78mysz 20.09.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Betko, a w czym ja Ci pomogłam Sloneczko? Kominek jak kominek, ale jaka podloga cudna, chyba sucupira.Troche burawe to wnętrze, ale coś w sobie ma. A kominek obłożony jest drewnem, czy moje oczy dobrze widzą?Moze jest to i dobra myśl Teraz zastanawiam się (pewnie troche za poźno) czego ja właściwie chce, bo podobają mi się różne rzeczy, mogłabym się na nich wzorowac i stworzyc nawet coś co będzie ok, ale co tak naprawdę jest dla mnie zebym czuła się dobrze, to chyba jednak ciągle tego nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 NIe bój nic - w momencie zakupu Twoje serducho Ci podpowie - zobaczysz. Ja w teorii byłam mądra a w praktyce serducho mnie samo prowadziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 NIe bój nic - w momencie zakupu Twoje serducho Ci podpowie - zobaczysz. Ja w teorii byłam mądra a w praktyce serducho mnie samo prowadziło zeby mnie tylko na manowce nie poprowadziło no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 NIe bój nic - w momencie zakupu Twoje serducho Ci podpowie - zobaczysz. Ja w teorii byłam mądra a w praktyce serducho mnie samo prowadziło zeby mnie tylko na manowce nie poprowadziło no A kiedys Cie poprowadzilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 NIe bój nic - w momencie zakupu Twoje serducho Ci podpowie - zobaczysz. Ja w teorii byłam mądra a w praktyce serducho mnie samo prowadziło zeby mnie tylko na manowce nie poprowadziło no A kiedys Cie poprowadzilo? nigdy, ale nie zawsze mu ufałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 NIe bój nic - w momencie zakupu Twoje serducho Ci podpowie - zobaczysz. Ja w teorii byłam mądra a w praktyce serducho mnie samo prowadziło zeby mnie tylko na manowce nie poprowadziło no A kiedys Cie poprowadzilo? nigdy, ale nie zawsze mu ufałam No widzisz. To moze zacznij. Bardzo ulatwia zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 NIe bój nic - w momencie zakupu Twoje serducho Ci podpowie - zobaczysz. Ja w teorii byłam mądra a w praktyce serducho mnie samo prowadziło zeby mnie tylko na manowce nie poprowadziło no A kiedys Cie poprowadzilo? nigdy, ale nie zawsze mu ufałam No widzisz. To moze zacznij. Bardzo ulatwia zycie. z pewnoscia nie tylko ułatwia ale nie raz nawet utrudnia ja scisła jestem nie kaz mi się serca słuchac. przyczyna -skutek wieeesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 jak zaczniesz "ściśle" dokonywac wyborów, to kupisz wszystko co najtańsze - zgodnie z ekonomią. A jeszcze czasem dobrze sie w czymś zakochać. Ja się zakochałam wiele lat temu w kominku. Potem w kamieniach itd... Niektóre miłości są wielkie, inne mniejsze, ale zawsze wiem, że tu nie ma miejsca na kompromis- nawet gdy ekonomia wskazuje co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 jak zaczniesz "ściśle" dokonywac wyborów, to kupisz wszystko co najtańsze - zgodnie z ekonomią. A jeszcze czasem dobrze sie w czymś zakochać. Ja się zakochałam wiele lat temu w kominku. Potem w kamieniach itd... Niektóre miłości są wielkie, inne mniejsze, ale zawsze wiem, że tu nie ma miejsca na kompromis- nawet gdy ekonomia wskazuje co innego. no to chyba dla mnie bedzie juz jednak zdrowiej przejsc na scisle rozumowanie 100% To bedzie ekonomiczniejsze. Jak zaczne słuchac serca, to kredyt pojdzie w try miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 po to są kredyty Ja słucham serca a potem sobie weryfikuję w Excelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.09.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no troche tak, ale sama wiesz ze praw fizyki się nie złamie. Jedyny sensowny racjonalny wniosek mi sie nasuwa: we wszystkim zachować umiar. Trzeba ciągle balansowac pomiędzy tym czego chcemy a tym co mozemy miec. Tak więc teraz jestem na etapie ze moje chciejstwo musi sie zredukowac, zeby nadal zachować ten umiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ja sobie poprostu zrobiłam kosztorys.Wiem ile za jaki etap mogę zapłacić. W kosztoryse najbardziej interesują mnie obmiary. Z nich wynika ile za metr. A więc widzę co i za ile kupiłam, ale wazniejsze - widzę co jeszcze i za ile będę musiała kupić. Życie pokazuje, że nei zawsze trafiam "w punkt", ale w totalu jestem dokładnie tam gdzie powinnam. I o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ja też mam taki arkusik. niestety ogródek nas trochę wykosił. ale cała reszta idzie zgodnie z planem. wiem ile jeszcze musimy wydać do końca i ile możemy. i w ramach tego możemy jak z czegoś zrezygnuje to mogę przy innym zaszaleć. wszystkiego mieć nie ma szans, ale to nie oznacza że ciągle mam sobie czegoś odmawiać ze względu na cenę. czasem lepiej wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.09.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 a tu o ekonomii, cyfrach, rozsądku, planach.... z tego powodu to ja juz nie mogę spać bo przeliczam, przeliczam i juz tnę koszty plany, "zachcianki"..... ale może wygrana w totka to zmieni a może trzeba iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 no widzisz ile alternatyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 marzenia są piękne i podobno niektóre się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 My tez mamy w exceliku porobione arkusze. Wpisujemy wydatki, mamy zrobiony własnoręczny kosztorys i narazie się to dosyc sprawdza. Przy fundamentach poszło znacznie więcej niz ustawa przewiduje, ale u nas było ciężko ze względu na konkretny grunt. No i u nas żaden profesjonalny kosztorys nie powiedziałby ile na studnie wydamy . Kanalizacja droga jak diabli. Ogrodu to ja nawet nie zakładałam w tym kosztorysie, bo miał się przesunąc i jakos mielismy sobie dac radę do kiedyśtam. Tylko ze teraz chcemy wyłuskac wlasnie choc odrobine na jakikolwiek podjazd, zeby juz tych płyt betonowych z tarasu obrzydliwie pociętych nie układać na wejsciu do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 21.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zuzanka a chociaż grasz w Totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zuzanka a chociaż grasz w Totka no gram, gram i stwierdzam że oni mnie oszukuja bo zeby przez tyyyyyyyyyyyyyle lat nic, z wyjatkiem dwa razy po 4-ce i nie mówcie mi że dobre i to bo to tylko rozdraznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam się poniedziałkowo I uciekam na budowę i do starszej córci, bo mi zaniemogła i leży z gorączką w domu miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts