barranki2 27.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Kamilko, na etapie instalacji to nie ma specjalnego znaczenia - i tak tylko rozkłada się rurki. Nam na przykład rozkładała je firma która prowadzi Beama Elektroluxa, ale czy to będzie ten odkurzacz czy inny to się okaże na wiosnę, jak będziemy kupować sprzęt... Tak odpowiedzialem choć nie jestem myszom Rogi mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Myszko Kiedyś rozmawiałyśmy an temat odkurzacza centralnego ...i dzisiaj stwierdziłam, ze jednak warto zrobi instalację Napisz mi proszę jakiej firmy odkurzacz wybrałaś Jeszcze nie wybrałam, ale chyba nie ma za duzo opcji i zastanowień, bo są raptem dwie dobre firmy z tego co wiem na dzien dzisiejszy.Narazie rury rozprowadzone przez gości od rekuperacji i czekają na lepsze czasy Barranki kominek bedzie jak slicznie. Zdun fajny jest. A co do schodów to ja jusz wiem raczej czego chce, a moze inaczej mam dwa typy ergonomiczny i ekonomiczny, oba na e ale troche sie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 27.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hej! Dorwałam się na chwilkę znowu do internetu! Za dziesięć minut Młodą odbieram z tańców. Lecę dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.09.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hej! Dorwałam się na chwilkę znowu do internetu! Za dziesięć minut Młodą odbieram z tańców. Lecę dalej! jeny Rasiu aleś ty szybka jak torpeda . Wczasy tez tak na szybko odprawiła . Całuj od ciotki tą swoją słodką tancóreczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hej Myszko a czy pamietasz ze mialas sie dowiedziec od swojego hydrauliak jakiej firmy sa te tansze grzejniki kanalowe? Jesli chodzi o moj komin to on jest wymurowany z cegly i jest mniejszy niz planowany .W srodku ma wkladki ceramiczne prostakatne 20x20 ktore sa takimimi elementami o wys 70 cm polaczonymi ze soba wiec nie da sie tego wyciagnac a nawet gdyby byla taka mozliwosc to i tak nie wcisnelabym tam wkladek 25x25 (komin za waski) i trzeba by bylo rozwalac cegly (komin) Pozostawilm jak jest (za miekka jestem i nie umiem "wymagac" i mam nadzieje ze jednak reduktor zalatwi sprawe.Mysle ze kominek o mocy 11W powinine na takim kominie tez dobrze dzialac skoro podlacza sie do nich (do takich wielkosci ) piece na wegiel.W przyszlym tyg maz kupi bilet i leci na miejsce bo okazalo sie ze tam nie tylko to "poprawili" sobie w projekcie.Siedzialam nad tym projektem rok czasu a oni sobie go teraz "uplastyczniaja" Gdybym byla na miejscu nie doszlo by do takich zmian bo na biezaco widzialabym co robia a tak zostaje informowana po fakcie i wlasciwie przez przypadek.Faktycznie budowa na odleglosc nie jest zbyt prosta a przeciez to dopiero poczatki Mysia czy Ty chcesz sie wprowadzic jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Się witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cześć Mysia, przywitać sie przyszłam , dawno mnie nie było, ale roczek juz za nami, to już będzie teraz czas na co inne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hej Myszko a czy pamietasz ze mialas sie dowiedziec od swojego hydrauliak jakiej firmy sa te tansze grzejniki kanalowe? Jesli chodzi o moj komin to on jest wymurowany z cegly i jest mniejszy niz planowany .W srodku ma wkladki ceramiczne prostakatne 20x20 ktore sa takimimi elementami o wys 70 cm polaczonymi ze soba wiec nie da sie tego wyciagnac a nawet gdyby byla taka mozliwosc to i tak nie wcisnelabym tam wkladek 25x25 (komin za waski) i trzeba by bylo rozwalac cegly (komin) Pozostawilm jak jest (za miekka jestem i nie umiem "wymagac" i mam nadzieje ze jednak reduktor zalatwi sprawe.Mysle ze kominek o mocy 11W powinine na takim kominie tez dobrze dzialac skoro podlacza sie do nich (do takich wielkosci ) piece na wegiel.W przyszlym tyg maz kupi bilet i leci na miejsce bo okazalo sie ze tam nie tylko to "poprawili" sobie w projekcie.Siedzialam nad tym projektem rok czasu a oni sobie go teraz "uplastyczniaja" Gdybym byla na miejscu nie doszlo by do takich zmian bo na biezaco widzialabym co robia a tak zostaje informowana po fakcie i wlasciwie przez przypadek.Faktycznie budowa na odleglosc nie jest zbyt prosta a przeciez to dopiero poczatki Mysia czy Ty chcesz sie wprowadzic jeszcze w tym roku? Kakusku ja juz się dawno dowiedzialam co to za grzejnik, ale zanim dojechałam do domu to zapomniałam. Nie martw się -za dwa tygodnie i tak sobie bede musiała przypomniec, to Ci powiem.Sorki. A całkiem możliwe ze się wprowadze po nowym roku,na ten rok nie licze, bo gaz nawalił . Najważniejszy problem to wygrzanie wylewek.Teraz wszystko jest w rękach gazowników, a wiadomo, z nimi różnie bywa Allleeeee w nocy lało. Dobrze, ze oprysku nie robiłam wczoraj, bo głupiego robota. Aniu jak to miło Cie gościc u siebie. Kope lat, jak za starych czasów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Cze Mysia ale ten gaz to tak już nieodwołalnie czy po prostu trzeba komuś do rozsądku przemówić bo wiesz Zuzanka ostatnio walczyła z gazownią ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 przyjdzie zima to i stare czasy wrócą gdzieś będzie sie trzeba wyładować, jak ogródka nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ... się witam i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.09.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Czemysza dziś tak przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dzien dobry Tuobecnym, a raczej dobry wieczór. Pragne tylko zakomunikować, ze idzie zima jak nic, a myszy czują to po kościach ...i po wadze. Zjadłam własnie 2 i pól kotleta z surówkami, doprawiłam zółtym serkiem, a jakże, i jeszcze na deser serniczek. Ja tego pozałuje. Z gazem to taki tymczasowy zastój nie wiem czym wywolany, ale licze godziny i sie dowiem, taki sam zastój z kanalizacją, a juz był w ogródku, juz witał się z gąską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 zapasy znaczy zimowe robisz co z tym gazem u mnie też słuch zaginął po tych co robić mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czekaj, czekaj.. to znaczy że i do mnie zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 czekaj, czekaj.. to znaczy że i do mnie zima idzie do mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Anja, tylko do Ciebie to nie zima idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts