anjamen 23.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 a ja mam wszystkie okna na parterze pomyte. mama mi pomyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Szósta rocznica ślubu dzisiaj. Nie do wiary. Życze sobie i męzowi wszystkiego najlepszego. Ponoć to cukrowa rocznica http://www.szampan.net/image/szampan.jpg No to miodkiem się polej, cukrem obsyp, czerwoną kokardką obwiąż i myk do łóżka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Szósta rocznica ślubu dzisiaj. Nie do wiary. Życze sobie i męzowi wszystkiego najlepszego. Ponoć to cukrowa rocznica http://www.szampan.net/image/szampan.jpg No to miodkiem się polej, cukrem obsyp, czerwoną kokardką obwiąż i myk do łóżka... Czy ja jakas glupia jestem, ze widze tylko w rasi cytacie, a oryginalu nie? Niemniej gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Małgoś, to z dzienniczka cytat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzizas, a ja tego dziennika szukam od kilku miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 o to i ja gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzizas, a ja tego dziennika szukam od kilku miesiecy. to znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzizas, a ja tego dziennika szukam od kilku miesiecy. to znalazłaś Ciagle klikalam na reaktywacje, ale mi sie zdawalo, ze do komentow trafialam. No jaja jakies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A ja z okazji cukrowej szóstki wszystkiego naj naj naj naaaaaaaajsłodszego.....i może jakiegoś cukiereczka małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 hejka, rocznica upłynęła na ciężkich robotach ziemno-kiblowych. Miło no nie? Kazde odbębniło swoją pokutę- ja przy łopacie a mąz przy montażu geberitów.I odczysciłam cała wielką góre humusu z chwastów. Jak sie zaparłam to zdążyłam sie uporać z tym tematem jeszcze przed rosołkiem.A jutro będe dalej znaczyc teren i przygotuje wszystko pod opaskę z przodu domu i pod te donice, które nie wiem z czego zrobić, bo strzępy po więźbie powoli się kończą. Lubie ciężkie roboty, szkoda ze dni są teraz takie krótkie.A i pojechałam po klematisy sztuk 2 do donicy przy tarasie małym, ale nie było i kupiłam:budleje atramentową-do której będa sie zlatywały motyle, hortensję drzewiastą co ma piękne białe kuliste kwiaty, 3 wory cebulek zielonkawych i niebieskich kwiatów na przód domuhttp://images40.fotosik.pl/181/b60d96e44326bd79med.jpghttp://images44.fotosik.pl/186/608f86b01d748fe6med.jpgtaką budleje nabylam: black knight:http://www.projektoskop.pl/panel/pub/img/rosliny/1168851587.671.jpgPrzodu jeszcze nie pokazę, bo ponieważ musze tam posprzątać jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Piknie wygląda zelewacjowana chałupa , piknie po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 pięknie to bedzie dopiero jak opaska bedzie bo mi glina nie bedzie syfic sciany, a ja nie bede latac ze zmiotką wokól domu jak kot z pęcherzem. A potem bedzie pięknie jak zniwelują teren, a potem jak zasiejemy trawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A potem tam wyrosnie dzungla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A potem tam wyrosnie dzungla. i pochłonie wszystkie ofiary, oplącze w sidła lianów, a na drzewach jak na pomnikach ofiar będą rosły orchidee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A potem tam wyrosnie dzungla. i pochłonie wszystkie ofiary, oplącze w sidła lianów, a na drzewach jak na pomnikach ofiar będą rosły orchidee A miedzy nimi beda grasowac dzikie lwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A potem tam wyrosnie dzungla. i pochłonie wszystkie ofiary, oplącze w sidła lianów, a na drzewach jak na pomnikach ofiar będą rosły orchidee A miedzy nimi beda grasowac dzikie lwy. nie no bez tych lwów, nie bedą sikać na moje zwłoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A potem tam wyrosnie dzungla. i pochłonie wszystkie ofiary, oplącze w sidła lianów, a na drzewach jak na pomnikach ofiar będą rosły orchidee A miedzy nimi beda grasowac dzikie lwy. nie no bez tych lwów, nie bedą sikać na moje zwłoki To co, chcesz golebie miec w dzungli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A potem tam wyrosnie dzungla. i pochłonie wszystkie ofiary, oplącze w sidła lianów, a na drzewach jak na pomnikach ofiar będą rosły orchidee A miedzy nimi beda grasowac dzikie lwy. nie no bez tych lwów, nie bedą sikać na moje zwłoki To co, chcesz golebie miec w dzungli? nieeee, no to może byc całkiem wymarła dzungla. tylko drzew duzo ma byc i kwiatów. ide spac, moze mi sie taka dzungla przysni i smugi Tyndalla od słoneczka i ulewny deszcz i zapach zmurszałego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Cze Mysia wszystkiego naj.......rocznicowego u nas też dziś rocznica tylko, że już druga 6 wskoczyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Cze Mysia wszystkiego naj.......rocznicowego u nas też dziś rocznica tylko, że już druga 6 wskoczyła..... 66? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts