aniawmuratorze 20.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Zdróweczka dla Majeczki dzieci to mają czasem taką wysoką gorączkę niestety dorsły by wymiękł a one jakoś z tego szybciutko wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 tyly zawsze oblegane To znaczy wiesz... Ja wszystkie koscielne piesni znam i jak mnie wezmie to nawet spiewac zaczne - wiesz, ze mnie zawsze do scholi chcieli brac. A nawet raz w zyciu na mszy cieeeeebie prosiiiimy jechalam do mikrofonu ku uciesze wszystkich kumpli z liceum. Kiedy klekac, kiedy sie zegnac - te wszystkie klimaty znam. Wstydu nie bedzie jak by co. Ewentualnie moge zaczac z ksiedzem polemizowac co do interpretacji glos z Pisma Sw.... Ale tu mnie Duch wesprze na pewno - damy rade. patrzcie ją jak sie reklamuje skubana . Juz mi sie to podoba Ale co reklamuje? Spiew koscielny? Czy zagadywanie ksiezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 zdrówka dla małej, niech szybko do zdrowia wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.08.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Berek berek. Mała juz zdrowa. Niestety mąż zabrał auto, wiec na budowe znowu nie pojadę ę. Ponoc przyszedł mój forest na bartycką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak potrzebujesz to daj znać - będę jechała do siebie popołudniu , to mogę Cię podrzucić na Twoje włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.08.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak potrzebujesz to daj znać - będę jechała do siebie popołudniu , to mogę Cię podrzucić na Twoje włości i zostawic, az zjedzą nas kruki i wrony Dzięki Dobros, nie bede kombinowac, a ty jak zwykle gotowa zeby pomóc wielkie serce masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.08.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 eeee , serducho mam w normie mam nadzieję,nie przerośnięte A z tym zostawianiem to nie przesadzaj - albo Cię M. zgarnie wracając , albo jak będe wracała to Cię podrzucę z powrotem.Po to są auta żeby nimi jeździć , no nie? Sie nie certol , tylko jak będziesz chciała , to dzwoń.NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Hejka Myszko, czy możesz mi napisać ile cię będzie kosztowało przyłącze gazowe ? Projekt + wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.08.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Hejka Myszko, czy możesz mi napisać ile cię będzie kosztowało przyłącze gazowe ? Projekt + wykonanie nie mam zielonego pojęcia Lidus, ten temat jest wyjątkowo pokrętny i troche wisi w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.08.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dzień dobry ślad zostawiam... nadrabiac będę jak wróce z wygnania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Hejka Mysia widziałam w dzienniku, że te same kwadraciki ostatnio lubimy tylko, że ja na razie tylko oglądam a ty kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Hejka Mysia widziałam w dzienniku, że te same kwadraciki ostatnio lubimy tylko, że ja na razie tylko oglądam a ty kupujesz ja tez oglądam, oglądam i chyba w jakies wariactwo zaczynam popadac powoli. Dzisiaj jade na działeczke. Mam projekt ogrodu i nie zawaham sie go uzyc. Panią mogę polecic w dobrej cenie. Jeszcze tylko ostateczny dobór roślin, oświetlenie i nawodnienie ewentualnie i włala. Mam nadzieje, ze zrobimy dziś opaskę wokół chałpy nim sie pogoda beszczelnie załamie. A wczoraj jak przyjechał forest to rozpakowałam cały i ułożyłam w łazience. Jest cudniscie cudny. Teraz musze mu dobrać równie ładne drewniane towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 przyjechały płytki do malego wc i stelaże, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 przyjechały płytki do malego wc i stelaże, ha o i super cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 przyjechały płytki do malego wc i stelaże, ha Berek Mysia może przeoczyłam, a jakiej firmy stelaże kupowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Pasiulka, ja kupowałam i grohe i geberity-tam gdzie mi pasowało i na co była promocja tak zwana. swoją drogą to ceny za kawałek stali są porazające Zrobiliśmy dzisiaj kawałek opaski przy domu, wkopałam tawułki do donicy zmajstrowanej z resztek krokwii, odczyściłam jeden taras(mniejszy) z tynku i odchwaściłam swoje tuje sztuk 9, bo ledwo juz wyglądały zza trawiszczy. Braklo dnia na resztę. Czas otworzyc winko i poczytac co na forum słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Zobaczylam: winko i przylecialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 cześć chomiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 szkoda ze winko to jest tylko na 4 kieliszki, znaczy szkoda ze tylko jedno było . Ide szukac dalej.... Czesc Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts