malgos2 22.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No ja mam jeszcze pol butelki, damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja dziś nie piję procentów , bo cosik mnie głowa boli Mycha gratulacje zakupowe i odbierz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja dziś nie piję procentów , bo cosik mnie głowa boli Aaaaa dlaczego to sie niby wyklucza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja dziś nie piję procentów , bo cosik mnie głowa boli Aaaaa dlaczego to sie niby wyklucza? jak mnie głowa boli trace zupełnie ochotę na alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No ja mam jeszcze pol butelki, damy rade. to wez polej moze troche i zawołaj taxi zeby za róg skoczyła. A w krakowie to było dobre winko rozlewane na kieliszki na Pijarskiej. O matko jak ja tęsknie własnie za Krakówkiem i starymi czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja dziś nie piję procentów , bo cosik mnie głowa boli Aaaaa dlaczego to sie niby wyklucza? jak mnie głowa boli trace zupełnie ochotę na alkohol Ja ostatnio zastosowalam terapie smiechem i pomoglo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dobros a moze spróbuj tak na siłe sie napic z deczka. Napewno pomoze. Mi zawsze pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja dziś nie piję procentów , bo cosik mnie głowa boli Aaaaa dlaczego to sie niby wyklucza? jak mnie głowa boli trace zupełnie ochotę na alkohol Ja ostatnio zastosowalam terapie smiechem i pomoglo... ja zaraz zastosuje terapię pod tytułem idę wcześniej spać. Wracalismy dziś do domu po ciemku już , a ja nie lubię prowadzićpo ciemaku , bo mnie zawsze oslepiają samochody,co maja kiepsko swiatła poustawiane.I potem mnie własnie głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja dziś nie piję procentów , bo cosik mnie głowa boli Aaaaa dlaczego to sie niby wyklucza? jak mnie głowa boli trace zupełnie ochotę na alkohol Ja ostatnio zastosowalam terapie smiechem i pomoglo... ja zaraz zastosuje terapię pod tytułem idę wcześniej spać. Wracalismy dziś do domu po ciemku już , a ja nie lubię prowadzićpo ciemaku , bo mnie zawsze oslepiają samochody,co maja kiepsko swiatła poustawiane.I potem mnie własnie głowa boli no widzisz to mamy winowajce. ja tez wracalam po ciemku. teraz wczesnie robi się straszna nooooooc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 nie taka straszna ta noc , fajnie księżyc zza chmur prześwitywał. A w samochodzie córa zasnęła , M. zasnął a ja biedna oślepiana co chwila trzęsłam się na wybojach do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.08.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 ale kólka nie oddałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Nawet gdybym chciała , to M. nie miał ze soba dokumentów i strzelił sobie pifko.A poza tym ja wolę w swoim aucie siedzieć za kółkiem , a nie pasażerować.U M. w samochodzie on ma pole do popisu za kierownicą , a ja odpadam w siedzeniu pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć Mysza i co masz ten zaworek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 wszedzie gdzie nie pojde pija no smaka tylko robia dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć Mysza i co masz ten zaworek? a skądże, czekam ciągle może od wójta dostane. Pewnie nie, ale jeszcze poczekam i tak. Za tą cene to zaden wyczyn go kupić. Aniu my pijemy za Wasze zdrowie. Zawsze ktos musi pić zeby nie pić mógł ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.08.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja może od nowego wójta kanalizację dostanę Mysia - znajdziesz kwilkę w tyg dla mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja może od nowego wójta kanalizację dostanę Mysia - znajdziesz kwilkę w tyg dla mnie ???? Zuzanko kochana, a cóz to za dziwne pytanie. Oczywiscie ze tak. W zeszłym tygodniu cos sie Majeczce porobiło -wiesz, ale w tym co bedzie powinno byc juz dobrze więc chetnie sie spiknę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.08.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja może od nowego wójta kanalizację dostanę Mysia - znajdziesz kwilkę w tyg dla mnie ???? Zuzanko kochana, a cóz to za dziwne pytanie. Oczywiscie ze tak. W zeszłym tygodniu cos sie Majeczce porobiło -wiesz, ale w tym co bedzie powinno byc juz dobrze więc chetnie sie spiknę z Tobą suuuuuuuuuuuuuuuperancko siem zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam niedzielnie Gratuluję udanych zakupów i wykonania ciężkich prac w obejściu Mam nadzieję że dzisiaj czas na odpoczynek Pozdrawiam i zdróweczka córci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.08.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 witanko.... teren zaznaczam widzę, że prace ogródkowe zaczęte i tak sobie pomyślałam, że u mnie ogródek jak ogródek... ale okna by się przydało umyć ... i zamarłam jak sobie policzyłam ile ich mam to ja może pomieszkam dłużej w bloku, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts