78mysz 09.09.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 patrzcie jakie cuda znalazłam: http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s5252/ogrody/photos/tsu1.jpg http://bi.gazeta.pl/im/7/5046/z5046577X.jpg Ja własnie coś takiego chce miec, pewnie troche biedniejszą wersję, na początku troche mniej bujną i wogóle ale właśnie taką . Nie mówiąc juz o tym, ze pewnie nie będe miała takiego wielkiego rozlewiska, ale małe bajurko i owszem, czemu nie, dwie nogi się zmieszczą w kałuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 biurko ze szklanym blatem brrrrrrrr, bardzo nieprzyjemny mebel w użytkowaniu - wizualnie i owszem. Jednak jak dłużej przy nim posiedzisz to wspomnisz przestrogi starego doświadczonego przez szybę na biurku nieszczęśnika A widoki przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No tak, jak się baba uprze, to nie ma siły. Widoki......komu by sie nie podobały. Cudoooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam żółtą rurkie: http://images48.fotosik.pl/196/6c1b12dfe48465b1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.09.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witanko poranne, zapowiada się kolejny piękny dzień,a do mnie zaraz przychodzi pan od kostki, więc lece, choc tak lekko powłócząc juz nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 10.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Myszko i ja się dowlokłam, aby popatrzeć jak tam chałupka rośnie ... ech, co ja będę mówić wszystko widać ... PS. Dobrosiu i dla ciebie uściski wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Super rułka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 gazzzzzzzzzzzzzz ja już też tak bym mogła mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.09.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Wyceniałam wczoraj kostkę brukową. Wybrałam takie elementy jakies w średniej klasie cenowej, ale dlaczego u licha na gotowo wychodzi to tak drogo? Jakies transporty z fabryki musze doliczac, a ze semmelrock ma daleko to bujaj się. Zostaje libet chyba i polbruk. Czy ktoś mnie oświeci ile to jest rozsądna cena za kostkę i jej ułożenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czesć Myszko moj sąsiad ukladał w zeszłym tygodniu libeta małą kostkę z posypką - kolor szary - 120zł/m2 robota + materiał, nie wiem ile za krawężniki niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cześć Mysza!!1 Oj gazu zazdroszczę bardzo. U mnie do jego posiadania brakuje 2 podań I jestem zdana na sąsiadów.Niby chcą ale ja już im nie wierzę. Mam nadzieję że do przyszłego roku coś się wyjaśni Co do kostki to ja nie mam jeszcze pojęcia. No ale już zmieniłam układ jej ułożenia bo duuuużo tego u nas wyszło i poszlibyśmy z torbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.09.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czesć Myszko moj sąsiad ukladał w zeszłym tygodniu libeta małą kostkę z posypką - kolor szary - 120zł/m2 robota + materiał, nie wiem ile za krawężniki niestety boszzz to moze byc drozej niz ja mam wycenione? u mnie robocizna piccola libetu juz z podbudową wliczoną kosztuje chyba 76 albo 79 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czesć Myszko moj sąsiad ukladał w zeszłym tygodniu libeta małą kostkę z posypką - kolor szary - 120zł/m2 robota + materiał, nie wiem ile za krawężniki niestety boszzz to moze byc drozej niz ja mam wycenione? u mnie robocizna piccola libetu juz z podbudową wliczoną kosztuje chyba 76 albo 79 zł Ojjj Mysza to chyba bardzo dobra cena bo mój teść dwa lata temy płacił chyba 90 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czesć Myszko moj sąsiad ukladał w zeszłym tygodniu libeta małą kostkę z posypką - kolor szary - 120zł/m2 robota + materiał, nie wiem ile za krawężniki niestety boszzz to moze byc drozej niz ja mam wycenione? u mnie robocizna piccola libetu juz z podbudową wliczoną kosztuje chyba 76 albo 79 zł Ojjj Mysza to chyba bardzo dobra cena bo mój teść dwa lata temy płacił chyba 90 zeta żartujecie sobie no. Wogóle dlaczego kostka betonowa tyle kosztuje. Przeciez to tylko kawałek betonu i to taki sobie bym powiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 11.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ja za położenie polbruku 3 elementowego zapłaciłam 30zł/m2 a kostka około 43zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czesć Myszko moj sąsiad ukladał w zeszłym tygodniu libeta małą kostkę z posypką - kolor szary - 120zł/m2 robota + materiał, nie wiem ile za krawężniki niestety boszzz to moze byc drozej niz ja mam wycenione? u mnie robocizna piccola libetu juz z podbudową wliczoną kosztuje chyba 76 albo 79 zł chyba źle napisałam to cena ułożenia i kostki razem = 120zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 czesć Myszko moj sąsiad ukladał w zeszłym tygodniu libeta małą kostkę z posypką - kolor szary - 120zł/m2 robota + materiał, nie wiem ile za krawężniki niestety boszzz to moze byc drozej niz ja mam wycenione? u mnie robocizna piccola libetu juz z podbudową wliczoną kosztuje chyba 76 albo 79 zł chyba źle napisałam to cena ułożenia i kostki razem = 120zł/m2 No no tam też było z kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 no to ja już nie wiem co jestdrogo a co nie sąsiadowi powiedzieli za samą kostkę w posypką granitową 90zł a z robocizną zapłacił 120zł (oczywiście wykonawcy mają jakieś tam rabaty ...................... na których kantują inwestorow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 I ja jestem ciekawa cen bo u mnie trochę tego wyjdzie Mysza ale ty wyceniasz betonową, a Ania mówi o granitowej ... dobrze przeczytałam ? ... to będzie różnica w samym materiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.09.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 I ja jestem ciekawa cen bo u mnie trochę tego wyjdzie Mysza ale ty wyceniasz betonową, a Ania mówi o granitowej ... dobrze przeczytałam ? ... to będzie różnica w samym materiale. ale ja chce betonową z posypką tylko.np coś takiego: http://www.portalbrukarski.pl/gallery/piccola/d50_elegante-piccola10.jpg albo takiego: http://www.wymarzonyogrod.pl/zdjecia/09_semmelrock_pastella_500.jpg albo http://www.alb.com.pl/img/kb2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts