malgos2 18.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Kwadratowy kibel. Brrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 jest cudny i nie marudz mi tu, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam Bardzo miło było Cię poznać Bardzo ładny, przestronny i jasny domek Ci się szykuje Fajnie, że na tym etapie masz już plan na wykończenia Oby dalej wszystko szło gładko i szybko Pozdrawiam i do miłego zobaczenia Dzięki Magi. Bardzo miło, ze tak się szybko zorganizowałaś i przyjechałas z Kropeczką. Nie jestem pewna czy taki dokladny plan już mam. Ci co są ze mną na codzien blisko wiedzą jak ja cuduje i zmieniam wszystko co chwila i wywracam i znowu to samo i dalej w te i we wte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.08.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam Bardzo miło było Cię poznać Bardzo ładny, przestronny i jasny domek Ci się szykuje Fajnie, że na tym etapie masz już plan na wykończenia Oby dalej wszystko szło gładko i szybko Pozdrawiam i do miłego zobaczenia Dzięki Magi. Bardzo miło, ze tak się szybko zorganizowałaś i przyjechałas z Kropeczką. Nie jestem pewna czy taki dokladny plan już mam. Ci co są ze mną na codzien blisko wiedzą jak ja cuduje i zmieniam wszystko co chwila i wywracam i znowu to samo i dalej w te i we wte To chyba u kobiet normalne że nie jest nam łatwo się na wiele rzeczy zdecydować Chyba że ma się mocno ograniczony budżet, wtedy głupoty z głowy szybko wylatują Życzę szybkich i udanych dalszych wyborów i będę wpadać podglądać postępy A jak się będzie wybierała do mnie ekipa z Twoich stron, to serdecznie zapraszam na kafke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To chyba u kobiet normalne że nie jest nam łatwo się na wiele rzeczy zdecydować Chyba że ma się mocno ograniczony budżet, wtedy głupoty z głowy szybko wylatują mój budżet to bardzo mocno ograniczony jest co wcale nie przeszkadza mi zmienną być - i jak juz coś taniego wynajdę ale jakościowo słabe i na dodatek paskudne, wolę poczekać niż patrzeć na to kilka lat codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no t akwadratowa umywalka nr 1 daje rade, ale ten kibel to ja mam zdanie jak Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no t akwadratowa umywalka nr 1 daje rade, ale ten kibel to ja mam zdanie jak Malgos Ale my troche takie dziwne jestesmy, wiesz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ten kwadratowy kibelek mi się nie podoba ... Myszko są inne równie nowoczesne ale mniej kanciaste, delikatniejsze w formie a też ładne artceram la fontana http://www.nrinstallations.co.uk/images/display/artceram-la-fontana-toilet-bidet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a moj kibelek bedzie widoczny w łazience tylko na wprost. Wygląda na to ze to ja jestem raczej dziwna, bo podoba mi sie coś co nikomu innemu sie wogóle nie podoba. Ja lubie takie formy i jesli dojdzie juz do tego ze jednoznacznie określe ze ten kibelek to ten własnie to go nabęde. Musze jeszcze na żywo oblookać. Narazie kupiłam ten:http://www.plusk.pl/photo/m_2444.jpgMożna powiedziec, ze jeden z głowy, ufffla fontana jest bardzo ładna, ale z przodu wyglada masywniej niż ten mój kanciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no to kwadratowy kibel mamy z głowy. Małz wlasnie zobaczyl co chcialam zamówic i delikatnie wyperswadował mi ten pomysł ;( Tylko co ja teraz za kibelek kupie. hmmm, nic mi do głowy nie przychodzi oprócz elements roca chyba, ale on jest brzydki i niewygodny z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Myszko a co twojemu nie pasilo w kibelku?Ja etz planuje jdna lazienke lkanciasta i juz sie boje pokazac sprzety malzonkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. sama sie pochlastaj małzonek sie jeszcze zatanowi. Jestem pewna, ze jak zobaczy zdjęcie kanciastego kibelka po raz setny to powie eureka, to ten! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. sama sie pochlastaj małzonek sie jeszcze zatanowi. Jestem pewna, ze jak zobaczy zdjęcie kanciastego kibelka po raz setny to powie eureka, to ten! Ja nie musze, mam kibel za 200 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Myszko a co twojemu nie pasilo w kibelku?Ja etz planuje jdna lazienke lkanciasta i juz sie boje pokazac sprzety malzonkowi on by wszedzie chcial Starcka, a jak nie to giraldę z roca. Jedno jest pewne. Nikt nie ma tak doskonałych desek jak roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. sama sie pochlastaj małzonek sie jeszcze zatanowi. Jestem pewna, ze jak zobaczy zdjęcie kanciastego kibelka po raz setny to powie eureka, to ten! Ja nie musze, mam kibel za 200 zl. chodzi o kształt nie o cenie gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. sama sie pochlastaj małzonek sie jeszcze zatanowi. Jestem pewna, ze jak zobaczy zdjęcie kanciastego kibelka po raz setny to powie eureka, to ten! Ja nie musze, mam kibel za 200 zl. chodzi o kształt nie o cenie gadamy No w tym przedziale cenowym to zbytniego wyboru nie ma. Jakis tam cersanit costam. Owalny w kazdym razie, umywalke planuje prostokatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. sama sie pochlastaj małzonek sie jeszcze zatanowi. Jestem pewna, ze jak zobaczy zdjęcie kanciastego kibelka po raz setny to powie eureka, to ten! Ja nie musze, mam kibel za 200 zl. chodzi o kształt nie o cenie gadamy No w tym przedziale cenowym to zbytniego wyboru nie ma. Jakis tam cersanit costam. Owalny w kazdym razie, umywalke planuje prostokatna. ja cersanitów nie lubie. A ty juz nabyłas ten kibelek?Szkoda. To ten go śpiewa jak Cie widzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. sama sie pochlastaj małzonek sie jeszcze zatanowi. Jestem pewna, ze jak zobaczy zdjęcie kanciastego kibelka po raz setny to powie eureka, to ten! Ja nie musze, mam kibel za 200 zl. chodzi o kształt nie o cenie gadamy No w tym przedziale cenowym to zbytniego wyboru nie ma. Jakis tam cersanit costam. Owalny w kazdym razie, umywalke planuje prostokatna. ja cersanitów nie lubie. A ty juz nabyłas ten kibelek?Szkoda. To ten go śpiewa jak Cie widzi? Nie, ten co spiewal juz jest na smietniku. Zapewniam Cie, ze cersanit mojego poczucia estetyki nie razi specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Pochlastaj sie. sama sie pochlastaj małzonek sie jeszcze zatanowi. Jestem pewna, ze jak zobaczy zdjęcie kanciastego kibelka po raz setny to powie eureka, to ten! Ja nie musze, mam kibel za 200 zl. chodzi o kształt nie o cenie gadamy No w tym przedziale cenowym to zbytniego wyboru nie ma. Jakis tam cersanit costam. Owalny w kazdym razie, umywalke planuje prostokatna. ja cersanitów nie lubie. A ty juz nabyłas ten kibelek?Szkoda. To ten go śpiewa jak Cie widzi? Nie, ten co spiewal juz jest na smietniku. Zapewniam Cie, ze cersanit mojego poczucia estetyki nie razi specjalnie. nie chodzilo mi bynajmniej o poczucie estetyki moja Droga, ale to moze ja miałam wybrakowany model jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts