barranki2 07.09.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Tylko go sobie nie optłucz A swoją drogą co wyście pod nieobecność tam wyprawiali, że aź tak sprzątać trzeba, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 A swoją drogą co wyście pod nieobecność tam wyprawiali, że aź tak sprzątać trzeba, ha? my, nic tata w domu był, więc nie było jak za bardzo rozrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dobrze, że ktoś Was pilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.09.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dobry wieczier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Myszko czy masz moze jakas fotke zblizenia komina?Moglabys opisac jak jest wykoncziny(material itd) Domyslam sie ze jest on wymurowany ze "zwykle" cegly a pozniej tynkowany jak elewacja ale z czego ejst zrobiona czapa?Mam dylemat poniewaz majster doradza nam cegle klinkierowa dziurawke a ja wszedzie slusze ze powinna byc pelna.Wszystko oczywiscie rozbija sie o kase bo ta druga dwa razy drozsza wiec zaczelam dzis dumac nad trzecim roziwazaniem takim wlasnie jak u Ciebie.Mysle ze wyjdzie duzo taniej a efekt rownie ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Doberek doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.09.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Myszko czy masz moze jakas fotke zblizenia komina?Moglabys opisac jak jest wykoncziny(material itd) Domyslam sie ze jest on wymurowany ze "zwykle" cegly a pozniej tynkowany jak elewacja ale z czego ejst zrobiona czapa?Mam dylemat poniewaz majster doradza nam cegle klinkierowa dziurawke a ja wszedzie slusze ze powinna byc pelna.Wszystko oczywiscie rozbija sie o kase bo ta druga dwa razy drozsza wiec zaczelam dzis dumac nad trzecim roziwazaniem takim wlasnie jak u Ciebie.Mysle ze wyjdzie duzo taniej a efekt rownie ladny No nie wiem do konca czy moj komin wyszedł az taki tani. Nie mam coprawda ani ociupinki cegły, ale komin cały jest systemowy.Nie zależało mi na wentylacjach, bo ich nie potzrbuje, a komin stanowi w zasadzie tylko osłonkę na rurę od kominka. Na dachu jest jedynie obłożony styropianem, zaciągnięty siatką i wytynkowany. Zadne tam cuda. Co do "prawdziwego" komina to pytaj Dobroszki, ona ma nadzorowane wszystko przez zduna.Komin muruje sie z pełnej cegły z tego co ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dzień dobry słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Myszko chodzilo mi o to ze pewnie taniej wyjdzie mnie wymurowanie (tego odcinka ponad dachem) z cegly (moze byc pelna) i otynkowanie go pozniej (tak jak u Ciebie) niz murowanie tego odcianka z cegly pelnej klinkierowej (sztuka wienerberga Stratus kosztuje 6 ,30 zl) [/b]Dobrosia jezeli tu zajrzysz to mozesz mi odpowiedziec czy Twoja cegla klinkierowa (ta nad kominem ) jest pelna czy moze robialas ten odcienek z cegly drazonej?Wiekszosc doradza pelna a moj majster twierdzi ze z dziurawki bedzie lepiej wymuorwac bo zaprawa wejdzie w "dziurki" i cegla nie przesunie sie przy "dobijaniu jej z gory" co moze miec miejsce przy cegle pelnej (poslizg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Hejka Wszyscy Własnie robią mi gaz na działce. To chyba dobra wiadomość na rozpoczęcie dnia. Dzisiaj przychodzą tez chłopaki popoprawiać tynki-dobrze, ze się udało dogadać bo mnie to męczyło, no i przychodzą inni chłopcy co by troche jeszcze podtynkować garaż. Coś się znowu będzie działo. . Pozatym czuje się podle i wszystko mnie boli. Miłego dnia życzę Wasza Mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 gratulacje Myszko, jak to zrobiłaś, że gaz już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czesc Gosiek. Gazu jeszcze nie mam, nie jest tak słodko. Teraz robią przyłącze w granicach działki zeby mozna było zagospodarować teren, a w drodze może za miesiąc będzie. Ja o gaz staram się juz od daaawna. Jeszcze tylko prąd docelowy i kanalizacja-moze w padzierniku i moge isc mieszkac na betonach. O matko ile tego ciągle jest przedemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a kto mówił, że lekko będzie ale masz własne mury a w nich wymarzone i wypieszczone wnętrza będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Zastanawiam się czy wziąść stól (180cm)czy biurko(160) do gabinetu:http://www.ikea.com/PIAimages/0097187_PE237357_S4.JPGhttp://www.ikea.com/PIAimages/78969_PE202386_S4.jpgStół jak stól, ma białe szkło na blacie i srebrne piękne nogi, a biurko ma nogi brzydsze, ale za to regulowane na wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja bym wybrała biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 BIURKO Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czołem ja też bym biurko brała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No jak do gabinetu, to biurko lepciejsze. A długo będziesz przesiadywać przy tym biureczku? Bo ponoć szkło mimo, że zachwyca swoim wyglądem, to jest zimne, niemiłe, i można sie reumatyzmu nabawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam nadzieje, ze długo będe przesiadywała przy tym biurku. Laptop będzie je dobrze grzał . Chce szkło koniecznie i do tego pólki na książki drewniane jaśniutkie białawe ściany i drewno na podłodze i jakis renowany fotel w odjechanym materiale Zrobili przyłącze gazu. Chłopaki dzielnie poprawiają tynki i idzie im świetnie, ale ciiiii, nie zapeszam. Jutro inne chłopaki będą tynkować garaż. A ja dzisiaj napieliłam sie wokół tych swoich krzaczków, ziółek i innych, az mnie plecy bolą, łooooj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts