Gość justyna_m 18.09.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Nie pisz "fatal error budowlany" bo od razu mam straszne wizje z gruzem w roli głównej. Jakby co jestem dziś na budowie , bo żegnam się z tynkarzami i będe pewnie troszkę sprzątała... Miłego dnia wsiem niestety dzisiaj jestem niedostępna i letko sparaliżowana. Przyjezdzają teściowie, wiec muuuusze doprowadzic dom do stanu uzywalnosci a nie chce mi sie jak cholera no na taką okazję to też mi by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no cos mnie tak wypodkreślała Zuza, no nie chce mi sie, głowa mnie boli, nie wiem co ugotowac i najchętniej bym poszła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no cos mnie tak wypodkreślała Zuza, no nie chce mi sie, głowa mnie boli, nie wiem co ugotowac i najchętniej bym poszła spać oj Mysia to może ci jakoś pomogę do 17-tej mam luzik a potem zebranie Rady rodziców w przedszkolu wiec dawaj znać co ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no cos mnie tak wypodkreślała Zuza, no nie chce mi sie, głowa mnie boli, nie wiem co ugotowac i najchętniej bym poszła spać oj Mysia to może ci jakoś pomogę do 17-tej mam luzik a potem zebranie Rady rodziców w przedszkolu wiec dawaj znać co ci pomóc nie no weeez Skarbie, jestes nieoceniona, ale jak sie zbiore to i ja dam rade nawet dzisiaj. To tylko problem z zebraniem sie do kupy tak zwanej, ale jak sie juz zbiore to godzinka roboty i znowu jestem wzorową panią domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no cos mnie tak wypodkreślała Zuza, no nie chce mi sie, głowa mnie boli, nie wiem co ugotowac i najchętniej bym poszła spać oj Mysia to może ci jakoś pomogę do 17-tej mam luzik a potem zebranie Rady rodziców w przedszkolu wiec dawaj znać co ci pomóc nie no weeez Skarbie, jestes nieoceniona, ale jak sie zbiore to i ja dam rade nawet dzisiaj. To tylko problem z zebraniem sie do kupy tak zwanej, ale jak sie juz zbiore to godzinka roboty i znowu jestem wzorową panią domu bez tego "znowu" ty jesteś cały czas the best tylko sutacje zyciowe są czasami nie na miejscu ( np wizyta kogoś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 znowu mnie podkreślasz pani profesor. Ja sie nie czaruje, wiem ze od czasu budowy to jest ze mną cos nie tak, to znaczy z letka szwankuje Dlatego chce zakonczyc temat jak najszybciej, a każdy powód jest dobry prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kawke z cyjankiem przygotowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kawke z cyjankiem przygotowujesz? nie no wez, ja staram sie byc miła, no. dobra ide cos posprzątac, jakies pranie nastawic zaliczyc sklep z jedzeniem, budowę i przygotowac sie psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kawke z cyjankiem przygotowujesz? nie no wez, ja staram sie byc miła, no. dobra ide cos posprzątac, jakies pranie nastawic zaliczyc sklep z jedzeniem, budowę i przygotowac sie psychicznie Mysia - lec i miło spędź weekend mimo wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kawke z cyjankiem przygotowujesz? nie no wez, ja staram sie byc miła, no. dobra ide cos posprzątac, jakies pranie nastawic zaliczyc sklep z jedzeniem, budowę i przygotowac sie psychicznie Jakis program artystyczny planujesz? Wbijanie tesciowej na pal i smazenie w ognisku na przyklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ide ide, ale wyczytałam ze Efilo widziala jakąś szarą szafke w ikei i mnie zafrapowała hihi lece juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 .... fatal error - piękne... mogę zapożyczyć :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Mysza, miłego weekendu z teściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Halo Wstawać śpiochyJest piękna słoneczna sobota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.09.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Halo Wstawać śpiochy Jest piękna słoneczna sobota! Kochana o 9:16 to ja juz wróciłam z budowy dzisiaj -pierwszy raz, na kawkę do domu Pisałam u Neff, ze kupiłam dzisiaj płytki do kotłowni 5 metrów za w sumie tyle co jeden metr tanich płytek. Pan w sklepie był wyjątkowo miły I kupiłam takiego hibiscusa: http://www.bluerivernursery.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_395_1.jpg ale tyci tyci jeszcze jest. Ma pięęękne niebieskie kwiatuchy.Mozna patrzec i w nich zatonąć normalnie No i pare innyhc rzeczy dzisiaj kupiłam w dobrej cenie. Zawsze tak jest jak przyjezdza moja teściowa. Moze powinna częsciej przyjeżdzac? Ona jak nic sprowadza na mnie okazje cenowe. Niestety nie udało mi się kupic pieca za pińcet, ale mam taki 10 razy droższy ino ze wszelkimi potrzebnymi mi bajerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 jak ten kocioł tylko x 10 to nie jest źle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.09.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 jak ten kocioł tylko x 10 to nie jest źle :) tak sobie mysle, ze zawsze obstawiałam droższe bryczki, ale jakoś sobie odpuściłam bajery różniaste. Choc ja lubie takie zabawki. Jak ktos chce thuje brabant do ogrodu to informuję, ze w practikerze jest dostawa po 9 cos za takie ładne juz ogzemplarze koło 1 metra wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ooo to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.09.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Myszka to pewnie tesciowej dobrze z oczu patrzy ze takie upusty dostajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.09.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dzień dobry Dzięki Mysza za wczorajszą pomoc. Ostatnio w komentarzach Irmy marekmarian wkleił ciekawy kominek: http://www.contemporist.com/photos/3602a_130909_05.jpg http://www.contemporist.com/photos/3602a_130909_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts