78mysz 17.09.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Podziwiam ambicje. Ja sie szaf boje baaardzo. znowu sie naśmiewasz?a czego ty sie boisz szaf? czy cos cie złego kiedys spotkało w takiej szafie? Zlego to nie... Serio sie boje... no to ja na wszelki wypadek nie bede kupowac tych frontów zebys sie nie przestraszyla jak do mnie przyjedziesz Ale ja sie boje wnetrz... Chyba nie bylabym w stanie tego sama zaprojektowac, no way... no co ty. Jak najwiecej drążków i wieszaków, nic nie trzeba wtedy składac tylko wieszak i fa white+komoda na majtasy paski i inne duperele. całe planowanie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Przeprowadzałam się 5 razy Nie zauważał zamieszania - fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Przeprowadzałam się 5 razy Nie zauważał zamieszania - fajnie było a z akwariami i na plac budowy?Moze lepiej Ci to po prostu wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 o obwodzie nic nie wiem to nie powiem ale przyszłam się przywitac i pozazdrościć ciut Ty masz tynki cacy... ja z moimi będę walczyć... jak się uda to już wkrótce. I tak mówicie o kominku, że sobie pomyślałam, ż e dziś faktycznie plucha i pewnie tak już będzie coraz częściej... ja też kominek mam ... baaaaaaa nawet brykiet dzięki Duszkowi i Nefci.... hm... może już czas zdjąć folię z kominka... co? Jesteś dla mnie istotą nieodgadnioną ... W tym sezonie paliłam już killka razy ... Jak Ty to psychicznie wytrzymujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Przeprowadzałam się 5 razy Nie zauważał zamieszania - fajnie było a z akwariami i na plac budowy?Moze lepiej Ci to po prostu wychodzi. Nie lubię rybek :) Ale z dziećmi psami, kotami, w ciążach itp.. Najlepiej skrzyknąć znajomych, kupić kilka skrzynek piwa i wio Na konice imprezy ktoś zawsze uśnie w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Przeprowadzałam się 5 razy Nie zauważał zamieszania - fajnie było a z akwariami i na plac budowy?Moze lepiej Ci to po prostu wychodzi. Nie lubię rybek :) Ale z dziećmi psami, kotami, w ciążach itp.. Najlepiej skrzyknąć znajomych, kupić kilka skrzynek piwa i wio Na konice imprezy ktoś zawsze uśnie w szafie Moze Małgosi sie kiedys takie uśnięcie trafiło i teraz ma traumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Przeprowadzałam się 5 razy Nie zauważał zamieszania - fajnie było a z akwariami i na plac budowy?Moze lepiej Ci to po prostu wychodzi. Nie lubię rybek :) Ale z dziećmi psami, kotami, w ciążach itp.. Najlepiej skrzyknąć znajomych, kupić kilka skrzynek piwa i wio Na konice imprezy ktoś zawsze uśnie w szafie Moze Małgosi sie kiedys takie uśnięcie trafiło i teraz ma traumę Nieeeee, to ma zwiazek z impreza i to nie ja sie w szafie chowalam... To domena facetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Przeprowadzałam się 5 razy Nie zauważał zamieszania - fajnie było a z akwariami i na plac budowy?Moze lepiej Ci to po prostu wychodzi. Nie lubię rybek :) Ale z dziećmi psami, kotami, w ciążach itp.. Najlepiej skrzyknąć znajomych, kupić kilka skrzynek piwa i wio Na konice imprezy ktoś zawsze uśnie w szafie Moze Małgosi sie kiedys takie uśnięcie trafiło i teraz ma traumę Nieeeee, to ma zwiazek z impreza i to nie ja sie w szafie chowalam... To domena facetow. no nie mów ze ci zamówili jakiegos czipendejla co a szafy wyskoczył zamiast z tortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a wiec przeprowadzka to jeden z bardziej stresujących momentów w życiu. Nic tego nie zmieni. Jeszcze jak jest wysprzątane na tip top i urządzone i bagaze same sie wnoszą to jest jak w bajce, a tak to tylko olbrzymie wielodniowe zamieszanie, organizacja, reorganizacja i konca nie widac Przeprowadzałam się 5 razy Nie zauważał zamieszania - fajnie było a z akwariami i na plac budowy?Moze lepiej Ci to po prostu wychodzi. Nie lubię rybek :) Ale z dziećmi psami, kotami, w ciążach itp.. Najlepiej skrzyknąć znajomych, kupić kilka skrzynek piwa i wio Na konice imprezy ktoś zawsze uśnie w szafie Moze Małgosi sie kiedys takie uśnięcie trafiło i teraz ma traumę Nieeeee, to ma zwiazek z impreza i to nie ja sie w szafie chowalam... To domena facetow. no nie mów ze ci zamówili jakiegos czipendejla co a szafy wyskoczył zamiast z tortu Eh, mialo sie rwanie kiedys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka No ale fajowo się zrobiło Ja to o tynkach bo mi się marzą już białe ściany a tu tylko ta pieprzona czerwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka No ale fajowo się zrobiło Ja to o tynkach bo mi się marzą już białe ściany a tu tylko ta pieprzona czerwonka Monia, Dobroszka miała jakąś super szybką ekipę od tynków, super mega szybką i w dobrej cenie. Nie wiem tylko jak jej zrobili, ma byc jutro cynk, bo bedzie odbierac sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 o obwodzie nic nie wiem to nie powiem ale przyszłam się przywitac i pozazdrościć ciut Ty masz tynki cacy... ja z moimi będę walczyć... jak się uda to już wkrótce. I tak mówicie o kominku, że sobie pomyślałam, ż e dziś faktycznie plucha i pewnie tak już będzie coraz częściej... ja też kominek mam ... baaaaaaa nawet brykiet dzięki Duszkowi i Nefci.... hm... może już czas zdjąć folię z kominka... co? Jesteś dla mnie istotą nieodgadnioną ... W tym sezonie paliłam już killka razy ... Jak Ty to psychicznie wytrzymujesz ? też się zastanawiam może się okazać, ze po jutrzejszym dniu to w ogóle tylko kominek mi zostanie buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 o obwodzie nic nie wiem to nie powiem ale przyszłam się przywitac i pozazdrościć ciut Ty masz tynki cacy... ja z moimi będę walczyć... jak się uda to już wkrótce. I tak mówicie o kominku, że sobie pomyślałam, ż e dziś faktycznie plucha i pewnie tak już będzie coraz częściej... ja też kominek mam ... baaaaaaa nawet brykiet dzięki Duszkowi i Nefci.... hm... może już czas zdjąć folię z kominka... co? Jesteś dla mnie istotą nieodgadnioną ... W tym sezonie paliłam już killka razy ... Jak Ty to psychicznie wytrzymujesz ? też się zastanawiam może się okazać, ze po jutrzejszym dniu to w ogóle tylko kominek mi zostanie buuuuuuu Co Ty się przejmujesz. Dobry kominek nie jest zły. Odfoliuj i dawaj czadu. piaskowiec tez sie da odczyscic. Mam nadzieje ze on jest jakos zaimpregnowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 też się zastanawiam może się okazać, ze po jutrzejszym dniu to w ogóle tylko kominek mi zostanie buuuuuuu Boooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Boszzzzz, Nitu czy Ty masz dzisiaj dużego stresa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 też się zastanawiam może się okazać, ze po jutrzejszym dniu to w ogóle tylko kominek mi zostanie buuuuuuu Boooo ? ano jutro jadę na pierwszą sprawe - jak pójdzie oki to oki... a jak nieeeee.... to tyż tyż będzie oki.... tyle, że za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 o obwodzie nic nie wiem to nie powiem ale przyszłam się przywitac i pozazdrościć ciut Ty masz tynki cacy... ja z moimi będę walczyć... jak się uda to już wkrótce. I tak mówicie o kominku, że sobie pomyślałam, ż e dziś faktycznie plucha i pewnie tak już będzie coraz częściej... ja też kominek mam ... baaaaaaa nawet brykiet dzięki Duszkowi i Nefci.... hm... może już czas zdjąć folię z kominka... co? Jesteś dla mnie istotą nieodgadnioną ... W tym sezonie paliłam już killka razy ... Jak Ty to psychicznie wytrzymujesz ? też się zastanawiam może się okazać, ze po jutrzejszym dniu to w ogóle tylko kominek mi zostanie buuuuuuu Co Ty się przejmujesz. Dobry kominek nie jest zły. Odfoliuj i dawaj czadu. piaskowiec tez sie da odczyscic. Mam nadzieje ze on jest jakos zaimpregnowany? no był, był.... ale przede mną gładzie w garderobie i na całym dole... więc chyba jeszcze tak postoi - niestety ale jak coś to mogę do Was, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 o obwodzie nic nie wiem to nie powiem ale przyszłam się przywitac i pozazdrościć ciut Ty masz tynki cacy... ja z moimi będę walczyć... jak się uda to już wkrótce. I tak mówicie o kominku, że sobie pomyślałam, ż e dziś faktycznie plucha i pewnie tak już będzie coraz częściej... ja też kominek mam ... baaaaaaa nawet brykiet dzięki Duszkowi i Nefci.... hm... może już czas zdjąć folię z kominka... co? Jesteś dla mnie istotą nieodgadnioną ... W tym sezonie paliłam już killka razy ... Jak Ty to psychicznie wytrzymujesz ? też się zastanawiam może się okazać, ze po jutrzejszym dniu to w ogóle tylko kominek mi zostanie buuuuuuu Co Ty się przejmujesz. Dobry kominek nie jest zły. Odfoliuj i dawaj czadu. piaskowiec tez sie da odczyscic. Mam nadzieje ze on jest jakos zaimpregnowany? no był, był.... ale przede mną gładzie w garderobie i na całym dole... więc chyba jeszcze tak postoi - niestety ale jak coś to mogę do Was, co???? Nituszka, trzymaj się dzielnie. Jakby co to u mnie zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 możesz Cykorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 możesz Cykorze ja cykor? JA CYKOR !!! czekaj czekaj wpadniesz Ty w moje ręce nie cykam się o finał... jeno o czas.... już mi się nudzi patrzeć jak Wy się mościcie w tych Waszych domciach a ja jak zwykle wrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts