78mysz 21.09.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam się poniedziałkowo I uciekam na budowę i do starszej córci, bo mi zaniemogła i leży z gorączką w domu miłego dnia życzę Jejku zaczyna się sezon na choroby Zdrówka dla kurczaczka Liduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Też się witam ślad zostawiam w totka chciałabym wygrac i to bardzo.... ale żeby od razu w niego grać eeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Też się witam ślad zostawiam w totka chciałabym wygrac i to bardzo.... ale żeby od razu w niego grać eeee tak tak potwierdzam, najlepiej tak wygrać zeby nie grac i tak robic zeby sie nie narobic . Czytalam Nituś ze jakąś super stronke szykujesz cos z development...ale bez development Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Też się witam ślad zostawiam w totka chciałabym wygrac i to bardzo.... ale żeby od razu w niego grać eeee tak tak potwierdzam, najlepiej tak wygrać zeby nie grac i tak robic zeby sie nie narobic . Czytalam Nituś ze jakąś super stronke szykujesz cos z development...ale bez development noooooo taką stronkę "informacyjną' ze tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Też się witam ślad zostawiam w totka chciałabym wygrac i to bardzo.... ale żeby od razu w niego grać eeee tak tak potwierdzam, najlepiej tak wygrać zeby nie grac i tak robic zeby sie nie narobic . Czytalam Nituś ze jakąś super stronke szykujesz cos z development...ale bez development noooooo taką stronkę "informacyjną' ze tak powiem pewnie jak to Nitka, nawet suchej nitki na nich nie zostawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 .... Mysia....a Ty byś zostawiła ? ja rok walcze tylko z tym by przyszli i usunęli swój burdel rok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ogrodu to ja nawet nie zakładałam w tym kosztorysie, bo miał się przesunąc i jakos mielismy sobie dac radę do kiedyśtam. Tylko ze teraz chcemy wyłuskac wlasnie choc odrobine na jakikolwiek podjazd, zeby juz tych płyt betonowych z tarasu obrzydliwie pociętych nie układać na wejsciu do domu. źle się wyraziłam. ten ogródek u mnie to bez jednej roślinki tyle wyszedł - kasa poszła na podjazd, multum ziemi, murki oporowe i ogrodzenie. a i to nie mamy ogrodzenia od frontu i bramy garażowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ogrodu to ja nawet nie zakładałam w tym kosztorysie, bo miał się przesunąc i jakos mielismy sobie dac radę do kiedyśtam. Tylko ze teraz chcemy wyłuskac wlasnie choc odrobine na jakikolwiek podjazd, zeby juz tych płyt betonowych z tarasu obrzydliwie pociętych nie układać na wejsciu do domu. źle się wyraziłam. ten ogródek u mnie to bez jednej roślinki tyle wyszedł - kasa poszła na podjazd, multum ziemi, murki oporowe i ogrodzenie. a i to nie mamy ogrodzenia od frontu i bramy garażowej ale ja cie doskonale zrozumiałam. Przeciez wiem jak wygląda ten Twój ogród. Ino kostka w nim wyrosła jak dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 .... Mysia....a Ty byś zostawiła ? ja rok walcze tylko z tym by przyszli i usunęli swój burdel rok ! Nie nie zostawiłabym, byłabym wsciekła jak osa ze mi tak ktos życie utrudnia strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Myszko gdzie kupowalas te kafle do kotlowni za 9zl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cześć Mysza Ehhh ja już nic nie planuję bo nasze plany poszły w piz........ piiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Myszko gdzie kupowalas te kafle do kotlowni za 9zl?? w praktikerze markotko. A na podłogę były droższe, całe 26 chyba zł za metr. Dokonam im zdjecia później. Nic specjalnego, ale na ściane są ciemnozielone, a ja lubie zieleń(miały byc koralowe, ale juz wyszły wcześniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cześć Mysza Ehhh ja już nic nie planuję bo nasze plany poszły w piz........ piiiiiii ale ze co, ze Kondzio chory czy cos więcej sie wydarzyło strasznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.09.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 W tej cenie to wsio mi ryba jaki ma kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cześć Mysza Ehhh ja już nic nie planuję bo nasze plany poszły w piz........ piiiiiii ale ze co, ze Kondzio chory czy cos więcej sie wydarzyło strasznego? chodzi ogólnie o budowę. Budowaćmieliśmy już 3 lata temu, potemplan był taki że w tym roku zamieszkamy i dlatego jużnic nieplanuję - co ma być to będzie i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To tak jak my Moniko olaliśmy deadline'y i co ma być to będzie Od razu połowa stresów mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Doberek rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.09.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Tiaaaaa.... Też do pewnego momentu mieliśmy dedlajny. A potem przyszła rzeczywistość, zastukała i powiedziała, że niekoniecznie się do nich odnosi pozytywnie. Dlatego też wyluzowaliśmy. Wiosna przyszłego roku? Jak się uda, będzie super. A lato też nie najgorsze.... Od razu człowiekowi robi się lżej, choć oczywiście druga strona tęsknie zawodzi, że chciałoby się jak najszybciej zamieszkać... cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 moje cudne płyteczki do kotłowni:http://images42.fotosik.pl/114/cb6bb550e88ff7c4med.jpg przymiarki do małego wc: umywaleczka, połeczka pod umywaleczke(prawie niewidoczna) i płyteczkahttp://images40.fotosik.pl/198/c7faff7187d2753fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 ludki kochane pomocy. Szukam czegoś takiegoco tu jest na ścianie, raczej w szarościach lub czarnościach, lepiej zeby było drobniejsze. Jak kto zobaczy to gdzies to niech woła . w razie czego wpisuje sobie nazwe:refin archetipo http://www.refin-ceramiche.pl/images/stories/linie/arketipo-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts