78mysz 15.09.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Halo - JAK DZIECKO SZCZEKA TO NATYCHMIAST SPONGIA TOSTA 5CH. 3 granulki trzy razy dziennie pod język, i z ól godziny przed i po nie jeść, nie pić - bo nie zadziała Dzięki Gosia, bede pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to się kurujcie. U nas mała zawsze była jak rydz zdrowa , aż ją w zeszłym roku zaszczepiliśmy na grypę - przechorowała po ty całą zimę , a ja razem z nią.Tylko z przeziębienia w przeziębienie wpadałyśmy.W tym roku nie szczepię i zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 cześc Myszka ' mnie też coś złapalo a zarazilam sie od maluchów moich Liwia wieczorem straciła głos a Jeremi ma gila do pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Tak więc zrówka zycze Wszystkim i Każdemu i spadam pod kołderkę się wygrzac, ino jakies winko złapię albo li też rum. Jutro kanalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Myszko zdrówka dla Was życzę - szczegolnie dla córeczki. U moich chłopców "szczekajacy kaszel" przeradza się w duszność Podeślesz mi namiary na panią od projektu ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Wygrzewaj się Mysia skutecznie bo Twoje działania są moim kopem motywacyjnym, lubię jak piszesz co u Ciebie znowu nowego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wygrzewaj się Mysia skutecznie bo Twoje działania są moim kopem motywacyjnym, lubię jak piszesz co u Ciebie znowu nowego........ Pasiulka, ale nie mów jej tak bo ona się wstydzi jak jasna cholera. . To straszne wyróznienie, zwłaszcza ze nie spodziewałaby się, ze cos co robi moze byc dla kogos motywacją Miłego dnia, a z nowych rzeczy to sobie posadziłam kilka wrzosów w ramce zrobionej z resztek więźbowych. Stoją sobie przed domem tak po prostu i chyba musze im zrobic fotke MILEGO DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Hej Myszko zdrówka życzę i córeczce również. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 16.09.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Bo jak wyceniałam to gośc chciał za każdy kilometr transportu jakąś kasę jeszcze To, jak można wiedzieć, ile wyszło całościowo za m2 kostki z robocizną i materiałem, dowozem i wszelkimi innymi kosztami dookoła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Bo jak wyceniałam to gośc chciał za każdy kilometr transportu jakąś kasę jeszcze To, jak można wiedzieć, ile wyszło całościowo za m2 kostki z robocizną i materiałem, dowozem i wszelkimi innymi kosztami dookoła ? nie mam pojecia, bo nie zdecydowałam sie ostatecznie na zaden produkt. Ceny bez dowozu, ale juz z podbudową oscylowały koło 140 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 16.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Bo jak wyceniałam to gośc chciał za każdy kilometr transportu jakąś kasę jeszcze To, jak można wiedzieć, ile wyszło całościowo za m2 kostki z robocizną i materiałem, dowozem i wszelkimi innymi kosztami dookoła ? nie mam pojecia, bo nie zdecydowałam sie ostatecznie na zaden produkt. Ceny bez dowozu, ale juz z podbudową oscylowały koło 140 zł to faktycznie trochę wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wychodzi wychodzi, nikt za darmo podjazdów nie układa, a szkoda decyzja podjęta- na podjazd wywalamy grys dolomitowy albo granitowy, robimy ścieżke i obrzeże do tegoż grysu. No i cena z nóg nie zwala. Może w przyszłym tygodniu, hmmm, czemu nie! Boszzz, zjadlam wlasnie całą rolkę sushi z sosem słodko-kwaśnym chili. Cała płonę (normalnie nie jadam ostrych sosów, ale dzisiaj trenuję dla zdrowotności) wódka ryżowa mogłaby sie teraz jeszcze napatoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzisiaj będzie troche zdjęć, obiecanych juz daaawno. Czepiłam się aparatu i uwieczniłam wszystko począwszy od mojego mikropomidorka po rurkie kanalizacyjną: tak więc pomidorek:http://images41.fotosik.pl/196/4381dacb98c0a026med.jpgwzosiki przed domem:http://images39.fotosik.pl/196/a2d3a86a55d55d49med.jpgpoczątek górki pod ciek:http://images46.fotosik.pl/199/20f628fdc558b533med.jpg rzeźbienie kanalizacji:http://images45.fotosik.pl/200/247effc7e72da2bbmed.jpg dalej moje ściany i marzenie o drewnianych sufitach (ciągle aktualne marzenie)Nie mam pomysłu na:kominek od strony jadalni(znowu)http://images41.fotosik.pl/196/f78e6e68203e00a5med.jpgduży pokój:http://images47.fotosik.pl/199/78925f0a07129ab5med.jpg schody(schody pod góre, wogóle zgubiłam na nie pomysł):http://images40.fotosik.pl/195/5e4c03eb80e7b4a9med.jpgOgólnie masa pyłu i kurzu po gipsach i przydałby się odkurzacz, bo miotłą nie nadąża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Mysza! Aaaallleeee masz kominek!!! Komińsko zupełnie tak jak u mnie tylko chyba jedna większe... A te paczuszki to brykiet??? A czemu się w tem kominku nic nie pali, ja się pytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No i zaje.biście się u Ciebie zrobiło i te przestrzeeeenie... i tyle powiem, bom wyzuta z wszystkiego dzisiaj... muszę przyjechać i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 To się okop za pudłami . Nawet można sobie zrobić taki namiocik, jak się na pudła kocyk zarzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 I tem samem niechcący się przeskoczyłem na nową stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Rasiulka moj kominek jest dłuższy od Twojego ale niższy. Twój wygląda przy moim jamniku jak wieżowiec normalnie. Pozałatwiaj swoje sprawy i przyjedz na budowę się odprężyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Chyba powoli zaczynam się bać przeprowadzki ... jak czytam Rasię ....buuuuuuuuuuu Kominek śliczny a i tynki mi sie podobają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts