiętam pamietam, ale to jak sie spotkam z hydraulikiem to mi przypomni bo zapomniałam na amen normalnie Podbitak jest robiona bardzo specjalnie, bo na płycie osb jest naciągniety specjalny elastyczny klej i na to tynk. Zobaczymy co z tego wyniknie. Co do wentylacji to gdzies ją trzeba będzie wybic jakoś, albo i nie.W sumie to albo i nie mnie bardziej przekunuje. No co sie tam ma dziac niby? Nadmiar wilgoci przelizie przez folie dachową do góry, a pod dachówką jest juz wentylacja. latego zrobie dookoła domu cośtam, ale nie bede wybijac dziur co 1.5 metra. Dzisiaj jeszcze będą takie kosmetyczne sprawy omawiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 jeszcze taskie cos znalazłam, no bo kto powiedział, ze moje ustawienie w kuchni jest juz ostateczne:http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/le/fj/ze1h/DVX0IjMWUVNaUZYKyX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 i jeszcze z czarna lodówką:ciut za ostro jak na mniehttp://bi.gazeta.pl/im/7/4537/z4537367X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Cześć Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 czesc Monisia Wlasnie listonosz dostarczył siateczkę na ścianę. Bede miała tak jak Rasiulka. siateczka jest idealnaaaaaa http://images39.fotosik.pl/176/2c1655c85d76b930med.jpg Dzwonił pan od gazu i juz myslalam ze bede mogla kopac, a tu gleba, bo jeszcze chcą zeby wojsko wypowiedzialo się czy tam gdzies nie mają swoich kabli . Teraz będą ich szukać 3 tygodnie na swoich mapach . Normalnie totalny szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Mysza, a kiedy zrobisz mi to co się ostatnio naumiałas ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Intrygujesz Nefer a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Intrygujesz Nefer a co to takiego? Aaaa jak mi Mysza zrobi to się pochwalę - na pewno się WSZYSCY dowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Intrygujesz Nefer a co to takiego? Aaaa jak mi Mysza zrobi to się pochwalę - na pewno się WSZYSCY dowiedzą a wez Nefcia. musze dzialalnosc załozyc w koncu. Myslisz ze to juz czas najwyższy?Kurka mać. Kiedy ja to zrobie. Urzędy pozamykane nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Intrygujesz Nefer a co to takiego? Aaaa jak mi Mysza zrobi to się pochwalę - na pewno się WSZYSCY dowiedzą a wez Nefcia. musze dzialalnosc załozyc w koncu. Myslisz ze to juz czas najwyższy?Kurka mać. Kiedy ja to zrobie. Urzędy pozamykane nocą Bluźnisz :) Przecież Ty nie pracujesz Baboooooooo :) Proszę Cię Zakładaj działalność , bo ja czekam. A założenie to dwa- trzy dni max. Więc do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Hej Mysia Bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie wczoraj i możliwość obejrzenia przeeeepięęęęknych włości Dziewczynki wam też wszystkim dziękuję za miłe pogaduszki i za to, że mogłam się znowu z wami spotkać i poznać Mysza, teraz czas na rewizytę po naszej stronie Wisły, a masz nas tu kilka do odwiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja wiem, a ja wiem czego sie mysza naumiala... Ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja wiem, a ja wiem czego sie mysza naumiala... Ale nie powiem. Kurna nie mam pojęcia ło co chodzi tylko się domyśłam. Mysza ty sie ciesz że tylko kabli będąszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja wiem, a ja wiem czego sie mysza naumiala... Ale nie powiem. yyyyyyyy a ja za to zupełnie nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja wiem, a ja wiem czego sie mysza naumiala... Ale nie powiem. yyyyyyyy a ja za to zupełnie nie w temacie O Dzizas, jakie Wy jestescie malo kumate. Juz po tym co Nefcia napisala wszystko wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja wiem, a ja wiem czego sie mysza naumiala... Ale nie powiem. yyyyyyyy a ja za to zupełnie nie w temacie O Dzizas, jakie Wy jestescie malo kumate. Juz po tym co Nefcia napisala wszystko wiadomo. oł dzizys a jaka ty jestes śruba A ja widziałam dzisiaj projekt swojego ogrodu . Pani narysowała dokładnie to co chciałam, teraz jeszcze tylko dobór roślin mnie czeka, plan generalny juz zatwierdzony. Drżyjcie chwasty nadchodzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts