78mysz 19.08.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tos Ty mi Ducha dzisiaj zmarnowala Ty... było se go lepiej pilnować To juz go sobie tam trzymaj teraz. Małgoś ty nie nerwujsia, bo efekt glonów zniwelujesz Phi, wlaczylam sobie swoje ulubione francuskie radio VIP i mam wszystko w d..., zaraz ide po winko. Zaden samiec nie jest mi w stanie zepsuc humoru. no co Ty, to az tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tos Ty mi Ducha dzisiaj zmarnowala Ty... było se go lepiej pilnować To juz go sobie tam trzymaj teraz. Małgoś ty nie nerwujsia, bo efekt glonów zniwelujesz Phi, wlaczylam sobie swoje ulubione francuskie radio VIP i mam wszystko w d..., zaraz ide po winko. Zaden samiec nie jest mi w stanie zepsuc humoru. no co Ty, to az tak? Wlaczylam program "olewka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.08.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tos Ty mi Ducha dzisiaj zmarnowala Ty... było se go lepiej pilnować To juz go sobie tam trzymaj teraz. Małgoś ty nie nerwujsia, bo efekt glonów zniwelujesz Phi, wlaczylam sobie swoje ulubione francuskie radio VIP i mam wszystko w d..., zaraz ide po winko. Zaden samiec nie jest mi w stanie zepsuc humoru. no co Ty, to az tak? Wlaczylam program "olewka". no to polewaj, bo mi tez pić sie chce, zawsze razem razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Tos Ty mi Ducha dzisiaj zmarnowala Ty... było se go lepiej pilnować To juz go sobie tam trzymaj teraz. Małgoś ty nie nerwujsia, bo efekt glonów zniwelujesz Phi, wlaczylam sobie swoje ulubione francuskie radio VIP i mam wszystko w d..., zaraz ide po winko. Zaden samiec nie jest mi w stanie zepsuc humoru. no co Ty, to az tak? Wlaczylam program "olewka". no to polewaj, bo mi tez pić sie chce, zawsze razem razniej Zastanowie sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 i ja sie napije wirtualnie, tylko tyle mi zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale chrzciny mam nadzieje beda jak juz skonczysz karmic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale chrzciny mam nadzieje beda jak juz skonczysz karmic? siur, a przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale chrzciny mam nadzieje beda jak juz skonczysz karmic? siur, a przyjedziesz? A litanie do najswietszego serca bedziemy odmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale chrzciny mam nadzieje beda jak juz skonczysz karmic? siur, a przyjedziesz? A litanie do najswietszego serca bedziemy odmawiac? wiesz ze jeszcze 9 zostalo lezy kolo lozka i sie zabrac nie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ale chrzciny mam nadzieje beda jak juz skonczysz karmic? siur, a przyjedziesz? A litanie do najswietszego serca bedziemy odmawiac? wiesz ze jeszcze 9 zostalo lezy kolo lozka i sie zabrac nie moze Jakis za surowy ten ksiadz byl. Co taki porzadny chlop jak Dejw mogl nagrzeszyc? Ze sobie pojdzie na piwo z kumplami czasami, co w tym strasznego? Ja bym mu kazala tylko jedna zdrowaske odmowic. Jak mi pozwolicie w kosciele z tylu gdzies sie schowac to przyjade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tyly zawsze oblegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tyly zawsze oblegane To znaczy wiesz... Ja wszystkie koscielne piesni znam i jak mnie wezmie to nawet spiewac zaczne - wiesz, ze mnie zawsze do scholi chcieli brac. A nawet raz w zyciu na mszy cieeeeebie prosiiiimy jechalam do mikrofonu ku uciesze wszystkich kumpli z liceum. Kiedy klekac, kiedy sie zegnac - te wszystkie klimaty znam. Wstydu nie bedzie jak by co. Ewentualnie moge zaczac z ksiedzem polemizowac co do interpretacji glos z Pisma Sw.... Ale tu mnie Duch wesprze na pewno - damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tyly zawsze oblegane To znaczy wiesz... Ja wszystkie koscielne piesni znam i jak mnie wezmie to nawet spiewac zaczne - wiesz, ze mnie zawsze do scholi chcieli brac. A nawet raz w zyciu na mszy cieeeeebie prosiiiimy jechalam do mikrofonu ku uciesze wszystkich kumpli z liceum. Kiedy klekac, kiedy sie zegnac - te wszystkie klimaty znam. Wstydu nie bedzie jak by co. Ewentualnie moge zaczac z ksiedzem polemizowac co do interpretacji glos z Pisma Sw.... Ale tu mnie Duch wesprze na pewno - damy rade. wyobrazilam sobie Ciebie spiewajaca: ciepie posiiiiiiiiiiimy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tyly zawsze oblegane To znaczy wiesz... Ja wszystkie koscielne piesni znam i jak mnie wezmie to nawet spiewac zaczne - wiesz, ze mnie zawsze do scholi chcieli brac. A nawet raz w zyciu na mszy cieeeeebie prosiiiimy jechalam do mikrofonu ku uciesze wszystkich kumpli z liceum. Kiedy klekac, kiedy sie zegnac - te wszystkie klimaty znam. Wstydu nie bedzie jak by co. Ewentualnie moge zaczac z ksiedzem polemizowac co do interpretacji glos z Pisma Sw.... Ale tu mnie Duch wesprze na pewno - damy rade. wyobrazilam sobie Ciebie spiewajaca: ciepie posiiiiiiiiiiimy..... Anja, to bylo jeszcze gorzej, mialam 18 lat, 15 kg mniej i seks mi wychodzil oczami. W szkole chodzilam w kabaretkach, w spodnicy z peknieciem do samej szyi... A to rekolekcje jakies byly i taka spiewana droge krzyzowa robilismy, co by sie zerwac z lekcji, wiec juz na mszy tez musielismy spiewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Mycha mam nadzieję,że Majka lepiej i sorki za taki niespodziewany najazd Se chciałam w cichości polookac na elewację a w takie zgromadzenie trafiłam ... Sie będę zapowiadać na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.08.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 tyly zawsze oblegane To znaczy wiesz... Ja wszystkie koscielne piesni znam i jak mnie wezmie to nawet spiewac zaczne - wiesz, ze mnie zawsze do scholi chcieli brac. A nawet raz w zyciu na mszy cieeeeebie prosiiiimy jechalam do mikrofonu ku uciesze wszystkich kumpli z liceum. Kiedy klekac, kiedy sie zegnac - te wszystkie klimaty znam. Wstydu nie bedzie jak by co. Ewentualnie moge zaczac z ksiedzem polemizowac co do interpretacji glos z Pisma Sw.... Ale tu mnie Duch wesprze na pewno - damy rade. patrzcie ją jak sie reklamuje skubana . Juz mi sie to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.08.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Mycha mam nadzieję,że Majka lepiej i sorki za taki niespodziewany najazd Se chciałam w cichości polookac na elewację a w takie zgromadzenie trafiłam ... Sie będę zapowiadać na przyszłość ` Ej no Dobros spoko nie panikuj. Do mnie sie nie trzeba az tak strasznie zapowadac. Fajnie ze wpadłas, tylko szkoda, ze ja musialam pomykac. Majka ma ciagle 39,6 a po lekach spada jej tylko o 1 stopien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Czesc Mysia zdrowka dla Malej zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Myszko, zdróweczka dla Majeczki życzę Moja Inga pod koniec zeszłego tygodnia miała taką gorączkę, ale po 3 dniach przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.08.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Myszko, zdróweczka dla Majeczki życzę Moja Inga pod koniec zeszłego tygodnia miała taką gorączkę, ale po 3 dniach przeszła. hmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts