efilo 24.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 moja wymarzona niedościgniona cegła. ech.... odbije sobie i zamontuje na ogrodzeniu za to niedościgniona??? efilko my za tą cegłą i płytką 250km jechaliśmy ... nigdzie bliżej nie było a ja się uparłam ja bym ją ściągała z za granicy gdyby była taka możliwość. ale nie było jej nigdzie. NIGDZIE. no i mam jakąś taka podróbę brązową na szczęście komina za bardzo nie widuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.08.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 moja wymarzona niedościgniona cegła. ech.... odbije sobie i zamontuje na ogrodzeniu za to niedościgniona??? efilko my za tą cegłą i płytką 250km jechaliśmy ... nigdzie bliżej nie było a ja się uparłam ja bym ją ściągała z za granicy gdyby była taka możliwość. ale nie było jej nigdzie. NIGDZIE. no i mam jakąś taka podróbę brązową na szczęście komina za bardzo nie widuję. nam udało się w Gorzowie Wlkp. tam mają tego takie ilości jakie się chce. zdziwili się jak im powiedziałam, że nigdzie tego nie mogłam dostać. dobrali mi też fajną cegłę klinkierową brukową na zrobienie schodzów wejściowych w identycznym kolorze co stratus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 jak robilam komin to w wienerbergerze mieli awarie i cztery partie pod rząd nie nadawaly się do sprzedaży. dziurawka im wychodziła a pełna nie. nikt tego nie miał na magazynie a fachowiec siedział na zaczątkach komina i czekał. nie mogłam dłużej przeciągać sprawy bo ekipa od dachu czekała. no i taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 efi nie jest źle. masz bardzo wysoko kominy i nie widać, że wpadają w brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 nie widać bo dałam facetowi stówę żeby przebrał trzy palety cegły i wybrał te grafitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.08.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 nie widać bo dałam facetowi stówę żeby przebrał trzy palety cegły i wybrał te grafitowe nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a ja dzisiaj grzebalam łapkami w ziemi i znalazłam dwa krzaczki pomidorów rosnących na żwirze. Oczywiscie postanowiłam je uratowac, bo kto wie czy nas te krzaki nie będą musiały wyzywić jak kasa sie skonczy na wykończeniówce. Jak widac nie tylko na pomidorowej rosną pomidory samosiejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wez szczaw jeszcze posiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a ja dzisiaj grzebalam łapkami w ziemi i znalazłam dwa krzaczki pomidorów rosnących na żwirze. Oczywiscie postanowiłam je uratowac, bo kto wie czy nas te krzaki nie będą musiały wyzywić jak kasa sie skonczy na wykończeniówce. Jak widac nie tylko na pomidorowej rosną pomidory samosiejki Hola! Moje nie samosiejki, tylko rasiosiejki! Temi ręcami wydłubane pesteczki, posadzone na balkonie, podlewane i na pomidorową glebę przesadzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wez szczaw jeszcze posiej. szczawiu i chrzanu mam całe pryzmy. nie moge sie tego cholrestwa pozbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 a ja dzisiaj grzebalam łapkami w ziemi i znalazłam dwa krzaczki pomidorów rosnących na żwirze. Oczywiscie postanowiłam je uratowac, bo kto wie czy nas te krzaki nie będą musiały wyzywić jak kasa sie skonczy na wykończeniówce. Jak widac nie tylko na pomidorowej rosną pomidory samosiejki Hola! Moje nie samosiejki, tylko rasiosiejki! Temi ręcami wydłubane pesteczki, posadzone na balkonie, podlewane i na pomidorową glebę przesadzone! Rasiulka sama sialas? to znaczy faktycznie one rasowe są.Moje to totalne dziczki jak i ja . Kiedy do mnie przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 E, no to na gorsze czasy bedzie jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tak jest. To bedzie super dieta, zdrowa i naturalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 To znaczy szczaw nie jest taki zdrowy - trzeba go zawsze z nabialem, to jeszcze krowe musisz kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 To znaczy szczaw nie jest taki zdrowy - trzeba go zawsze z nabialem, to jeszcze krowe musisz kupic... słuchaj nabial to mozna tez w sklepie nabyc za rogiem, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 To znaczy szczaw nie jest taki zdrowy - trzeba go zawsze z nabialem, to jeszcze krowe musisz kupic... słuchaj nabial to mozna tez w sklepie nabyc za rogiem, wiesz? No ale jak kaski nie bedzie... Dobra krowa nie jest zla. Z Argentyny na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Myszka a ja się przypominam o tynkowy namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 To znaczy szczaw nie jest taki zdrowy - trzeba go zawsze z nabialem, to jeszcze krowe musisz kupic... słuchaj nabial to mozna tez w sklepie nabyc za rogiem, wiesz? No ale jak kaski nie bedzie... Dobra krowa nie jest zla. Z Argentyny na przyklad. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Myszka a ja się przypominam o tynkowy namiar ok ok juz wysyłam Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.08.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Myszka a ja się przypominam o tynkowy namiar ok ok juz wysyłam Aniu. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts