78mysz 14.08.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... zauwazyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... zauwazyłam E tam... Czasem tylko trzeba teren zaznaczyc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... zauwazyłam E tam... Czasem tylko trzeba teren zaznaczyc, nie? a znacz sobie znacz Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... zauwazyłam E tam... Czasem tylko trzeba teren zaznaczyc, nie? a znacz sobie znacz Kochana Tak przy ludziach?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... zauwazyłam E tam... Czasem tylko trzeba teren zaznaczyc, nie? a znacz sobie znacz Kochana Tak przy ludziach?! a co se bedziesz żalować. Czy to grzech jaki ze sie kryć kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... zauwazyłam E tam... Czasem tylko trzeba teren zaznaczyc, nie? a znacz sobie znacz Kochana Tak przy ludziach?! a co se bedziesz żalować. Czy to grzech jaki ze sie kryć kcesz? Cos Ty! Ja i grzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja, sruba? Nie jestem sruba tylko kapownik forum. ok ok tylko mi sie tu zaraz nie denerwuj przypadkiem Cos Ty... Jestem uosobieniem spokoju przeciez... zauwazyłam E tam... Czasem tylko trzeba teren zaznaczyc, nie? a znacz sobie znacz Kochana Tak przy ludziach?! a co se bedziesz żalować. Czy to grzech jaki ze sie kryć kcesz? Cos Ty! Ja i grzech? a co ty wyjatek jestes jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.08.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Cześć Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 miłego weekendu dla Mychy i wszystkich Odwiedzaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.08.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 czesc Dziewczynki, miłego miłego nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.08.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Mysia - dziękuję tobie i twojej rodzince za odwiedziny !!!!!! za oblukanie mojego projektu sugestie i omówienie klarownie wszystkiego co do tej pory było dla mnie czraną magią czyli Rekuperacja w tyg wpadnij do mnie po CD z weesz czym....ale chyba twój małż mnie zastrzeli bo dopiero teraz bedziesz siedziec po nocach przy kompie - bez limitu Pozdrowienia dla małż i całuski dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.08.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Mysia - dziękuję tobie i twojej rodzince za odwiedziny !!!!!! za oblukanie mojego projektu sugestie i omówienie klarownie wszystkiego co do tej pory było dla mnie czraną magią czyli Rekuperacja w tyg wpadnij do mnie po CD z weesz czym....ale chyba twój małż mnie zastrzeli bo dopiero teraz bedziesz siedziec po nocach przy kompie - bez limitu Pozdrowienia dla małż i całuski dla córci ojej jeszcze chwile a zostanę na tym forum największym przekonywaczem do rekuperatorowania i styropianowania . Ja nic nie mówiłam, proszę się nie kierować moimi wyborami, najpierw sama bym je chętnie przetestowała, więc czekajta. Zuzka domek rajowy jest naprawdę piękny, znowu mi sie przypomniało co znaczy klimat domowy i jakoś tak od rana wydaje mi się, że te moje wyobrazenia o wykończeniu są takie suche i bez serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No ja byłam chyba pierwsza rekuperatorowo zbałamucona Mycha , a Zuzanka nie dała Ci przypadkiem mojego wylicytowanego fantu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Jejku jakiego mam lenia Dobrosia pieknie Ci sie domek prezentuje-tez chce miec grafitowy daszek.A jakie okna wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 No ja byłam chyba pierwsza rekuperatorowo zbałamucona Mycha , a Zuzanka nie dała Ci przypadkiem mojego wylicytowanego fantu? nie dała ale da w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.08.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dzięki Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dziękuję Myszko za wczorajsze spotkanie w Raju Cieszę się, że dojechaliście i mogliśmy wspólnie spędzić ten dzień Fajnie tak posiedzieć, pogadać, pośmiać się i powymieniać doświadczeniami budowlanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No i co tam nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 wpadłam powiedziec 'cześć' więc cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts