78mysz 19.11.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 teoretycznie to i o tym ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tia..siem na własnej skórce przekonał..jakie to teoretyczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a co zem ja Ci zrobila. To Tys mnie psem poszczul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dlaczego jak cos kobitkie wzrostem przerasta i owłosione jezd to zaraz wróg byc musi...???? Ja ciem psem nie poszczuł tylko cie ze psem zaprzyjaźnił ale to pieknie pokazuje kto jak na pewne zdarzenia spoziera..mała miałaś byc w tych łapkach bezbronna ale ciepło miało ci byc bezpiecznie i przyjemnie.. nie zakumałaś nio Taki żywot..kazdy wizi cio chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tak tak Duchu, jak kto do Ciebie mówi: no tos sie doigrał to znaczy, ze Cie napewno cos milego własnie spotka, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 jak mam chlopa twardego to sama tez musze byc twarda No ja nie wiem - to by oznaczało, że jak chłop miętki to i baba jego miętka, toż umrze z głodu taka para... Albo z przeziębienia Duchu a Ty pierwszy raz się dowiadujesz, że jak kobieta coś może negatywnie zinterpretować, to z całą pewnością to zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 jak na chomika przystało a ja myślałam, że jak na myszę... mysza twardsza jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 jak mam chlopa twardego to sama tez musze byc twarda a nie powinno być tak pół na pół?? uzupełniać się trzeba przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 jak mam chlopa twardego to sama tez musze byc twarda No ja nie wiem - to by oznaczało, że jak chłop miętki to i baba jego miętka, toż umrze z głodu taka para... Albo z przeziębienia Duchu a Ty pierwszy raz się dowiadujesz, że jak kobieta coś może negatywnie zinterpretować, to z całą pewnością to zrobi? Ale uczuciowo miętka nie w interesach, bron Boze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tak tak Duchu, jak kto do Ciebie mówi: no tos sie doigrał to znaczy, ze Cie napewno cos milego własnie spotka, tak? okrasił ja dwoma usmiechami te fotke nieprawdaż?? Sięgaj tam gdzie wzrok nie siega łam czego rozum nie złamie..czy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Duchu a Ty pierwszy raz się dowiadujesz, że jak kobieta coś może negatywnie zinterpretować, to z całą pewnością to zrobi? niop ale wiarę w wasza plec troszkioe jeszcze mom to se tak nieboga(czyli ja ) pomyslała..nio Ale uczuciowo miętka nie w interesach, bron Boze Ciekawe któż to myszce powiedział?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tak tak Duchu, jak kto do Ciebie mówi: no tos sie doigrał to znaczy, ze Cie napewno cos milego własnie spotka, tak? okrasił ja dwoma usmiechami te fotke nieprawdaż?? Sięgaj tam gdzie wzrok nie siega łam czego rozum nie złamie..czy cóś.. moja Tesciowa tez sie zawsze do mnie usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Duchu a Ty pierwszy raz się dowiadujesz, że jak kobieta coś może negatywnie zinterpretować, to z całą pewnością to zrobi? niop ale wiarę w wasza plec troszkioe jeszcze mom to se tak nieboga(czyli ja ) pomyslała..nio Ale uczuciowo miętka nie w interesach, bron Boze Ciekawe któż to myszce powiedział?? ale rozwin ostatnią mysl prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 acha to miałem wkleic te fotkie z 9evilami wtedy na pewno wziełabyś to za dobra monete tak???..ecchhh wszycho na wspak zawsze powtarzałem zabroń czeg9os kategorycznie kobiecie natychmiast to zrobi..(działało zawsze hehehhe) Któż Ci myszko powiedział..ze uczuciowa w kontaktach jezdes a w "interesach" twarda..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 tak tak Duchu, jak kto do Ciebie mówi: no tos sie doigrał to znaczy, ze Cie napewno cos milego własnie spotka, tak? okrasił ja dwoma usmiechami te fotke nieprawdaż?? Sięgaj tam gdzie wzrok nie siega łam czego rozum nie złamie..czy cóś.. moja Tesciowa tez sie zawsze do mnie usmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 acha to miałem wkleic te fotkie z 9evilami wtedy na pewno wziełabyś to za dobra monete tak???..ecchhh wszycho na wspak zawsze powtarzałem zabroń czeg9os kategorycznie kobiecie natychmiast to zrobi..(działało zawsze hehehhe) Któż Ci myszko powiedział..ze uczuciowa w kontaktach jezdes a w "interesach" twarda..?? nie no Duchu chodzilo mi o tlumaczenie na jakiej podstawie uwazasz ze jezdem mietka w interesach i zimna jak skała w kontaktach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Któż Ci myszko powiedział..ze uczuciowa w kontaktach jezdes a w "interesach" twarda..?? po raz trzeci sprzedane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Twardy to ma być facet w kontaktach, a kobita mięka i na tym zamknijmy dyskusję bo wobec tego chyba nikt nie zaoponuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 niom ale własnie siem dowiadujem czeguś innygo..ale ok ..kunieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts