malgos2 24.09.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Co to jest ku.wa odbojnik? jakie badziewie co pilnuje, żeby drzwi nie jebły :) Aaaaaaaaaaa. Trzeba bylo od razu po ludzku. Nooooooo dlatego Ci przetłumaczyłam Na Ciebie zawsze mozna liczyc... O matko, ale ja mam slaby zasob slow. a raczej reagujesz na słowa klucze. Zdałabys mature spiewająco w dzisiejszych czasach Piwo, d.upa, kasa, fryzjer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Co to jest ku.wa odbojnik? jakie badziewie co pilnuje, żeby drzwi nie jebły :) Aaaaaaaaaaa. Trzeba bylo od razu po ludzku. Nooooooo dlatego Ci przetłumaczyłam Na Ciebie zawsze mozna liczyc... O matko, ale ja mam slaby zasob slow. a raczej reagujesz na słowa klucze. Zdałabys mature spiewająco w dzisiejszych czasach Piwo, d.upa, kasa, fryzjer... prodziwa Polka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Co to jest ku.wa odbojnik? jakie badziewie co pilnuje, żeby drzwi nie jebły :) Aaaaaaaaaaa. Trzeba bylo od razu po ludzku. Nooooooo dlatego Ci przetłumaczyłam Na Ciebie zawsze mozna liczyc... O matko, ale ja mam slaby zasob slow. a raczej reagujesz na słowa klucze. Zdałabys mature spiewająco w dzisiejszych czasach Piwo, d.upa, kasa, fryzjer... prodziwa Polka Kazda Polka ma mature? Te ze spalonymi wlosami tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zabrakło : tipsy i ziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zabrakło : tipsy i ziom. Ku.wa, wiedzialam, ze nie zdam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 tez mi sie te tipsy nasuneły ale ziom? a nie moze byc ziomal?zreszta ja staroświecka jestem to sie nie wypowiadam, aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzizas, wiecie co? Ostatnio widzialam dziewczyne, najpierw z profilu, gadala przez fona i tak sobie mysle, ale ladna dziewczyna, a ona odwrocila sie do mnie en face, a tu taaaaaaaaaaaaaaaaki pasztet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Małgoś nie pij już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Małgoś nie pij już No co Ty, musze sie dowitaminizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dzień doberek ale się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 uwielbiam te wasze nocne rozmowy Dzień dobry Myszko. Klamka i odjebnik zajebiste. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 uwielbiam te wasze nocne rozmowy Dzień dobry Myszko. Klamka i odjebnik zajebiste. Miłego weekendu Ooooooo, teraz na pewno zapamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 uwielbiam te wasze nocne rozmowy Dzień dobry Myszko. Klamka i odjebnik zajebiste. Miłego weekendu Ooooooo, teraz na pewno zapamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 uwielbiam te wasze nocne rozmowy Dzień dobry Myszko. Klamka i odjebnik zajebiste. Miłego weekendu Ooooooo, teraz na pewno zapamietam. i o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.09.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ... bo życie kochane to czasami trudne jest nie zapamietasz odbojnik, to odjebnik już na bank Małgoś a skoro już o ładnych dziołchach mowa... to ostatnio słyszałam, że dzisiejsza blachara - to inaczej tipsiara, solara i lansiara.... i tu widać, że ja to już nie to pokolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.09.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 e to z tych "siar" to my mamy tylko cipsiarę czyli matkę Raśke od psów, ale to jak widac insza inszośc jest i do worka z w.w. sie raczej nie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.09.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a tak wogóle to dzień dobry i wogóle i w szczególe żyje się. Wróciłąm z łowó, dziecie padło. Było dzielne na bartyckiej st. No i teraz wnioski z wycieczki.: na cholre tam jechałam, tylko czasu duzo straciłam, bo i tak płytek do Majki innych lepszych i tańszych niz miesiąc temu nie znalazłam. Trudno, darmo. Bedzie miała takie jak wczesniej znalazłam i juz.Jeszcze białych płytek w sumie ciekawych nawet to troche jest, ale jak juz są ladne płytki z ładną ceną to nie ma do nich mozaiki, albo jest mozaika ale jej cena jest baaaaaaaardzo brzydkaDo mojej łazienki dobrałam w koncu w jabo foresta. Widzialam ładny granitowy blat patynowany-nie był super gładki i nie świecił sie jak lustro i to było dobre.No i mamy dwa typy płytek które można położyc z forestem w łazience-oczywiście jak zawsze ile ludzi tyle typów: są bledsze niz w rzeczywistościhttp://www.towertiles.co.uk/ProdImages//cementi.gifa mi troszke jaśniejsze prawie białe wpadli w oko tez tej samej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.09.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A co to za firma? atlas concorde. tu chyba seria cementi, a ja wole serię studio white. Jest biaława i ma takie niewielkie kruszynki jakby utłuczone kamyczki. No fajna jest i droga niestety jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A co to za firma? atlas concorde. tu chyba seria cementi, a ja wole serię studio white. Jest biaława i ma takie niewielkie kruszynki jakby utłuczone kamyczki. No fajna jest i droga niestety jak diabli Aaaaaacha. To kup tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts