MonikaC 30.08.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Cześć Mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Akuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 akuku akuku, to ja tez coś napisze może: ziemia odzyskana: Przyjechał MisiekCase i ze swoim Kejsem zadziałał, a zadziałał tak, ze mam ziemie na podwórku wyrównaną rozplantowaną, gruz usunięty. Wszystko dokładnie tak jak chciałam. w dodatku to bardzo miły i rozsądny człowiek jest.Nawet dziure pod rure do wody mi wygrzebał wielką.A tą ziemie co koparka nie dosuneła to ręcznie łopatą i grabiami rozplantowywał przy pomocy pracownika. No miodzio http://images47.fotosik.pl/191/722c74228d37c490med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 YYYY :o nie ma górki? no nie ma górki to gdzie ja teraz pójde na siku Mysia pięknie równiutko się tam zrobiło u Ciebie.... fiuuuu a gdzie drewniany domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ślicznie, równiutko i czyściutko I co będziesz teraz siać trawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 tymczasowo domek stoi na tarasie. Jeszcze troszke ziemi pod trawiszcze trzeba dowiexc i brac sie za to hooooop siuuuuup. Własnie, musze szybko kanalize zdobyc bo jest problem z tym sikaniem, a pupa nieopalona w ciemnościach na szczerym polu świeci a miałam jeszcze pokazac pomalowaną sypialnie, aaaale to pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ślicznie, równiutko i czyściutko I co będziesz teraz siać trawkę? no wlasnie troche czasu na to brakuje, ale moze mi sie uda. górke musze jeszcze usypac zgodnie z projektem, ale ona bedzie mała na 1.5 metra wysoka tylko. A jaką trawe powiedzcie mi trzeba posiac zeby było dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 tymczasowo domek stoi na tarasie. Jeszcze troszke ziemi pod trawiszcze trzeba dowiexc i brac sie za to hooooop siuuuuup. Własnie, musze szybko kanalize zdobyc bo jest problem z tym sikaniem, a pupa nieopalona w ciemnościach na szczerym polu świeci a miałam jeszcze pokazac pomalowaną sypialnie, aaaale to pozniej pomalowana sypialnia????? jakie póżniej? dlaczego później? ... eeee dawaj dawaj jak kurde dom kupiłam ona dziury nawet nie miała.... ja mam tylko łazienki a ona już sypilani maluje...no nieee. wychodzi na to, ze albo Mycha jest za szybka... albo? nie skończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 tymczasowo domek stoi na tarasie. Jeszcze troszke ziemi pod trawiszcze trzeba dowiexc i brac sie za to hooooop siuuuuup. Własnie, musze szybko kanalize zdobyc bo jest problem z tym sikaniem, a pupa nieopalona w ciemnościach na szczerym polu świeci a miałam jeszcze pokazac pomalowaną sypialnie, aaaale to pozniej pomalowana sypialnia????? jakie póżniej? dlaczego później? ... eeee dawaj dawaj jak kurde dom kupiłam ona dziury nawet nie miała.... ja mam tylko łazienki a ona już sypilani maluje...no nieee. wychodzi na to, ze albo Mycha jest za szybka... albo? nie skończe Albo masz opalona pupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Ślicznie, równiutko i czyściutko I co będziesz teraz siać trawkę? no wlasnie troche czasu na to brakuje, ale moze mi sie uda. górke musze jeszcze usypac zgodnie z projektem, ale ona bedzie mała na 1.5 metra wysoka tylko. A jaką trawe powiedzcie mi trzeba posiac zeby było dobrze?? wiesz co ja wzięłam spotrową Barenbrug'a, jest boska, http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/SpU5eL3ms9I/AAAAAAAACBs/If7AFt6GxC0/s640/IMG_1557.JPG http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/SpU5YXA85cI/AAAAAAAACBo/s8MuIlbsX4c/s640/IMG_1556.JPG ale mnie dziewczyny straszą że trudna w utrzymaniu.... idż do Efilo ona właśnie kupiła walec i siewnik i ma już mieszankę wybraną to jest dobra dziołcha to Ci wszystko powie co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 tymczasowo domek stoi na tarasie. Jeszcze troszke ziemi pod trawiszcze trzeba dowiexc i brac sie za to hooooop siuuuuup. Własnie, musze szybko kanalize zdobyc bo jest problem z tym sikaniem, a pupa nieopalona w ciemnościach na szczerym polu świeci a miałam jeszcze pokazac pomalowaną sypialnie, aaaale to pozniej pomalowana sypialnia????? jakie póżniej? dlaczego później? ... eeee dawaj dawaj jak kurde dom kupiłam ona dziury nawet nie miała.... ja mam tylko łazienki a ona już sypilani maluje...no nieee. wychodzi na to, ze albo Mycha jest za szybka... albo? nie skończe Albo masz opalona pupe? no lepiej tego nie mogłas ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hello piknie moja droga, piknie Nituś, a jak chcesz górkę, to przyjedź do mnie, u mnie jeszcze jest, więc zawsze można się za nią schować w razie nagłej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dzień dobry. tu góra. gdzie mahomet? mysza ja chyba kupię green universal. dlaczego nie sport napisałam u Nitusi. Ewentualnie gdyby mi panowie z Barenbruga marudzili to kupie sportową lub uniwersalną z iławy. Ale z serii Golden Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Mysia - ale gładkości u ciebie powstały - no gratulki musowe !!!!!! no piknie - a teraz rekawiczki na dłonie, łopata w garść i dawaj realizować to co pani naszkicowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A gdzie kupowałaś te wiadra ziemi i po czemu, jak mówila moja babcia z krakowa? Bo my niebawem musimy kupić ze 20 kamazów, więc przetarg na dobrą cenę jest wskazany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 A gdzie kupowałaś te wiadra ziemi i po czemu, jak mówila moja babcia z krakowa? Bo my niebawem musimy kupić ze 20 kamazów, więc przetarg na dobrą cenę jest wskazany... bardzo trafne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 teraz po kolei. Najpierw ide poczytac u Nituszki dlaczego Efilo chce trawe miss universum a nie trawe sportową. Odpowiadam na pytania:a więc u nas ziemia nawieziona jest z Pruszkowa z budowy, która ciągneła się nieopodal i kupiona troche taniej niz w składzie ziemi, a druga częśc to ziemia zdarta z polnej nieuczęśzczanej zbytnio drogi, ponieważ drogę tą chcieli utwardzic. W pewnym sensie miałam więc fuksa. Radze pokręcic sie na budowach. Z dnia dzisiejszego: miałam spotkanie z Panią Ogrodniczką i widzialam rozrysowaną każdą roślinkę u siebie na działce. W zasadzie to nie kręciłam nosem. Przed oknem do sralonu bede miala wieeeeelki dąb czerwony. Nie wiem tylko jeszcze jakie drzewo wsadzic na przód domu Ma to byc cos specjalnego jak baobab na przykład . Mam kąciki z trawami, z hortensjami, z pachnącymi rózanecznikami i z ziołami i wogóle drzewka owocowe są tak fajnie poprzetykane z innymi drzewami i krzaczkami poziomek i borówek. I jest miejsce na mój czosnek olbrzymi i jeszcze brakuje tylko dokładnego przebiegu cieku wodnego. Ach nagadałam się. I pomalowałam jedną sciane u Majki w pokoju, ale nie wyszła fajnie więc rzuciłam wałkiem w diabły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a kiedy znalazłaś czas żeby tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle wisieć na telefonie ( a podobno to ja słyne z gadulstwa ) jam dzwoniła i dzwoniła i żem się nie dodzwoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a kiedy znalazłaś czas żeby tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle wisieć na telefonie ( a podobno to ja słyne z gadulstwa ) jam dzwoniła i dzwoniła i żem się nie dodzwoniła bo to trzeba się tydzień wcześniej w kajecik Myszowy wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 a kiedy znalazłaś czas żeby tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle wisieć na telefonie ( a podobno to ja słyne z gadulstwa ) jam dzwoniła i dzwoniła i żem się nie dodzwoniła bo to trzeba się tydzień wcześniej w kajecik Myszowy wpisać kurka wodna to nie dobrze bo mój grafik to dziwnie niestabilny jest non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts